Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2012
- Toto téma obsahuje celkem 2,991 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 11 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#41474 12.7.2012 v 6:20
Tak Pedrous,vy jste byli spokojený8-)jiní ne:-|je to rozdíl! Nám vyšlo počasí i ryby:-)Benův servis byl perfektní,echoloty ok:-)ubytování vynikající,celkový dojem:8-)8-)8-):-D
#41528 12.7.2012 v 19:10No nám počasí moc nevyšlo z dvanácti dnů jsme se dostali na vodu pět dní a to ještě omezeně ,takovej chaos jsem ještě nezažil,furt ve střehu:):) Přesto, že jsem zastánce každý rok někde jinde ,tak tentokrát se chci ještě jednou vrátit a dát jim fakt na prdel těm polakum metrovejm 😀
#41529 12.7.2012 v 20:36kedlobak napsal:
Zpráva z Bakkanu.Jsme v této lokalitě poprvé a jsme velice zklamáni,těšení bylo veliké ale ryby nejsou,ani malé,a tím ani velké.Po 5 dnech sem tam rybka,jedna 80 cm obecnačka,pár makrel.Jedno,jestli jedeme ráno,dopoledne,k večeru,v noci.Chytáte na to či ono.Prostě zázrak,na který tu čekali i ti před námi cca od dubna , se nekoná.Bydlíme v Torfride-není tu avizovaná pračka a ani lux na úklid.Chata blízko u přístavu s krásným pohledem do okolí,pro 6 lidí.Dost špatné nádobí,předchozí opotřebovali pánve.Kdo odváží pytle s odpadky nevím.Kladem je seznámení s Klukinem a částí jeho party.Kedlobak
Ahoj,právě čtu tvůj příspěvek…..
Ono hodně záleží,jak rybolov v Norsku bereš,pokud si myslíš,že na každý náhod chytneš rybu-je to špatně….
Pokud si myslíš,že Ti vyjde počasí-taky je to špatně….
Každý rok v Norsku je jiný,je to prostě rybařina,buď tam ryba je a nebo není.
Když nevyjde jeden rok,tak nebuď nasraný,že se nedá nychytat,ale tady jde vidět,že myšlenka chytání ryb v Norsku je velká a že v Norsku dycky nachytáme ryby….už sem to psal mockrát…prostě,když ryba nebere,tak ju nechytnem ani v Norsku…
Nezanevři na lokalitu,může se stát,že příští rok pojedeš jinde a bude to samé…
#41530 12.7.2012 v 21:37Je to tak , jak píše šroubek. Už se tu opakuju po kolikáté. Prostě se to stane, že nenachytáš. O to horší, když sebou táhneš bandu natěšených na rybolov a za týden nechytneš nic a při tom rok zpět v tom samém kempu celý týden jatka. To se mi stalo v roce 2007. Teď jezdíme minimálně na deset dnů, zatím jsme na Bakkanu vždy pořídili.
Bakkan je nádherné místo, příští rok tam jedem počtvrté za sebou a stále se učíme. Že tam není pračka a lux? Díky bohu::::-D:-D
To nádobí bylo lepší, pravda, jezdí tam však “lidi různí” . Když si ale o něco řekneš domácímu, do večera to máš. Z nás je pokaždé na větvi, že chceme velký hrnec na polívky. Mimochodem náš kuchař si stejně nože a pánev vozí svoje.
Pro naši partu je Bakkan a chata Torfride stále top místo. :-):-):-):-);-)
#41532 13.7.2012 v 7:09Vždyť je tu tak krásně8-)
#41533 13.7.2012 v 7:14A ještě 8-)8-)
#41537 13.7.2012 v 9:21Kedlobak- Torfride je výborná chatka na fantastickom mieste.Prístav skoro súkromný,vo filetárni sa s nikým netlačíš, sušiareň na odevy tiež nemáš hocikde a vzdialenosť od lodí je malá.Nehovoriac o cene na osobu,to nikde nenájdeš.Bol som a veľmi spokojný.
#41538 13.7.2012 v 9:23#41539 13.7.2012 v 9:37Boli sme tento rok na Bakkane v Arilde a minulý rok na Torfride.
Bol s nami aj kamarát,ktorý sem písal dosť negatívne odkazy-mal nick
“kubo”. Dopadlo to tak,že už do Nórska nikdy s ním nepôjdem.Takže,ako hovorí “šroubek”- Najdôležitejšia je partia.Ostatné sa dá a ja tvrdím
“hlavne,že sme zdraví”. Bola tu jedna paní,ktorá mala Nórsko rada a už sa sem nemôže pozrieť-choroba.
Tak čo na to Kedlobak?
#41542 13.7.2012 v 10:33Přesně jak píše Šroobek a Respi o tom je norsko několikrát se mi stalo že jsem se nedostal na vodu tolikrát co jsem chtěl.nejhorší byl zájezd na Ačka už netušim rok,ale stálo to 45 litrů na 12 dní a na vodě jsme byli všehovšudy 3x a taky jsem to přežil a nezanevřel.
#41548 13.7.2012 v 14:35To Step-nemusím bydlet 10 dní v binci a smrdět potem,to k té pračce a luxu,nehaněl jsem lokalitu,filetárnu,chatu.Tu chatu asi nemá na starosti Ben,ale spravuje ji jeho provdanádcera?.Každopádně se nikdo nepřišel zeptat jak se máme či zda něco nepotřebujejeme.Ale odpadky už někdo odvezl.Na Norsko nelze zanevřít a každý pobyt je jiný. kedlobak
#41549 13.7.2012 v 15:56to Deda:tak už se konečně zadařilo?? A vyjeli jste na moře někam dál??:-D Zkuste pilkrovat na hloubkách,nám se to vyplatilo!!:-D Tady je důkaz:dorška 10kg.
#41550 13.7.2012 v 16:01A ještě mníček ze 105m:-D
#41551 13.7.2012 v 16:05A ještě jednoskvrnka:-P vše chyceno na Zoo!!!
#41552 13.7.2012 v 16:13A halík nám frnknul :-(než ho syn stačil zagafovat!!!8-O taky na Zoo.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2012