Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2012
- Toto téma obsahuje celkem 2,991 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 11 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#43832 23.8.2012 v 18:08
Zítra to položíme na jiné místo, musím vyzpovídat místní lovce, kde jsou top místa na klepeťáky.
#43834 23.8.2012 v 18:10Mezitím braťja Slováci přivezli krásné tresky 7-10kg.
#43837 23.8.2012 v 18:20Při procházce na Rabben jsme potkali Švédy, kteří se vrátili do přístavu a vyprávěli nám, jak ztratili velkého halibuta, protože jim při finální fázi zdolávání praskl prut?!?!
#43838 23.8.2012 v 18:22Potom ho dostal Jáchym jako dárek.
😀
#43841 23.8.2012 v 18:27Podvečerní přístav
#43845 23.8.2012 v 18:52Sim napsal: Při procházce na Rabben jsme potkali Švédy, kteří se vrátili do přístavu a vyprávěli nám, jak ztratili velkého halibuta, protože jim při finální fázi zdolávání praskl prut?!?!
Kdyby měli toto,tak se jim to určitě nestane…
#43846 23.8.2012 v 19:25Zdar Bakaňáci, krásný makrely. Začínám uvažovat o návštěvě Bakkanu touhle dobou. V Čechách je na chcípnutí, co bych dal za norský chládek. A Pavel mne tím Tureckem dostal úplně.
Doufám, že tam jsi na rybách. Pošli nějakou fotku!
:-D:-D
Jo, kraby jsme chytali s úspěchem hned před majákem při výjezdu z přístavu. Měli jsme v klecích vždy tak dva, max. tři kousky.
#43848 23.8.2012 v 19:32sroubek282 napsal:
Šroubes přece nechceš porovnávat prut na lehkou přívlač s pilkrákem, nebo s prutem na těžkou vláčku? 😀 😉 😛
To je jako porovnávat sílu v tahu osobáku a tanku 😀
#43849 23.8.2012 v 19:34sroubek282 napsal:
Sim napsal: Při procházce na Rabben jsme potkali Švédy, kteří se vrátili do přístavu a vyprávěli nám, jak ztratili velkého halibuta, protože jim při finální fázi zdolávání praskl prut?!?!
Nebo tohle
:-D:-D
#43850 23.8.2012 v 19:35#43861 24.8.2012 v 3:00MifakM napsal: sroubek282 napsal:
Šroubes přece nechceš porovnávat prut na lehkou přívlač s pilkrákem, nebo s prutem na těžkou vláčku?
To je jako porovnávat sílu v tahu osobáku a tanku
Pokud nepoznáš,že to není pilkrák..tak nevím,ale nebudu to rozebírat co je co,nebo zase,se tady začnete dohadovat..
A kdyby si mi to neřekl,tak to určitě nevím..:-D:-D:-D:-D
A já sem nic neporovnával,neurčoval sem,který prut je na to a na to a na to..,jenom sem napsal,kdyby měli něco jiného,tak je to v k lidu…
#43863 24.8.2012 v 4:34sroubek282 napsal:
MifakM napsal: sroubek282 napsal:
Šroubes přece nechceš porovnávat prut na lehkou přívlač s pilkrákem, nebo s prutem na těžkou vláčku?
To je jako porovnávat sílu v tahu osobáku a tanku
Pokud nepoznáš,že to není pilkrák..tak nevím,ale nebudu to rozebírat co je co,nebo zase,se tady začnete dohadovat..
A kdyby si mi to neřekl,tak to určitě nevím..
A já sem nic neporovnával,neurčoval sem,který prut je na to a na to a na to..,jenom sem napsal,kdyby měli něco jiného,tak je to v k lidu…
Nemusím mít nic jiného, Šroubes, já jsem v naprosté poho se svým Zetkem. 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-):-):-D:-D
#43864 24.8.2012 v 5:36sroubek282 napsal:
A kdyby si mi to neřekl,tak to určitě nevím..
Proto sem psal a nebo na těžkou vláčku :-D:-D:-D
Na kdyby se přeci nedá spoléhat. Prostě na lehkou vláčku jim došel kapitální kus a to je pak jak se říká: “po ní, nebo do ní” 😉 Buď to vyjde nebo ne. Tentokrát zvítězila ryba.
Ještě je otázka co měli za šňůru a jak toho halíka rvali z vody. Když na krev a s pletenicí kolem 50 kg, jinak to dopadnout ani nemohlo.:-D:-D:-D
To by rupnul každý prut v té gramáži jako ten prasklý SG. Ať PEN, DAIWA nebo třeba SPORTEX či ZENAQ.
#43865 24.8.2012 v 6:43Zase Ti chytráci:-D:-D:-D:-D!!! lepší je relax8-)
#43869 24.8.2012 v 11:42Pandion napsal:
Zdravím všechny kamarády
Osídlili jsme úžasnou chatu Torfride. Lidi v partě mají jenom slova chvály. Oceňují lodě, blízký přístav a útulnost. Pračku a automatický vysavač, který sem dal majitel jsme mu odvezli zpátky, nejsme uklizečky a pradly. Pánev je skutečně poškrábaná, asi tady byl někdo kdo nezná teflon. Jinak vše super. Včera výjezd před barák. Potkali jsme Sima, a Běďu s rodinou. Makrely jsme trefily. Dneska opět na makrely. Příště i foto.
Pandion
Chlapi, co je s vámi??? Kde jsou slibované informace a fotky?
Nebo máte tak velké ryby, že je ta wifina nechce ani načíst? :-D:-D:-D
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2012