Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2011
- Toto téma obsahuje celkem 1,948 odpovědí. Do diskuze (120 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 13 roky.
-
AutorPříspěvky
-
#22190 26.6.2011 v 16:55#22191 26.6.2011 v 17:06#22192 26.6.2011 v 17:12#22193 26.6.2011 v 17:14#22194 26.6.2011 v 17:16#22216 27.6.2011 v 14:59
Ahoj, tak dnes se opět zadařilo. Poprvé po dlouhé době máme nachytáno v předstihu většinou kelery, nějaké polaky a obecňačky, ale ty mají teď úplně řidké maso a navíc ty větší byly prolezlé parazity takže půlka šla pryč.
Chtěli by jsme ještě nachytat nějaké makrely, jezdí jich tady hejna, ale téměř neberou. takže se budeme ještě čtyři dny poflakovat na vodě a bavit se makrelama popř. zkusíme na těžko platýse. Prostě pohoda , flákačka.
Ještě bych chtěl poděkovat kolegům z Boskovic kteří mě dotáhli od protějšího majáku, když nám kleknul startér, stačilo, že jsme pádlovali od koridoru do přístavu,kam už nás nemohli odtáhnout. Trvalo to pouhých deset minut,připadal jsem si jako Italský gondoliér, tak jsem si zpíval Krásná je Neapol. Ještě že jsme nemuseli pádlovat celou trasu, to by mi asi došly slova.:-D
Foto přidám až se vrátí Žirafa.
Jo a ještě díky za vinko, bylo moc dobré, doufám, že jste dojeli všichni v pořádku.
#22223 27.6.2011 v 18:22Rk napsal:
Ahoj, tak dnes se opět zadařilo. Poprvé po dlouhé době máme nachytáno v předstihu většinou kelery, nějaké polaky a obecňačky, ale ty mají teď úplně řidké maso a navíc ty větší byly prolezlé parazity takže půlka šla pryč.
Chtěli by jsme ještě nachytat nějaké makrely, jezdí jich tady hejna, ale téměř neberou. takže se budeme ještě čtyři dny poflakovat na vodě a bavit se makrelama popř. zkusíme na těžko platýse. Prostě pohoda , flákačka.
Ještě bych chtěl poděkovat kolegům z Boskovic kteří mě dotáhli od protějšího majáku, když nám kleknul startér, stačilo, že jsme pádlovali od koridoru do přístavu,kam už nás nemohli odtáhnout. Trvalo to pouhých deset minut,připadal jsem si jako Italský gondoliér, tak jsem si zpíval Krásná je Neapol. Ještě že jsme nemuseli pádlovat celou trasu, to by mi asi došly slova.
Foto přidám až se vrátí Žirafa.
Jo a ještě díky za vinko, bylo moc dobré, doufám, že jste dojeli všichni v pořádku.
Ahoj Radku,no tak to byl zážitek asi… 8-)8-)
Polaci už měli maso za nás dost bahnité…makrelu,když sme chytali my,sem neviděl ještě.Na co a jak chytáte?Měj se…..
#22388 2.7.2011 v 9:02na Bakkanu nikdo neníííí….?????:-|:-|:-|:-|:-|
#22392 2.7.2011 v 15:35Asi už to na Bakkanu všici zabalili! To já bych jel hned zpátky:-)a byli tam aspoň 2.měsíce ale bohužel až zase za rok:-?…
#22410 2.7.2011 v 19:48sroubek282 napsal: na Bakkanu nikdo neníííí….?????
Zdarec,
Jizera Team hlasi nastup na Bakkan Wahl (Maristua), dnes bohuzel zatim nepriznive pocasi – ted uz vadi jen prudky vitr, ktery by se mel dle predpovedi i dle Bena zitra utisit. A pak to zacne – doufame. Vsude kolem lovi rackove – makrely tu evidentne jsou, jen se k nim dneska nedalo dostat.
#22411 2.7.2011 v 19:53Chlapi, mam dotaz, kdyz treba foukalo, dalo se nekam zajit chytat ze brehu? My jsme to dnes zkusili kolem Benova pristavu, ale sama trava a melcina, k lovicim rackum se nam dohodit nepodarilo. Takze dnes je neuspesjnejsi chytani ve Valsetu, kdyz jsme cekali na trajekt. Par malych tresek ob. a jeden pekny polak – vse vraceno vode. Doufame,ze si tim usmirime pocasi. Predem diky za rady, ale treba je od zitra jiz nebudeme potrebovat.
#22425 3.7.2011 v 20:08Ahoj Chlapi, včera jsme se šťastně vrátili z Bakkanu, cesta proběhla bez problémů, celou dobu foukal silný vítr a pršelo téměř vodorovně.
co se týká makrel tak ty jsem nachytal den před odjezdem v pravo za objema majáky na mělčinách mezi pobřežím a vystupujícími útesy. Zajeli jsme tam náhodou, protože jsem tam viděl hejno racků padajících do vody.
Narazili jsme na makrely, které poprvé po celé době měly hlad, jinak jezdily jen po povrchu a nežraly. Za hoďku nahánění se s nimi jsem jich měl asi 30ks ale z důvodu místa v bedně jsem je musel vyfiletovat, ale i tak to bylo vynikající, protože vážily všechny kolem kila.
Co se týká větru, nedělejta si hlavu a klidně si odpočiňte po cestě, ono se to do dvou dnů uklidní a potom se zeptejte kolegů z protější chaty v levo ( nevím jak se to jmenuje, připomíná mi to Maďarštinu). Pokud máte GPS tak je to bod ABC asi hodinu a půl po max přílivu na hloubce 150-180m ve 120 až 90m při spouštění, nebo prudkém navíjení se Vám na to pověsí keleři kolem 80.cm. Takže za dva dni můžete být odchytáni.
Jak se mi podaří stáhnout fotky, tak sem něco ještě přihodím
#22428 3.7.2011 v 22:06To Rk
Ahoj, máme to 18 hodin do odjezdu, které místo myslíš ABC?
#22429 4.7.2011 v 7:08Tak vida na Bakkanu je živo!Makrely kolem kila? To jsou pěkně naducaný špalky,na co šly?:-)Takže tam furt ryby jsou:-P
#22430 4.7.2011 v 7:50DKlukin: Rk myslí tady toto
Waypoint #70 : ABC1 (63.900233° N, 9.627367° E)
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2011