Hasvik, NO
temperature icon 5°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -0°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
slabý déšť

Bakkan Wahl 2011

Nazdar chlapi, rok 2011 se kvapem blíží a tím i další návštěva Bena. Loňské vlákno se myslím vcelku osvědčilo, tak co ho zkusit znova? Pro "nováčky" na tomto serveru jenom připomínám, že mnoho podstatného k Bakkan Wahlu, ale nejen k němu, je možno dohledat na vláknu Bakkan Wahl 2010 (cca 33 stránek rad a postřehů). Tak co, pustíme se do toho? Naše parta ve stejném složení jako loni bude pokoušet štěstí v termínu 15. - 25.5.2011.

A hned mám jeden kontrétní dotaz? Máte někdo aktuální zkušenosti s trajektem Frederikshavn - Oslo? Dosud jsme jezdili Sassnitz - Trelleborg, ale cesta za volantem je pak moc dlouhá a dojezdy na místo bývaly trochu na knot. Takže uvažujeme o změně, kdy na tomto trajektu se dá cca 8 hodin prospat a pak je to k Benovi necelých 700 km. Jezdíte s ním někdo a pokud ano, za jakých podmínek (nutná rezervace předem, cena, kontroly v Oslu apod.) Díky za info. Všem ještě jednou pohodové Vánoce a vše nej do roku 2011. Pafka a spol.

Termíny 2011 :

Milan 2.4. - 10.4.2011

Mio 10.4. - 19.4.2011

Deda 13.4. - 23.4.2011

Ivolibal 17.4. - 27.4.2011

Respi 26.4. - 7.5.2011

Vladov 3.5. - 12.5.2011

Pafka 15.5. - 25.5.2011

Step 15.5. - 25.5.2011

Šroubek 22.5. - 2.6.2011

Jindras 2.6. - 12.6.2011

Beda 22.5. - 3.6.2011

Mirar 14.6. - 24.6.2011

RK 20.6. - 30.6.2011

DKLUKIN 6.7. - 16.7.2011

Masar 20. - 27.8.2011

Odpovědět

ano,ano,kondyční jízdy na Bakkanu.....:-D:-D:-D:-D,doporučuju všem...

Zde můžete vidět aj pozdrav rokerů....

Hlavně neroztrhnite řetěz...8-O8-O8-O

[citace]mirecek napsal:

To beda: Co to je???

Teď dávají na Prima Cool útok z hlubin. Čumím do monitoru a přitom sleduji super biják. Žraloci tam pěkně kóšó...[/citace]

Žraloci se chytají v hloubkách 230m a stačí pilker plus úhořík. Ryby klukům brali spolehlivě bylo uloveno sedum kusů. N63 51.608 E9 29.350

[citace]Beda napsal:

mirecek napsal:

Teď dávají na Prima Cool útok z hlubin. Čumím do monitoru a přitom sleduji super biják. Žraloci tam pěkně kóšó...

Žraloci se chytají v hloubkách 230m a stačí pilker plus úhořík. Ryby klukům brali spolehlivě bylo uloveno sedum kusů.[/citace]

To beda: Jdeme spat /teda dodívám ty žraloky/ , stmívá se tam, nebo je tam světlo durch?

je půlnoc a krásně je vidět....nádhera

foto je ze včerejška....8-)8-)8-)

[citace]sroubek282 napsal: ano,ano,kondyční jízdy na Bakkanu.....,doporučuju všem...

Zde můžete vidět aj pozdrav rokerů....[/citace]

Jak z čínského filmu Li a Lin :-D:-D:-D

to sroubek: Fuj, to je krásný...:-)

Můj dnešní keler 108cm z Melsteinu. Vzal to na 60m,hloubka 90m.

kamera Béďa

[yt=E3VFhhy8xSw=yt]E3VFhhy8xSw[/yt]

Musím Nakimu jen blahopřát a Béďovi poděkovat za dokumentaci. Pánové, jeden můj kamarád, když se nám něco povede vždy řekne: "krásná práce". V tomto případě musím konstatovat totéž. Současně však musím přiznat, že jsou to před odjezdem pro mě a snad další norky muka.

Blahopřeji. Pěkně se na to kouká.Pěkná motivace když Vás střídáme.Bedu se snažit podat taky nějaké info pokud to půjde i s fotečkou. Dopíjim kávu a chystám se k odjezdu.Hurá na Bakkan :-)

Chlapci nádhera,krásný rybky,s elektrikou je to hračka já jsem tahal metrovky z 90m klasikou,pěkná makačka!8-O Bakkan je super ryby parádní,hned bych jel znovu..:-P

Hoši krása náramnáá.Gratulace 8-)8-)8-)8-):-D:-D:-D:-D

To Beda:perfektní pochytání a krásné ryby.To my loni neměli takové štěstí.Ty žraloci nejsou ostrouni ale máčky.Ta Mariánova je už pěkně veliká.

Moc hezký ryby. Kluci nemohly byste dát souřadnice,kde jste je nachytaly? Moc by nám to pomohlo,ale ne jenom nám si myslím. Jinak štastný návrat domů . My to máme za 12 dní a budeme taky informovat jak to bude možný. ;-)

Nachytali sme je na Husoy a na Melstain...Béďa sem určitě něco hodí,dneska už pomalu budem balit,ale kluci ještě loví...

Tuto výpravu hodnotím po všech stránkáh za velice vydařenou.Team Šroubek zde byl poprvé a hodnotíme to jako supr lokalita.

Tímto,bych chtěl poděkovat teamu Beďa,teamu Zbyňa a teamu rokerů.

Team Beďa+Zbyňa,díky za ochotu a předání všech zkušeností co ste tu za ty léta načerpali...

Team rokerů nás včera ochotně dovedl do přístavu z Melsteinu...

Nebyla žádná komplikace a naše loďě plastové to všechno zvládly....

Díííky ještě jedno všem kluci8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Za rok se tu určitě vrátíííme......

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!