Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan Wahl 2011

Nazdar chlapi, rok 2011 se kvapem blíží a tím i další návštěva Bena. Loňské vlákno se myslím vcelku osvědčilo, tak co ho zkusit znova? Pro "nováčky" na tomto serveru jenom připomínám, že mnoho podstatného k Bakkan Wahlu, ale nejen k němu, je možno dohledat na vláknu Bakkan Wahl 2010 (cca 33 stránek rad a postřehů). Tak co, pustíme se do toho? Naše parta ve stejném složení jako loni bude pokoušet štěstí v termínu 15. - 25.5.2011.

A hned mám jeden kontrétní dotaz? Máte někdo aktuální zkušenosti s trajektem Frederikshavn - Oslo? Dosud jsme jezdili Sassnitz - Trelleborg, ale cesta za volantem je pak moc dlouhá a dojezdy na místo bývaly trochu na knot. Takže uvažujeme o změně, kdy na tomto trajektu se dá cca 8 hodin prospat a pak je to k Benovi necelých 700 km. Jezdíte s ním někdo a pokud ano, za jakých podmínek (nutná rezervace předem, cena, kontroly v Oslu apod.) Díky za info. Všem ještě jednou pohodové Vánoce a vše nej do roku 2011. Pafka a spol.

Termíny 2011 :

Milan 2.4. - 10.4.2011

Mio 10.4. - 19.4.2011

Deda 13.4. - 23.4.2011

Ivolibal 17.4. - 27.4.2011

Respi 26.4. - 7.5.2011

Vladov 3.5. - 12.5.2011

Pafka 15.5. - 25.5.2011

Step 15.5. - 25.5.2011

Šroubek 22.5. - 2.6.2011

Jindras 2.6. - 12.6.2011

Beda 22.5. - 3.6.2011

Mirar 14.6. - 24.6.2011

RK 20.6. - 30.6.2011

DKLUKIN 6.7. - 16.7.2011

Masar 20. - 27.8.2011

Odpovědět

Paní Janko musím Vám oponovat. Jedem v květnu a trajekt máme zaplacen za 399 euro spáteční za auto a 4 lidi. Je třeba to hlídat protože cena se mění. Právě hlídám trajekt na září, ale ten ještě neuvolnili a je pořád nabídka za 349 jedna cesta což moc. Je pravda že máme trajekt zaplacen cca půl roku dopředu.

[citace]sroubek282 napsal: A ještě sem si nechal udělat toto triko [/citace]

ahoj kamaráde, my jedeme až v červenci nátup 2.7. už stříháme metr

Myslíš, že bychom mohli koupit 6 triček, super nápad (5x XL, 1x XXL)

zdraví

petr/polda

Lidičky, nepouštějte se do mne kvůli cenám, já jen prezentuji, co jsem stáhnul z www.trajekty.com . Pokud seženu lístky levněji budu jedině rád a poděkuji všem za tipy. Jen jsem chtěl rozproudit diskusi, jak do Norska trajektem přes noc, protože jsem našel noční trajekt tam a s kajutami jen z Roztoku. Mě osobně se líbí trasa od Michala přes Puttgarden, ale nejezdím to sám, máme v partě chlapy, kteří mají problém se zádama, proto hledám varianty, jak to vymyslet nejpohodlněji. (letecky to se bojím zase já).

Takhle mi www.trajekty.com zpracovalo nabídku dnes, teď"

Podrobnosti trasy

Celková cena vašeho lístku bude 854.00 EUR

Trasa 1 - Rostock do Trelleborg

Datum/cas odjezdu: sob 14 kveten 2011 V 2300

Datum/cas príjezdu: ned 15 kveten 2011 V 0600

Cestující: 6 Dospelí

Doprava: Minibus

Délka : Méne než 6 metry

Výška : Méne než 2.4 metry

Ubytování: 3 z 2-lůžková vnitřní kajuta

Druh jízdného: TTCAR TARIF:

Trasa 2 - Trelleborg do Rostock

Datum/cas odjezdu: str 25 kveten 2011 V 2300

Datum/cas príjezdu: ctv 26 kveten 2011 V 0630

Cestující: 6 Dospelí

Doprava: Minibus

Délka : Méne než 6 metry

Výška : Méne než 2.4 metry

Ubytování: 3 z 2-lůžková vnitřní kajuta

Druh jízdného: TTCAR TARIF:

Cestovní doplnky

Cestovní poji1tìní

Pridat hotel

Platil jsme hned začátkem roku na květen Kiel-Goteborg, auto do 6 m, kajuta pro 4 ,tam i zpět za 550 EUR (165-auto,110-kabina), je třeba opravdu sledovat....

To Pavka: POZOR !!

"Z Prahy do Frederikshavenu je to nějakých 1160 km, takže jsme počítali s vyjetím kolem 23.00 hodin - to by mělo stačit, když trajekt vyjíždí v 10.00."

Tuto trasu jsem jel už dvakrát přes Magdeburg a Hamburg. Přes Berlín jsme nejeli, protože magistrála v Hamburgu od Berlína se mi zdála hůř propojená s výjezdem na Dánsko. Jen z Hradce Králové do Koldingu v Dánsku jsme to jeli za 12 hodin a to jsme se smekali 150 km/h.

Asi čtyřikrát jsme krátce stáli na kouřovou a na tankování.

Z Koldingu je to ještě 270 km do Hirtshals sice po dálnici, ale minimálně 3,5 hodiny a pokaždé nám lilo jak z konve a foukal silný boční vítr (Frederikshavn je kousek vedle). To vyjeďte o dost dříve, viděl bych to hned po večerníčku. A v Hamburku se můžete kousnout, je to skrz město. Minimálně 16 hodin a hoďku před nájezdem na trajekt.

Jezdíme Rostock - Trelleborg každý rok bez objednávky. Cena loni 110eu 4os. + auto do 6m. Nerad bych to zakřikl, ale vždy to bylo bez problémů. Po desáté. Ty ceny se mě nezdají.

To Prach-

tak to vam gratuluj, meli jste kliku!!

Ja sleduju trajekty takrka denne pro sve ruzne klienty a na pristi rok je to sila.

Nejlepsi je nebyt vazany terminem ubytovani a vybirat si asi v tomto pripade podle trajektu. Vetsinou je to ale u lidi prave naopak a pak se posunuje a kombinuje ...

Normalne se dalo na rok 2010 koupit za 499 jeste 2 mesice pred odjezdem, na dny v tydnu jeste 14 dni v pred v pohode. Na letosni rok jsem objednavala lidem skoro rok predem a uz jsme soupali terminama, at se dostanem na nejakou rozumnou cenu.

Za cele roky se mi stalo jen jednou, ze cenu na ten urcity den slevnili - rano jsem koukala a stalo me spojeni 699 EUR, odpoledne objednavala a stalo 499, na druhy den uz zase pres 600 EUR. Bylo to asi 14 dni pred odjezdem.

Ja taky hlidam zari pro nekoho uz peke dlouho a zatim se nic nezmenilo. Pak jsme hlidala snad od srpna pro nekoho cerven a neslo dolu vubec nic, ceny jen rostly.

to jste fakt meli stesti, to vam preju !!

2 STEP:

Your itinerary

Outbound

Rostock-Trelleborg Saturday 14.05.2011 22:45 Mecklenburg-Vorpommern

Check-in time 60 min. prior to all departures

Economy 114,00 EUR

1x4-bed (inner deck)90,00 EUR

1x2-bed (inner deck)84,00 EUR

Homebound

Trelleborg-Rostock Wednesday 25.05.2011 22:45 Mecklenburg-Vorpommern

Check-in time 60 min. prior to all departures

Economy 114,00 EUR

1x2-bed (inner deck)84,00 EUR

1x4-bed (inner deck)90,00 EUR

6 passengers

Total, EUR 576,00 EUR

To Step

Pokud pojedete stejnou trasu se spolecnosti Scandlines, vyjde vas to na 723 EUR, odjezdy jsou jen o 15 min driv.

Pokud si vezmete jinak kajuty - jednu 4 luzkovou a jednu 2 luzkovou, bude to zase levnejsi

hehe - nez jsem to doklepala, uz to vite ... :-)

já se omlouvám, naše cesta je bez kabin.Ale stejně se mi ty kabiny zdají drahé.

A ještě jednou pardon. Mifak má pravdu, já vůl jezdím vždy prvním ranním -to je denní taxa.Napřed budu přemýšlet a pak kecat .

2 slavo :

A asi taky jedete osobákem že? Tam je cena nižší než u transitu.

Taky se me ta cena kajut moc nezda. Co si pamatuji tak loni jsem si kajutu nebookoval, ale platil jsem ji az na lodi a stala 40EUR (tam) a 45EUR (zpet) ctyrluzkova vnitrni.

Dík všem za odkazy, trochu se v tom zorientuju. Nejraději bych to koupil při příjezdu do přístavu ale uvidíme. Step

2 Step

Zalezi na tom kdy jedes. V jarnich mesicich to asi neni problem, horsi je to v sezone. To se taky muze stat, ze prijedes a nebude misto na trajektu.

A cena koupeneho listku tesne pred odjezdem (na miste) byva vyssi nez koupeny pres internet dopredu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!