Hasvik, NO
temperature icon 11°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan Wahl 2012

Takže vážení přátelé Bakkanu, ale i jiných lokalit v Norsku, je to tady - dle slibu zakládám nové vlákno a prosím DUKA, aby to letošní vlákno už uzamkl (na 200% splnilo svůj účel) :-)

Pošlete mi termíny a místo ubytování, dle došlých zpráv budu průběžně aktualizovat na 1. stránce tohoto vlákna.

BAKKAN WAHL 2012 :

Tiguan a spol. - březen 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Vaga&comp. - 17.3. - 25.3.2012, Arild

Deda a spol. - 10.4. - 20.4.2012 (Stabburet)

Respi a spol. - 18.4. - 28.4.2012 - blíže nespecifikováno

Fishstar KV - 12.4. - 19.4.2012 (Mormorstua)

Matty a spol. - 20.4. - 30.4.2012(Jomfruburet)

Mino a spol. - 22.4 - 30.4.2012 (Rybolov Norsko II a Drengstua)

Beda a spol. - 30.4. - 9.5.2012 (Mormorstua)

Vladov a spol. - 30.4. - 9.5.2012 Maristua,Jomfuburet,Rybolov Norsko

Step a spol. - 9.5. - 19.5.2012 (Torfride)

ROBIN21 a spol. - 9.5. - 16.5.2012

Janek.su a spol. - 16.5 - 26.5.2011

Pafka a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (Torfride)

Mirar a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (JomfruBuret)

Jindras a spol. - 26.5.-5.6.2012 (Mormorstua)

Polda a spol. - 29.5. - 8.6. 2012 (Arild)

Jakabo a spol. - 9.6.- 19.6.2012 (Arild)

DKlukin a spol. - 6.7.-16.7.2012

Kedlobak a spol. - 7.7. - 17.7.2012 (Torfride)

Kodl1 a spol. - 20.8.2012 - 27.8.2012 (Jomfruburet)

Beda+4 a SIM - 19.8. - 29.8.2012 (Drengstua)

Masar a spol. - 8.9. - 15.9.2012 (Torfride)

Respi a spol. - září 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Odpovědět

to zdenko jezdil jsem do korlinu od roku 98 a pravdu mas bakan je nesrovnatelny jeden krat jsem byl na seter brig majitel a sluzby lode super ale s rybolovem horsi

[citace]WOHANKA-TEAM napsal: Já myslel, že jezdíte do Norska na ryby a vy tam jezdíte na brambory s mlíkem. [/citace] A taky péct chleba!!!:-P:-P:-P

[citace]zdeneko napsal:

Vedle mola Korlinu asi 1 km je Otnes kde je to levnější, jsou tam 25 a 30 koní lodě a dobré ubytování. Kdo tam byl tak ví kde. U kostelíka. [/citace]

Bohužel jezdím sám a auto schopné k dopravě do Norska nemám,co se týká ceny tak za 14.500 na 16 dní pobytu plus nějaký benzin,pro mně ideální.

Zpráva z Bakanu 16.7.-včera byl Melstein,prvý den dobré rybaření,ale spíše v hloubkách 50-70 m taková všehochut,okouníci,hejno menších kelerů,několik mníků,pár makrel,dvě bedny to dalo.Makrely jen minimálně v minulých dnech.Je tu zima 10 st,dnes vítr a prší.Dle místních bylo v tisku,že letošní květen,červen nejchladnější za posledních 40 resp 60 let ,ale je to statistika,může jít o čísílka.Když tak sedím na baráku a dívám se kolem,je to chata/Torfride/pro 4 lid,kde se přidalo,aby se vešlo 6 osob- 4 stejné židle,další dvě se musí přinést ze shora,4 stejné velké talíře atd.,potvrzuji že mrázáky pomalu končí-včera jsme tam přidali filety z Melsteinu a pořád velký mrazák bliká a hlásí cosi,ale dnes ráno filety ztuhlé,bliká s vykřičníkem stále.Prosím zaryté Torfridovce,aby mne nekamenovali,ale zlepšovat tu je co. kedlobák

No tak trocha pozitiva od Kedlobaka:-)holt Melstein nezklamal8-) a vono to půjde,tak hrrr na ně!!!:-D

[citace]deda napsal:

To respi,

máš pravdu,jednou v dubnu a teď na léto po druhý.Na jaře to bylo lepší.Teď čekáme ,až lehne vítr,dva dny je výhled počasí na prd.Takže info bude až za dva dny.

Děda[/citace]

Nazdar Deda, je tam niekto aj z dubnovej partie? Prajem úspešný lov. Laco

Tak zatím se nic asi neděje,ten letošní Bakkan je toto léto poněkud podivný:-D:-|nemám pravdu?????:-|:-|

To Lacoh,

parta byla jiná než v dubnu.Vrátili jsme se o dva dny dřív,úkoly byly splněny.

Děda.

[citace]deda napsal: To Lacoh,

Děda.[/citace]

Takže rybačka nakonec slušná, nebo jste odjeli raději dřív, protože to stálo za prd?

Z Tebe aby to taky člověk mámil :-)

[citace]deda napsal: To Lacoh,

Děda.[/citace] 8-)úkoly byly splněny:-|to znamená že jste nachytali né?????:-D

To deda. Zlé jazyky tvrdia , že na Bakkan Wahl chcíp pes , kamera aj šecky treskovité ryby . Že to neni pravda ?!

jsem z toho tedy na větvi vypadá to jako,že se každý bojí napsat pravdu o rybolovu třeba 3 dny není žádný příspěvek fotky o tom už vůbec nemluvím objasní někdo co se tam děje? díky

Kameru asi vypnul Ben,když přestavoval filetárnu:-|ale taky se divím že tam předsi kluci jsou a zprávy8-Ožádný???? Možná Michal by mohl něco vědět:-):-):-)

nevím jak jde ryba, ale volal mě Ben, ze mu jedna skupina od nás zničila 2 postele a 1 dveře a ujeli o dva dny dříve aniž až škodu za 600 euro vyrovnali. Překvapuje mě, ze se jedna o stále zákazníky. :-x:-x:-x

To je ovšem sprosté chování ale pokud se jedná o stálé zákazníky tak je dohnat by neměl být problém,ale o rybách pořád nic,žádné zprávy to mě zaráží.Diskuze která má 127 stran Posledních 20 dní uplně umřela.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.