Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2012
- Toto téma obsahuje celkem 2,991 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 11 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#41629 15.7.2012 v 7:16
a letos mě syn porazil v lovu obecňaček:-D
#41630 15.7.2012 v 7:21a takový kočky ležej přímo před přístavem:-P
#41631 15.7.2012 v 7:23Jo Bakkan je Bakkan!!!
#41632 15.7.2012 v 7:27Chata Ambasade u Bena:moc pěkný bydlení8-)
#41634 15.7.2012 v 8:47Pafka napsal:
Musim taky prispet trochou do mlyna. Je pravda, ze do Norska, konkretne na Bakkan, jezdime hlavne na ryby, ale i kdyz nejdou, jak bychom si predstavovali, uzivame si to jinak. Do Norska jezdime hlávne zrelaxovat a dobit baterky, je to uzasna zeme s fastastickymi lidmi. Je to proste na ferovku – bud vse vyjde podle predstav a kdyz to nevyjde (viz letos) neda se nic delat, o tom to proste je.J Neni to ale duvod na Norsko ( bakkan) zanevrit. Je pravda, ze Torfride je v nečem horsi, nez apartmany v Bennovym kempu (hlavne nizke stropy), neexistence pracky a luxu je to nejmensi. Staci si vzit triko a spodary navic a neni nutno prat v pracce. Lux se da nahradit smetakem a ten tam byl. S odvozem pytlu s odpadky nebyl zadny problem, majitel je prubezne odvazel.
Na druhou stranu po letosnich prispevcich Sroubese ze Soroyi mam strach, ze s Bakkanem asi budu taky koncit, i kdyz to tam bylo skvele. Pristi rok jedeme taky Soroyu a mam strach, ze stredni Norsko uz potom bude malo No uvidime
Kdo chce, tak si to pozitivni na kazde lokalite najde ( a Bakkan a sluzby tam jsou super), kdo nechce, je to marne, je to marne, je to marne … Je proste na kazdem, kdo si to jak chce uzit Takze vsichni Bakkanisti, hodne dalsich skvelejch zazitku
Jásem na střední Norsko nezanevřel a určitě se tam vrátím,co mě právě napadá,Šroubes ještě nemá chycenou makrelu..;-);-),no a to je další podnět,proč se tam podívat…8-)8-)
Každá lokalita má něco do sebe…Trondelag je jiný a Finnmark určitě taky…:-)8-)
#41636 15.7.2012 v 9:19To Šroubes
Narostý souhlas,jsem ze Soroy doma 4 dny a už se těším na srpnový Bakkan chata Torfride. Pevně veřím že ty makrely budou. Jo a kdyby ti křuplo tak mám jedno místo volný:-D:-D:-D Odjezd 19.8. na 10 dní. Tebe vemem bez konkursu, důvodem je nízká hmotnost do lodi i auta.:-D:-D:-D. Tak jsem tě poškádlil a jdu dodělat DPH.
Pandion
#41639 15.7.2012 v 9:42Pandion napsal:
To Šroubes
Narostý souhlas,jsem ze Soroy doma 4 dny a už se těším na srpnový Bakkan chata Torfride. Pevně veřím že ty makrely budou. Jo a kdyby ti křuplo tak mám jedno místo volný Odjezd 19.8. na 10 dní. Tebe vemem bez konkursu, důvodem je nízká hmotnost do lodi i auta.. Tak jsem tě poškádlil a jdu dodělat DPH.
Pandion
Díky za nabídku,ale mám toho teď strašně moc… nevyjde to…:-?:-?:-?
#41642 15.7.2012 v 12:24Tak mne napadlo…
Benn má hospodářství. Zkusili jste někdy někdo od Bena vzít čerstvé mléko? Mi letos na Loktě požádali domácího, aby nám čerstvé mléko donesl a už teď víme, že příští rok bereme jen mléko na cestu. Je to úplně něco jiného než ty krabičáky.
#41643 15.7.2012 v 12:33MifakM napsal:
Tak mne napadlo…
Benn má hospodářství. Zkusili jste někdy někdo od Bena vzít čerstvé mléko? Mi letos na Loktě požádali domácího, aby nám čerstvé mléko donesl a už teď víme, že příští rok bereme jen mléko na cestu. Je to úplně něco jiného než ty krabičáky.
Benn,Ti donese jak mlíko,tak brambory taky…
#41654 15.7.2012 v 15:21Já myslel, že jezdíte do Norska na ryby a vy tam jezdíte na brambory s mlíkem. :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
#41655 15.7.2012 v 15:45na bakanu jsme byli letos po pate jednou na arildu 4krat na torfride s lodemi a servisem benzin odvoz odpatku nebyl zadny problem ale souhlasim s kedlobakem do chaty a jeho vybavenise neinvestovala koruna nadobi stare panve se pomalu nedaji pouzivat chata je pomerne vybidlena mrazaky pomalu mrazi v loni jme otom rikali benovi letos i michlovi nekdo muze namitat jedes na rybi ale platime pobyt a komletni servis ostatni chaty jsou daleko v lepsim vybaveni otom jsem se presvedcil velka vyhoda torfride je blizkost pristavu a soukromi 9krat jsem byl s korlinem a tam byla hruza jak servis tak chty totalne vybydlene o lodich ani nemluvim
#41659 15.7.2012 v 16:25To Boja: jestli jsi byl 9x s Korlinem, tak vše musí být nesrovnatelně lepší. Já byl s Korlinem 1x, hned poprvé a nepřeji to nikomu.
#41666 15.7.2012 v 20:25zdeneko napsal:
To Boja: jestli jsi byl 9x s Korlinem, tak vše musí být nesrovnatelně lepší. Já byl s Korlinem 1x, hned poprvé a nepřeji to nikomu.
Už je to o moc lepší v sobotu tam jedu
#41667 15.7.2012 v 20:37petras
Už je to o moc lepší v sobotu tam jedu
Korlin je teď fakt v pohodě. Ale samozřejmě jak pro koho.
#41668 15.7.2012 v 21:10Vedle mola Korlinu asi 1 km je Otnes kde je to levnější, jsou tam 25 a 30 koní lodě a dobré ubytování. Kdo tam byl tak ví kde. U kostelíka.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2012