Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Bakkan Wahl 2011

Nazdar chlapi, rok 2011 se kvapem blíží a tím i další návštěva Bena. Loňské vlákno se myslím vcelku osvědčilo, tak co ho zkusit znova? Pro "nováčky" na tomto serveru jenom připomínám, že mnoho podstatného k Bakkan Wahlu, ale nejen k němu, je možno dohledat na vláknu Bakkan Wahl 2010 (cca 33 stránek rad a postřehů). Tak co, pustíme se do toho? Naše parta ve stejném složení jako loni bude pokoušet štěstí v termínu 15. - 25.5.2011.

A hned mám jeden kontrétní dotaz? Máte někdo aktuální zkušenosti s trajektem Frederikshavn - Oslo? Dosud jsme jezdili Sassnitz - Trelleborg, ale cesta za volantem je pak moc dlouhá a dojezdy na místo bývaly trochu na knot. Takže uvažujeme o změně, kdy na tomto trajektu se dá cca 8 hodin prospat a pak je to k Benovi necelých 700 km. Jezdíte s ním někdo a pokud ano, za jakých podmínek (nutná rezervace předem, cena, kontroly v Oslu apod.) Díky za info. Všem ještě jednou pohodové Vánoce a vše nej do roku 2011. Pafka a spol.

Termíny 2011 :

Milan 2.4. - 10.4.2011

Mio 10.4. - 19.4.2011

Deda 13.4. - 23.4.2011

Ivolibal 17.4. - 27.4.2011

Respi 26.4. - 7.5.2011

Vladov 3.5. - 12.5.2011

Pafka 15.5. - 25.5.2011

Step 15.5. - 25.5.2011

Šroubek 22.5. - 2.6.2011

Jindras 2.6. - 12.6.2011

Beda 22.5. - 3.6.2011

Mirar 14.6. - 24.6.2011

RK 20.6. - 30.6.2011

DKLUKIN 6.7. - 16.7.2011

Masar 20. - 27.8.2011

Odpovědět

2 STEP

jsme na tom stejně :-) Víkend bude věnován balení a balení a balení ... a až to bude všechno v kupě, tak to vybalím a začnu znova balit a balit a balit .-) Pak se ve středu zastavím u Michala Simča pro závěrečné pomazání a v sobutu brzo ráno odjezd :-)

Co bereš na přívlač? Jaké barvy podle tebe půjdou? 8-)

To Pafka: Jako loni nic zákeřnýho, sázím na stříbrné pilkříky 80g s červenýma ozdůbkama. Pak mám tmavé gumy na způsob písečných červů, na zkoušku mám ripery s olověnou palicí v oranžovém provedení a na návazec mám červenou nebo černou papričku. To je tak 5% z těch všech krámů co sebou táhnu. Uvidíme. Posbíral jsem spoustu dalších typů na dobrá lovná místa. Už to mám v navigaci, teď jen vyrazit.

Vyjíždíme v sobotu 14.5. v pět ráno z Hradce, před sedmou budeme na Cínovecké v Praze u OMW brát posledního kolegu a potom směr Puttgarden.

Chlapi som chorý ako pes/normálne chorý/. Včera bola bieda s rybami , zopar tresiek obec naj 6kg a 1 pekná mačička /okolo 90 cm možno viac, Hlavu mi v noci dali do postele aby som sa vraj potešil s kočkou.

Dnes lepšie asi 60 rýb aj jednoškvrnky, aj kelery normalne sonar ukazoval ryby na dne a dali sa aj chytiť, všetko na pilker 250 a 350 g

vladov vam napiše podrobnejšie už mi tečie z nosa a večer budu aj slzy ked zasa prehrame hokej, Dnes prišli nejakí češi/NORMÁLNI/ pozval som ich na hokej tak neviem či pridu

Takže doplňujem petka.

Chlapci - češi prišli aj na hokej. Super chalani.Takže partie sú tu dobré. Dnes odišli Nemci. Halibutov si kupovali u Bena, pritom sa čudujem, lebo úlovky mali celkom slušné, ale len asi posledné dva dni.No asi je im stále málo. Vyzerá, že ryby sa vracajú, čo potvrdzujú aj profi domáci rybári a začínajú ťahať site.Dnes to išlo tak ako si predstavujem. Akurát hejna sú dosť malé a treba ich naháňať. Zajtra hlásia dobré počasie tak vyrazí jedna partia na Mellstain a jedna na Husoy-u. Liter benzínu u Bena stojí 2€ takže treba rozumne.Dúfam, že to vyjde. Potrebujem dať petka do poriadku. Kočka v posteli nepomohla.

Fotky nedávam, lebo okrem toho 14kg halibuta nič trofejné. 5-6 kg tresky obecné sú bežné a každá loď chytí na vychádzku 3-4.

Cesta v pohode, colníkov sme ani nevideli. Išli sme cez Lillehamer, lebo som to po rokoch chcel zmeniť a chvíľu nám cestou snežilo, ale nič strašné. Určite sa dá ísť na letných gumách.

Budem sa snažiť dávať ďalšie info

Ešte čo sa týka satelitov u Bena. Ja to riešim tak, že z domu si donesiem prijímač s DIGI TV kartou. Paraboly sú tu nastavené na ich družicu. Potom stačí odpojiť Benov prijímač a zapojiť donesený a máte všetky kanály.

Kolegove od vedle zdravi kolegy ze slovenska. Sice jste prohrali v hokeji, ale ryb chytate vic. Vcera se chytlo 20 tresek ve 4 lidech, nejvetsi 85cm a keller metr. Dnes 1 treska 75 a 6ks mensich. Jinak slabota. Ryby i kdyz jsme je nasli, nezraly.

Zdravím všechny,cestovní horečka stoupá vyjíždíme 10.5 z Mar.Lázní.

Jinak naši kolegové jsou již na místě od 1.5 a žádné velké úspěchy max. ryba obecňačka 104cm -14Kg ale prý také na echu ryby jsou jen nejsou hladové.Dnes budu mít další info tak ho sem vložím.

Zatím nic .

Chlapi už mi bolo ráno lepšejšie tak som išiel s chlapcami na morio lebo bez maskota im to nešlo a dobre sme spravili pre obidve strany. SUPER RYBAČKA. Bolia ma všetky ruky a chrbát a kašlem jak ten somár ale som vyliečený. Keler - 110 cm a 9.5 kg. Kapitán vladov sa samozrejme tým pádom potešil viac ako zo svojho kelera - 105 cm a 10kg. Obecňačky asi neviem koľko ale veľa a pekné, 2 polaky, 1 halibutík, 2 red fishe, a kelerov by už kto počítal ale tiež pekné priemerná dĺžka okolo 55cm.

vladovov otec vytiahol naraz 3 obecňačky 6+3+2. Najviac potešitelné bolo to že 90% rýb normálne chytených nie podseknutých. Veľké kelery na papričky red+green. Takže večer si dáme slivovičku a cigary a urobíme si pohrebnú hostinu za našich hokejistov. Foto dá capitán až príde z čistky.

To petko

Zítra se jedeme podívat do Bratislavy, tak Vám budeme fandit, i když to už bude poslední zápas.:-(

:-D:-D:-D Už tady nebyla dlouho nějaká pěkná fotečka, ryby nejdou.

Tak to sú naše kelery s pánom capitánom

To petko.

Zachránte To nejakým rekordom keď to doma skolabovalo!!!!!!!!!!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.