Hasvik, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Bakkan Wahl 2012

Takže vážení přátelé Bakkanu, ale i jiných lokalit v Norsku, je to tady - dle slibu zakládám nové vlákno a prosím DUKA, aby to letošní vlákno už uzamkl (na 200% splnilo svůj účel) :-)

Pošlete mi termíny a místo ubytování, dle došlých zpráv budu průběžně aktualizovat na 1. stránce tohoto vlákna.

BAKKAN WAHL 2012 :

Tiguan a spol. - březen 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Vaga&comp. - 17.3. - 25.3.2012, Arild

Deda a spol. - 10.4. - 20.4.2012 (Stabburet)

Respi a spol. - 18.4. - 28.4.2012 - blíže nespecifikováno

Fishstar KV - 12.4. - 19.4.2012 (Mormorstua)

Matty a spol. - 20.4. - 30.4.2012(Jomfruburet)

Mino a spol. - 22.4 - 30.4.2012 (Rybolov Norsko II a Drengstua)

Beda a spol. - 30.4. - 9.5.2012 (Mormorstua)

Vladov a spol. - 30.4. - 9.5.2012 Maristua,Jomfuburet,Rybolov Norsko

Step a spol. - 9.5. - 19.5.2012 (Torfride)

ROBIN21 a spol. - 9.5. - 16.5.2012

Janek.su a spol. - 16.5 - 26.5.2011

Pafka a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (Torfride)

Mirar a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (JomfruBuret)

Jindras a spol. - 26.5.-5.6.2012 (Mormorstua)

Polda a spol. - 29.5. - 8.6. 2012 (Arild)

Jakabo a spol. - 9.6.- 19.6.2012 (Arild)

DKlukin a spol. - 6.7.-16.7.2012

Kedlobak a spol. - 7.7. - 17.7.2012 (Torfride)

Kodl1 a spol. - 20.8.2012 - 27.8.2012 (Jomfruburet)

Beda+4 a SIM - 19.8. - 29.8.2012 (Drengstua)

Masar a spol. - 8.9. - 15.9.2012 (Torfride)

Respi a spol. - září 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Odpovědět

[citace]Pafka napsal:

Zdravím z Prahy, po 27 hodinách v pořádku zpět. Ať žije Norsko 2013.[/citace]

Vítám tě doma. Já odjíždím příští čtvrtek.

Došky 8-)

2 RESPI - zpáteční cesta bez jakýchkoliv kontrol, ale i kdyby byly, tak by nebyl problém - tipuju, že jsme měli kolem 10 kil na hlavu (bohužel). Kdybychom tedy chytali max. možný čas, nad limit bychom se asi dostali. Takhle jsme ale zvládli i vedlejší aktivity :-) Ale ryby fakt nešly (pouze obecňačky a ty byly z 50% na vyhození - nejednalo se o jednoho či dva červíky, ale břišní stěny byly napadeny hrozným způsobem a hřbetní filety taky :-( ). Nevím, nevím, co s tím do budoucna.

2 Došky - chceš mě nasr.t, že jo? .-D :-D :-D Tak si to tam pořádně užij a ať ti to vyjde líp, než nám :-) :-)

2 obecně

Ještě se vrátím k tomu lodnímu šroubu - nad rámec obecného 100 EUR pojištění, které normálne BENOVI platíme, jsme dopláceli 60 EUR (údajně polovina ceny). Důvodem měla být skutečnost, že vrtule byla zničena za max. odlivu :-( Jestli to tak je a nebo není, nevím, nechtěli jsme dělat zbytečné problémy (na druhou stranu okamžitě po zavolání vrtuli vyměnil)

I když nám Norsko ukázalo trochu odvrácenou stranu, byli jsme spokojeni a užili jsme si to :-)

2 Pafka

Nas..t tě fakt nechci, ale už bych si konečně letos rád zachytal. 8-) Sice jsem byl letos v Norsku měsíc a půl v kuse, ale na rybách jsem ještě nebyl. Tak snad teď. V kempu je všechno v pořádku, tak si to snad zasloužím. :-P:-P:-D:-D:-):-)

Tomu nerozumím.

Benovi platíte 100 eur za pojištění ?

A 60 eur byl doplatek za vrtuli ?

To je 3850,- . Chápu to správně ?

Těch 100 EUR je povinné ? Nebo dobrovolné.

A na Hlavu, nebo na loď ?

Těch 100 EUR je na turnus pro počet osob na voucheru (zpravidla 6 osob). pojištění je dobrovolné, pokud si sjednáš jiné a nebo se rozhodneš, že ho nechceš, platit ho nemusíš.

Ještě to proberu s Michalem, dál to neřeším ...

Jde o to, co v tom pojištění je. Jestli není lepší se přes Michala pojistit u AXY.

007krivanek- To poistenie Benn požaduje vždy.Voucher je s postením a upratovaním.Nám hovoril,že za zničenú vrtuľu budeme doplácať "spoluúčasť" 160.-eur vraj nová stojí 400.-eur a za utopenie

lode, ktorá stojí s motorom 24000.- eur bude spoúčasť tiež.Ale si presne nepamätám už tú cenu,ale myslím, že to bolo asi 600.-.

Na to by nám SIM mohl odpovědět, jak to tedy je.

Úklid, povlečení - rád zaplatím.

Ale když mám kvalitní pojištění se spoluúčastí 500,- . Proč bych měl platit 100 EUR a po utržení vrtule dalších 160 EUR.

[citace]Pafka napsal: Zdravím z Prahy, po 27 hodinách v pořádku zpět. Ať žije Norsko 2013.[/citace]

Vítám doma kamarádi...sem rád,že ste v pořádku doma..

8-)8-)8-)8-)

V našem turnusu se podařilo jedné partě urazit šroub i s tím kompozitem a dopláceli přes 300 euro, i když měli pojištění. Nějak jsem tu pojistku nepochopil.:-?:-?

[citace]Pafka napsal:

Ale ryby fakt nešly (pouze obecňačky a ty byly z 50% na vyhození - nejednalo se o jednoho či dva červíky, ale břišní stěny byly napadeny hrozným způsobem a hřbetní filety taky ). Nevím, nevím, co s tím do budoucna.

[/citace]

:-( tady pomůže snad jedině naučit se je konzumovat i s červíky

Pafko co potápění ? Byly nějaké ponory ? Je dokumentace ?

O potápění jsem psal výše - při prvním ponoru mi prasknul O-ring na středotlaku a tlak trhl hadici k manometru. Bohužel jsem sebou neměl na lodi záslepku na 1. stupeń (jinak bych mohl pod vodu jen se sondou)a tak jsem mohl jen chvíli pod vodu v zátoce Asenu, než mi vzduch došel. Kolega byl ve 20 metrech, ale kromě chaluh, krabů a mušlí na té straně ostrova nic nebylo :-) Mám dojem, že pár fotek ze zátoky jsem už umístil na tomto vláknu, nebo ne? 8-)

chlapy jsme u honzy nora a žádná sláva najdou ryby nežerou za 12h ve třech 6 ryb bída!

Takže ešte posledný nákup a smer Bakkan.Ideme vylepšiť štatistiku tohto roku v tej oblasti.

"Dobré budú aj 20 centimetrové."

[citace]sroubek282 napsal:

Pafka napsal: Zdravím z Prahy, po 27 hodinách v pořádku zpět. Ať žije Norsko 2013.

Vítám doma kamarádi...sem rád,že ste v pořádku doma..

[/citace]

Nazdáááár chlape výtej u nás .:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!