Hasvik, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Bakkan Wahl 2011

Nazdar chlapi, rok 2011 se kvapem blíží a tím i další návštěva Bena. Loňské vlákno se myslím vcelku osvědčilo, tak co ho zkusit znova? Pro "nováčky" na tomto serveru jenom připomínám, že mnoho podstatného k Bakkan Wahlu, ale nejen k němu, je možno dohledat na vláknu Bakkan Wahl 2010 (cca 33 stránek rad a postřehů). Tak co, pustíme se do toho? Naše parta ve stejném složení jako loni bude pokoušet štěstí v termínu 15. - 25.5.2011.

A hned mám jeden kontrétní dotaz? Máte někdo aktuální zkušenosti s trajektem Frederikshavn - Oslo? Dosud jsme jezdili Sassnitz - Trelleborg, ale cesta za volantem je pak moc dlouhá a dojezdy na místo bývaly trochu na knot. Takže uvažujeme o změně, kdy na tomto trajektu se dá cca 8 hodin prospat a pak je to k Benovi necelých 700 km. Jezdíte s ním někdo a pokud ano, za jakých podmínek (nutná rezervace předem, cena, kontroly v Oslu apod.) Díky za info. Všem ještě jednou pohodové Vánoce a vše nej do roku 2011. Pafka a spol.

Termíny 2011 :

Milan 2.4. - 10.4.2011

Mio 10.4. - 19.4.2011

Deda 13.4. - 23.4.2011

Ivolibal 17.4. - 27.4.2011

Respi 26.4. - 7.5.2011

Vladov 3.5. - 12.5.2011

Pafka 15.5. - 25.5.2011

Step 15.5. - 25.5.2011

Šroubek 22.5. - 2.6.2011

Jindras 2.6. - 12.6.2011

Beda 22.5. - 3.6.2011

Mirar 14.6. - 24.6.2011

RK 20.6. - 30.6.2011

DKLUKIN 6.7. - 16.7.2011

Masar 20. - 27.8.2011

Odpovědět

Vážení následující ryby...

To je pořádný kus na Bakkan, jen co je pravda!!! To se klukům povedlo.

Teda pěkná jalovice:-D jestli dobře vidím 24kg? 8-) jo na Bakkan abnormální kusanec!!!:-P

Jo jo Benn mluvil něco o 24kg, je to monstrum a nikdo to nechápe, že v říjnu berou na Bakkanu takové ryby.:-? Jo a chytili to Češi :-D

Ahoj mořští vlci! Známí mě upozornili, že se na rybolovorsko objevili fotky z naší "únorové" !!! výpravy na Bakkan Wahl. Jak se dívám, tak se rozvíjí diskuse k mému tresčímu drobečkovi. Abych informace uvedl na pravou míru tak byla chycena na vláčák (!!!) na pilkr cca v 50 metrech kousek od ZOO. Měřila 123 cm a váhu 24 kg vidíte. Dle Bena byl překonán rekord Bakkanu o 2 kg. Přivezli jsme ji do ČR celou a momentálně si našla "vycpaná" své místo na perfektně zásobeném obchodě Ríši Konopáska v Pardubicích. Přezdívku Karel Nováček (známý to tenista) jsem si dal z z důvodu mé první (ale určitě ne poslední) výpravy do Norska. Takže Vám všem přeji alespoň tolik štěstí jako jsem měl já! Ještě jednou připomínám, že to není říjnovka, ale únorovka ......

:-|No tak to jooo:-D já jsem se divil že by v říjnu byla najetá takováhle jalůvka8-O:-P ale i tak je to opravdu parádní:-Ptrofejka!!! gratuluji...

To Karelnovacek: Tak to se na ni k Ríšovi zajedu podívat. Jak dlouho tam bude "hostovat"?

to Karelnovacek:To vám asi zamražená zabrala dost místa:-Pv autě? jak jste ji dovezli,asi v poho:-)když už visí!!8-)

jak sem říkal postupně sem přidám všechny fotky z naší úspěšné letošní výpravy na Bakkan,ale pěkně od začátku,možná nekeré foto už tu bylo,tak se omlůvám chlapiska,koncem týdne sem dycky nece šooopnu...:-)

první den,příjezd a hned do zbraní...

chlap na tvrdou práci a supr kuchař Tomáš alias (67mička a nebo Menšík)

naše legenda a neunavný chlap a lovec,neuvěřitelných 67 let a nám mladým dával pěkně na prdel,poslední ulehal a první vstával-přezdívka (pan PREZIDENT) 8-)

družba s Pafka team...:-)...pokračování příště...samo,že Tomáš alias Naki bedlivě naslouchá...

:-D

Šroubku,když budu mít čas,tak se budu snažit sem vkládat videa mapující naši výpravu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.