Hasvik, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2012

Takže vážení přátelé Bakkanu, ale i jiných lokalit v Norsku, je to tady - dle slibu zakládám nové vlákno a prosím DUKA, aby to letošní vlákno už uzamkl (na 200% splnilo svůj účel) :-)

Pošlete mi termíny a místo ubytování, dle došlých zpráv budu průběžně aktualizovat na 1. stránce tohoto vlákna.

BAKKAN WAHL 2012 :

Tiguan a spol. - březen 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Vaga&comp. - 17.3. - 25.3.2012, Arild

Deda a spol. - 10.4. - 20.4.2012 (Stabburet)

Respi a spol. - 18.4. - 28.4.2012 - blíže nespecifikováno

Fishstar KV - 12.4. - 19.4.2012 (Mormorstua)

Matty a spol. - 20.4. - 30.4.2012(Jomfruburet)

Mino a spol. - 22.4 - 30.4.2012 (Rybolov Norsko II a Drengstua)

Beda a spol. - 30.4. - 9.5.2012 (Mormorstua)

Vladov a spol. - 30.4. - 9.5.2012 Maristua,Jomfuburet,Rybolov Norsko

Step a spol. - 9.5. - 19.5.2012 (Torfride)

ROBIN21 a spol. - 9.5. - 16.5.2012

Janek.su a spol. - 16.5 - 26.5.2011

Pafka a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (Torfride)

Mirar a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (JomfruBuret)

Jindras a spol. - 26.5.-5.6.2012 (Mormorstua)

Polda a spol. - 29.5. - 8.6. 2012 (Arild)

Jakabo a spol. - 9.6.- 19.6.2012 (Arild)

DKlukin a spol. - 6.7.-16.7.2012

Kedlobak a spol. - 7.7. - 17.7.2012 (Torfride)

Kodl1 a spol. - 20.8.2012 - 27.8.2012 (Jomfruburet)

Beda+4 a SIM - 19.8. - 29.8.2012 (Drengstua)

Masar a spol. - 8.9. - 15.9.2012 (Torfride)

Respi a spol. - září 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Odpovědět

[citace]JAKABO napsal:

[/citace][citace]JAKABO napsal:

Moja tajná zbraň- úspešná.[/citace] Ja jsem mněl na tuto nástrahu krásny záběr ale po krátke přetahované jsem ušmiknul šňůru o prasklé keramické koncové očko,tak teď sháním nové nerezové jiné nechci.

Vrátili sme sa z nočnej rybačky

ca od 2:00 do 06:00 na ASIENE

Chytili sme kelery všetko do 50 cm

1 x Polack cca 70 cm

A pár obecňačiek

Celkovo nič moc ryby vôbec nie sú aktívne vačšina je podrhnutá

v papuli sa chytené len kelery (na muchy a.p}

Nie je sa čím chváliť nemáme info od ostatných lodí

Sú to akýsi divní Ľudia ani nespomalia loď keď sme sa ich chceli opýtať:-x:-E

Jedno viem isto na Bakkane som posledný krát nie preto že neberú ryby ale pre obmedzenosť chytania vplyvom nepriaznivého počasia

Na vláčenie sme nechytili ani rybku

asi to nevieme všetko len na pilker

Kubo z Jakabo tímu

to kubo: píšeš smutně, dívám se na vítr, jaký tam máte, a u filetárny vidím spoustu prázdných loden, no hoši , ještě to nevzdávejte, máte ještě dost dní před sebou, jistě něco příjde:-P

A to se nebavíte s ostatníma ani ve filetárně? Nebo se tam možná ani nestřetnete, když jezdíte v noci, ale je to divné, že na té vodě neprohodíte slovo..., že by byli všichni natolik otrávení, když ryby nekoušou ?

Neházejte flintu do žita chlapi. Jak jsem psal, ryby braly opravdu jen krátce a ve 2.00 už přestávaly brát.

A jak řekl kolega, tak braly cca od 22.00 do 02.00, většinou to byla kratší doba.

To klasické velké braní trvalo jen hodinu.

Nezoufejte, určitě na ně narazíte.

polda

O dva dni vyrážam a chcem sa opýtať, či niekto už nachytal makrely? Alebo je ešte skoro? Pred dvomi rokmi o tomto čase v Snilfjorde sa dali nachytať makrely.

to vd: ano, byli jsme tam teď v červnu od 16 do 26., a na dvou lodích chytili kolegové po jedené vypasané makrele. Jezdily mezi kelery. Ale od té doby už jsem tady něco málo četl o tom, že se zase nějaké ulovily, ale jsou to zatím jen jedinci, o hejnech se nedá mluvit. Tak Ti budu přát aby se to povedlo zrovna Vám.

Chtělo by to už nějaé překvapivé zprávy o pořádných úlovcích.

Kubo z Jakabo tímu

My sme na chate Arild a máme spoločnú filrtáreň z Torfride

Tá je v tomto čase prázdna takže sme sami

V areále Bakkanu sú pravdepodobne nejakí cudzinci mám pocit že sú to dokonca Rusi lebo na trajekte z Valsetu sme nejakých stretli hovorili rusky vôbec nevieme kam chodia loviť len ich vidíme ako a vracajú do prístavu u Bena

Polaky sme skúšali ako písal Lude kale jednoducho nič je fakt že to nebolo o 0200 ale v inom čase

jednoducho to na prívlač nevieme

Rozprávali sme z Arildom dal nám nejaké tipy tak uvidíme

Prosím Vás kde ste nachytali

posiela nás na 150 m vodu ale v takom vetre to nie je bohvie čo

Predpoveď na víkend vyzerá sľubne takže pravdepodobne pôjdeme na Melstein

Červavých rýb nie je až tak ako bolo písané sú to vačš. obecňačky

čo sa týka makrel sme nič neskúšali a žiadnu sme ani náhodou nechytilito polda s

de ste nachytali také krásne polaky tiež pri červenobielej mohyle?

Makrely jsme nachytalikdyž jsm zkoušeli kellery na storflue, to je cestou Asenleiou na Melstain zhruba uprostřed cesty. Je tam 155m příkop a v něm se loni drželi keleři. Chytali jsme ale na 40g pikřík a peříčka. Kelery jsme hledali druhým prutem. Polaky jsme nachtali pravidelně(3 noci za sebou)tak, jak jsem již radil. Červenobílá mohyla, před ní tyč a od ní driftovat směrem k ventilátorům vždy asi 200m. A pořád dokola. Začít ale už v 10.OO. Snad to vyjde

[citace]Ludek napsal:

Makrely jsme nachytalikdyž jsm zkoušeli kellery na storflue, to je cestou Asenleiou na Melstain zhruba uprostřed cesty. Je tam 155m příkop a v něm se loni drželi keleři. Chytali jsme ale na 40g pikřík a peříčka. Kelery jsme hledali druhým prutem. Polaky jsme nachtali pravidelně(3 noci za sebou)tak, jak jsem již radil. Červenobílá mohyla, před ní tyč a od ní driftovat směrem k ventilátorům vždy asi 200m. A pořád dokola. Začít ale už v 10.OO. Snad to vyjde[/citace]

to je OK ale v túto dobu fúka dosť silný vietor a tlačí nás to smerom na ZOO a do k brehu

Prosím napíš ako sa to chytá mám nahodiť a ŤahaŤ alebo to nechať spadnúť na dno

a aké farby čo tam mám dať skúšali sme asi 7 cmrybky rôznych farieb

mimochodom jedna tyčka je smerom k brehu druhá smerom na more takže ktorá

Budeme vďačný za každú drobnosť

Díky Ludek:-)

Našel jsem tady fotku nástrah na které jsme polaky chytali:

Používali jsme hlavičky 25 g. Nahodili jsme a nechali spadnout co nejhlouběji. Potom pomalu vytahovat. My jsme před začátkem vytahování nahodili druhý prut a mezi tím, než jsem vytáhli první, tak druhá nástraha klesla pěkně hlboko. a takto jsme to střídali. Vy máte ale opravdu dost silný vítr. Směr ale není špatný. Drift bude zhruba ve směru do přístavu. Tyč o kterou se jedná je cca 100m od červenobílé mohyly po podmořské hraně mělčiny, takže velmi blízko. Vždy jsme najeli na mělčinu 5m cca směrem Asen a nechali se driftovat až na 100m tak abychom tyč minuli velmi těsně (10-50m) a výsledky se dostavily. Vítr ale bude asi limitující. Pokud nemáte takovéto gumy je dobrá každá v medové barvě, pokud možno s flitry.

A věz, že ve 3.00 to pak vždy vypadalo, že tam žádné ryby nikdy nebyly a nikdo by nevěřil , že jsme to nachytali tam. Důležité je chytat polaky na podmořském svahu. Hlavně aby Vás počasí pustilo na vodu. Hodně štěstí

[citace]kubo napsal: Vrátili sme sa z nočnej rybačky

ca od 2:00 do 06:00 na ASIENE

Chytili sme kelery všetko do 50 cm

1 x Polack cca 70 cm

A pár obecňačiek

Celkovo nič moc ryby vôbec nie sú aktívne vačšina je podrhnutá

v papuli sa chytené len kelery (na muchy a.p}

Nie je sa čím chváliť nemáme info od ostatných lodí

Sú to akýsi divní Ľudia ani nespomalia loď keď sme sa ich chceli opýtať

Jedno viem isto na Bakkane som posledný krát nie preto že neberú ryby ale pre obmedzenosť chytania vplyvom nepriaznivého počasia

Na vláčenie sme nechytili ani rybku

asi to nevieme všetko len na pilker

Kubo z Jakabo tímu[/citace]

Ahoj..Určitě to mrzí,když ryba nebere,nedaří se,ale trochu doufám,že si nejel do Norska s myšlenkou co náhod to ryba??Bohužel kluci,to je příroda a s tímto se musí počítat...Já už taky parkrát vyhořel jak papír v komíně a na další rok sem sa vrátil na to stejné místo a ejhle-rybařina super..

Nenechte si pokazit náladu,jeďte na ryby,bavte se...je to prostě rybařina a vo tom to je..

Mysli na to,že třeba když změníš místo,bude špatné počasí taky,toto si prostě nikdo z nás nevybere...

Držím palce,přeju dobrů náladu a hodně štěstí...8-)8-)

Tak toto se dá chytit na Bakkanu-je to loni v půlce května..

Šroubelíne, loni bylo loni. Už se těšíš? :-P:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!