Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,991 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 11 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 2,992)
  • Autor
    sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

to Beďa a Sim:ještě mám neco v jednání,ale zatím nejsem schopen říct,jak to bude na tu vašu výpravu….;-),bojuju….:-)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Beda napsal:

Zdar Pafko

Jedeme tam 30.4 – 9.5.2012 (Mormorstua)

Tak to je sestava…. :-):-):-)

Máte tam aj aristokrata,automechanika,kuchařa…no prostě všecko.. 🙂

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Fšecko (to F je úmyslné) nééé, Šrúbas chybí 🙂 🙂

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

titran 238,5 chlapu a snad 1 kuchařka , když na tak se od plotny nehnu. snad to nějak přežiju…beru nějake anestetikum

snad to bude stačit…

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 ZDENA

Titran patří na druhé vlákno, sem tě nemůžu do seznamu termínů zahrnout 🙂

masar
    Účastník
    (83 odpovědí)

masar – 8-15.9.2012 Torfride

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Pavka: Jak jsem psal doplňuji ještě foto přístroje. Nevím jak pracuje, používali jsme své. Je to ten vpravo.

To ostatní, kteří se chystají na chatu Torfride. Lodě jsou tam vybaveny Raymarine A50D který má navigaci v kombinaci s echolotem.

tiguan
    Člen
    (26 odpovědí)

…po dohodě se sroubek, opakuji otázku:

Já bych měl jet úplně poprvé do Norska příští rok v březnu na Bakkan. Poradíte na co se připravit? V Norsku jsem ještě nechytal, ale jedu s klukama, co to tam prý znají.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

tiguan napsal:

…po dohodě se sroubek, opakuji otázku:

Já bych měl jet úplně poprvé do Norska příští rok v březnu na Bakkan. Poradíte na co se připravit? V Norsku jsem ještě nechytal, ale jedu s klukama, co to tam prý znají.

No dohoda to nebyla,ale jenom můj návrh 😉

Já tam byl letos poprvé a bylo to supr-květen.Důležité bylo,že tam byla parta která to zná-nové místo,nová místa lovu.

Na březen ti určitě neodpovím,na to je odborník Sim.

Určitě velice dobré a teplé oblečení doporučuju,ale počasí si nikdo nevybere.Na co se chceš přesně připravit?

😎

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ještě jsem ti vyhledal vlákna Bakkan 2010 a 2011, tak si to prolez, máš tam aktuální úlovky, sleduj datum, je to aktuáně přidávané.

https://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?sekce=vypis-tematu&id=337&str=4

https://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?sekce=vypis-tematu&id=771&str=14

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 DEDA – zadáno do seznamu

2 STEP – díky za upřesňující informaci k GPS (my jsme si na ně docela zvykli a tam by nás mrzelo, kdyby tam byl jenom echolot)

tiguan
    Člen
    (26 odpovědí)

to Sim: To jsi mi naložil studium na celou zimu. 😯

Paráda, aspoň to rychlejc uteče.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 Tiguan

Souhlasím se Simem – nejdřív si v klidu prostuduj uvedené články a vlákna 2010 a 2011 a když budeš potom chtít něco doplnit či vysvětlit, napiš konkrétní dotazy – takhle je to moc obecné.

Co se týká lovných míst, způsobu lovu a druhů návnad, na to je nejlepší sledovat nové vlákno 2012 poté, co začne zase sezóna a budou zde aktuální informace od těch, kteří tam budou před Vámi.

Jinak jsi ještě nenahlásil termín, pokud tedy nejsi ukryt pod některým z kolegů, kteří už v seznamu jsou 🙂

Neboj, určitě se ti tam bude líbit 🙂

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 Tiguan

Neboj, my to za dlouhých zimních večerů taky pročítáme znova a znova – alespoň to rychleji uteče do odjezdu 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 2,992)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...