Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Bakkan Wahl 2011

Nazdar chlapi, rok 2011 se kvapem blíží a tím i další návštěva Bena. Loňské vlákno se myslím vcelku osvědčilo, tak co ho zkusit znova? Pro "nováčky" na tomto serveru jenom připomínám, že mnoho podstatného k Bakkan Wahlu, ale nejen k němu, je možno dohledat na vláknu Bakkan Wahl 2010 (cca 33 stránek rad a postřehů). Tak co, pustíme se do toho? Naše parta ve stejném složení jako loni bude pokoušet štěstí v termínu 15. - 25.5.2011.

A hned mám jeden kontrétní dotaz? Máte někdo aktuální zkušenosti s trajektem Frederikshavn - Oslo? Dosud jsme jezdili Sassnitz - Trelleborg, ale cesta za volantem je pak moc dlouhá a dojezdy na místo bývaly trochu na knot. Takže uvažujeme o změně, kdy na tomto trajektu se dá cca 8 hodin prospat a pak je to k Benovi necelých 700 km. Jezdíte s ním někdo a pokud ano, za jakých podmínek (nutná rezervace předem, cena, kontroly v Oslu apod.) Díky za info. Všem ještě jednou pohodové Vánoce a vše nej do roku 2011. Pafka a spol.

Termíny 2011 :

Milan 2.4. - 10.4.2011

Mio 10.4. - 19.4.2011

Deda 13.4. - 23.4.2011

Ivolibal 17.4. - 27.4.2011

Respi 26.4. - 7.5.2011

Vladov 3.5. - 12.5.2011

Pafka 15.5. - 25.5.2011

Step 15.5. - 25.5.2011

Šroubek 22.5. - 2.6.2011

Jindras 2.6. - 12.6.2011

Beda 22.5. - 3.6.2011

Mirar 14.6. - 24.6.2011

RK 20.6. - 30.6.2011

DKLUKIN 6.7. - 16.7.2011

Masar 20. - 27.8.2011

Odpovědět

[citace]Sim napsal:

To Respi: Brácha vyráží na Bakkan příští sobotu, slíbyl denně info, tak to snad ožije![/citace]

konečně sa s tama nekdo ozve...

je to mrtvé poslední dobu.

to Duke:šťastné lov a hlavně cestu,počasí určitě taky skvělé...

[citace]Pafka napsal:

2 RK, STEP a Šroubek

Zdarec chlapi, na potápění zatím nejsem (Egypt mám naštěstí ještě před sebou), jen tak nějak nestíhám. Není na založení vlákna BakkanWahl 2012 ještě brzy? Mám strach, že by pak vznikl chaos, jestli psát do 2011 nebo 2012 a přiznejme si, že dnes něco hledat v 74 stránkách není sranda. Já bych to založil, stejně jako vloni, až po ukončení sezóny.

Jinak my jedem Bakkan v termínu 26.5. - 5.6.2012, tentokrát nám byla změněna chata z Jonfrubburetu na Torfride. Jaký to na ní bylo STEPE?

Je to v pohodě?

Zatím se mějte, Pafka[/citace]

já sem enem řekl,že je to tvé vlákno,souhlasím,je to ještě brzo...

necháme to na zimu...:-)

To Pafka: Na Bakkanu jedině TORFRIDE, nahoře je šest míst pro spaní, dva pokoje jeden pro dva, druhý pro tři, na podestě mezi pokoji je rozkládací válenda, vytáhneš šuplík a další lůžko, sedmé. Dole obyvák, kde spí na sedačce kuchař, jídelna, kuchyň koupelna a WC.

Jen jsi tam malounko izolovanej od ostatních, ale kousínek od chaty přístav a čistírna prakticky jen pro sebe, bez čekání.

Jen v předsíni jsou dva pultové mrazáky s výkonem nic moc. Je třeba tam filety prohazovat, aby se zamrazily. Jinak super. Jo zakopali jsme si tam na příští rok litr Ferneta, tak ne, že nám ho vyčoudíte, vlastně blbost, jedete až po nás, my máme nástup 13.5. a odjezd 23.5.

Jen opatrně při výjezdu či návratu do přístavu při odlivu, je tam dost mělko.

To Šroubek: jak to, že příští rok nejedeš na Bakkan? To Tě tam nějak propašujem!!

Jo pánové, teď jsem právě dogriloval pár tresek z Bakkanu, no dortíček. Co Vám mám povídat.

[citace]Step napsal:

To Pafka: Na Bakkanu jedině TORFRIDE, nahoře je šest míst pro spaní, dva pokoje jeden pro dva, druhý pro tři, na podestě mezi pokoji je rozkládací válenda, vytáhneš šuplík a další lůžko, sedmé. Dole obyvák, kde spí na sedačce kuchař, jídelna, kuchyň koupelna a WC.

Jen jsi tam malounko izolovanej od ostatních, ale kousínek od chaty přístav a čistírna prakticky jen pro sebe, bez čekání.

Jen v předsíni jsou dva pultové mrazáky s výkonem nic moc. Je třeba tam filety prohazovat, aby se zamrazily. Jinak super. Jo zakopali jsme si tam na příští rok litr Ferneta, tak ne, že nám ho vyčoudíte, vlastně blbost, jedete až po nás, my máme nástup 13.5. a odjezd 23.5.

Jen opatrně při výjezdu či návratu do přístavu při odlivu, je tam dost mělko.

To Šroubek: jak to, že příští rok nejedeš na Bakkan? To Tě tam nějak propašujem!! [/citace]

klidně propašujte budu rád,já valím ještě víc na sever....8-),ale zase určitě přijde den D a všichni co sme byli letos na Bakkanu,tak tam jednou budeme operovat...:-)

to Duke:no konečně tam budou pořádní rybáři!a hlavně zpravodajci:-P už aby jste tam byli:-D to budou zprávičky!!!!8-)

pár mojich zbraní na Bakkanu...

a je nabito...

a podpora při tvrdé práci....

:-):-):-) Byli jste i vláčet na Bakkanu.

:-):-):-)Tady velmi dobré na vláčení.

[citace]Ja napsal:

Tady velmi dobré na vláčení.[/citace]

jo,to místo znám,tam je to jak řeka...moře sa vlívá do fjordu a zpět..nejde mi nahrát foto..

:-D:-D:-D Chtěl jsemse zeptat jestli Vám taky všechny vebkamery jak se říká stojí..Jsou to jen fotky dokud ne klikneš na další snímek. Jediná vebkamera která je neustále v pohybu je " Webová kamera v Nordkapp Havfiske " to je kouknutí.

Pohodička na lodičce:-D po tvrdé práci(:-Pco se v mládí naučíš8-)..

[citace]respi napsal:

to Duke:no konečně tam budou pořádní rybáři!a hlavně zpravodajci už aby jste tam byli to budou zprávičky!!!![/citace]

Jede nás šest, z toho dva rybáři (já se za rybáře moc nepovažuju, protože v ČR na ryby nechodím vůbec), jeden "páreček" (ti prej budou spíš chodit po špacírech) a jeden kámoš. Ti dva rybáři se už nemůžou dočkat, doufám, že se trefíme do ryb a všichni si parádně zachytáme. Když bude co fotit, tak každej den se zavazuju sem vložit pár fotek a napsat nějaký info jak se dařilo.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.