Hasvik, NO
temperature icon 10°C
slabé mrholení a déšť
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Bakkan Wahl 2011

Nazdar chlapi, rok 2011 se kvapem blíží a tím i další návštěva Bena. Loňské vlákno se myslím vcelku osvědčilo, tak co ho zkusit znova? Pro "nováčky" na tomto serveru jenom připomínám, že mnoho podstatného k Bakkan Wahlu, ale nejen k němu, je možno dohledat na vláknu Bakkan Wahl 2010 (cca 33 stránek rad a postřehů). Tak co, pustíme se do toho? Naše parta ve stejném složení jako loni bude pokoušet štěstí v termínu 15. - 25.5.2011.

A hned mám jeden kontrétní dotaz? Máte někdo aktuální zkušenosti s trajektem Frederikshavn - Oslo? Dosud jsme jezdili Sassnitz - Trelleborg, ale cesta za volantem je pak moc dlouhá a dojezdy na místo bývaly trochu na knot. Takže uvažujeme o změně, kdy na tomto trajektu se dá cca 8 hodin prospat a pak je to k Benovi necelých 700 km. Jezdíte s ním někdo a pokud ano, za jakých podmínek (nutná rezervace předem, cena, kontroly v Oslu apod.) Díky za info. Všem ještě jednou pohodové Vánoce a vše nej do roku 2011. Pafka a spol.

Termíny 2011 :

Milan 2.4. - 10.4.2011

Mio 10.4. - 19.4.2011

Deda 13.4. - 23.4.2011

Ivolibal 17.4. - 27.4.2011

Respi 26.4. - 7.5.2011

Vladov 3.5. - 12.5.2011

Pafka 15.5. - 25.5.2011

Step 15.5. - 25.5.2011

Šroubek 22.5. - 2.6.2011

Jindras 2.6. - 12.6.2011

Beda 22.5. - 3.6.2011

Mirar 14.6. - 24.6.2011

RK 20.6. - 30.6.2011

DKLUKIN 6.7. - 16.7.2011

Masar 20. - 27.8.2011

Odpovědět

To indy

OK, díky

[citace]respi napsal:

Tak vida na Bakkanu je živo!Makrely kolem kila? To jsou pěkně naducaný špalky,na co šly?Takže tam furt ryby jsou[/citace]

Nejvíc šly na stříbrný 60.g pilkyny a stříbrné makrelové návazce, akorát jsem je ucvalal a navázal na 0,80 nosnou a 0,60 návazce a max 3 návazce asi 20cm od sebe .To kvůli tomu, aby se omezilo zamotání, protože ty bestie když se dostanou na háček tak to vypadá jako by měly Vysokou školu v sukování.

Mimo to , šli ještě dobře na ty píšky s jednoháčkem, které prodává Michal, celkem dobře na ně brali i keleři, měl jsem je navázané v kombinaci s červenými paprikami a někdy keleři vyseli na všech.Jen nepoužívejte trojité karabinky k jejich navázání. Prostřední odbočku vždy vytrhli, takže jsem nové "plíšky" přidával zpět přes kroužky přímo na očka karabinek.

Jizera Team vcera najel na kotu Storflua a pak to zacalo.

Keleri kolem 70 a nekdy i 3 na jeden zatah.

Ryby byly od 30 do 120 metru.

Zatim nic trofejniho.

Pouze jeden utrhl asi halibuta, protoze vytahl jen kus masa z nej.

pocasi ujde.

Za chvili jedeme na ne zas.....

Poslední kontrola dostatečného množství alkoholu:-)

Jedna skupina vyjíždí za 2 hodiny (auto 3 lidi), zbytek odlétá ve středu ráno z Prahy, tak snad letadlo nepsadne:-x

Tak zatím a z Bakkanu se ozvem, držte palce!

pokusil sem se vložit do Panoramia fotky,kde sme chytali...

Pokud to nepůjde otevřít,dejte mi vědět kluci....8-)8-)

Tresky obecné

ještě jeden pokus...

tresky+keleři

to sroubek 282 Pekne aspon niečo nové keď Śimčova parta na SOROY CHRÁPE:-D:-P

[citace]zdeno napsal:

to sroubek 282 Pekne aspon niečo nové keď Śimčova parta na SOROY CHRÁPE[/citace]

neboj,Sim team nechrápe...pěkně se jim zadařilo...já mám na to doma u kompu čas a všichni víme,že v Norsku není čas vůbec..

Určitě dají info o všem...8-)8-)8-)8-)

[citace]zdeno napsal:

to sroubek 282 Pekne aspon niečo nové keď Śimčova parta na SOROY CHRÁPE[/citace]

Dnes to šlo jen se podívat

[citace]Sim napsal:

zdeno napsal:

to sroubek 282 Pekne aspon niečo nové keď Śimčova parta na SOROY CHRÁPE

Dnes to šlo jen se podívat[/citace]

a pokud by ses podíval,tak jim to šlo opravdu pěkně...;-);-);-);-);-)

ještě sem dám,kde sme je lapali u Melstain...

Melstain

to Zdeno:nedá mi to,jeden z mojeho teamu a mojí lodi na Bakkanu,to bylo u něho na dením pořádku...:-D:-D:-D:-D

to Šroubek: Nic nevidíme,žádné foto!:-?prázdno......:-| čus

Šoupnu sem pár fotek,kde sme na Melstain chytli obecné...

Melstain 2

táák a zde je kamarád,co taky sem tam spal na Bakkanu....

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!