Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2011
- Toto téma obsahuje celkem 1,948 odpovědí. Do diskuze (120 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 13 roky.
-
AutorPříspěvky
-
#24246 7.9.2011 v 9:36
to Stroft,Janek:samozřejmě nepodléhat myšlence že nejsou najetý ryby:-( hledat hejna,projíždět známá místa( u Majáku,Zoo,fjord za větrníkama,..atd:-P ta ryba tam musí bejt:-D
#24249 7.9.2011 v 10:11respi napsal:
to Stroft,Janek:samozřejmě nepodléhat myšlence že nejsou najetý ryby hledat hejna,projíždět známá místa( u Majáku,Zoo,fjord za větrníkama,..atd ta ryba tam musí bejt
Hledat budeme jak nepřízpůsobiví šrot. Další povzbuzující zprávou je počasí……má pršet celých 10dnů.
#24250 7.9.2011 v 10:15Dotaz na všechny co tam jsou a co přijeli domů. Dostal jsem info, že teď kolem toho 11. září dělají celníci nějaký humbuk. Kompletní kontroly alkohol tam a ryby zpět. Máte nějaké zprávy, jestli jsou ostří? Když najdou lahvinku navíc kolik je pokuta? A také jsem dostal zprávu že tam neplatí české řidičáky, nebo naše tolerujou. Na dopravce říkali, že musí být mezinárodní, že norové nejsou v unii. Díky za info. To respi: nepodléháme panice, jen to bude asi boj, ale zatím pokaždé co jsem tam byl, vždy jsem zachytal, jen se to chce snažit a hledat.Petrův zdar
#24251 7.9.2011 v 10:17stroft napsal:
respi napsal:
to Stroft,Janek:samozřejmě nepodléhat myšlence že nejsou najetý ryby hledat hejna,projíždět známá místa( u Majáku,Zoo,fjord za větrníkama,..atd ta ryba tam musí bejt
Hledat budeme jak nepřízpůsobiví šrot. Další povzbuzující zprávou je počasí……má pršet celých 10dnů.
Když prší, tak je to na ryby určitě lepší, než kdyby bylo jasno a 25 stupňů ve stínu. Hlavu vzhůru ! 😉
#24253 7.9.2011 v 10:24Sim napsal:
stroft napsal:
respi napsal:
Když prší, tak je to na ryby určitě lepší, než kdyby bylo jasno a 25 stupňů ve stínu. Hlavu vzhůru !
Jasně, nejsme z cukru ale celých 10dnů non-stop déšť, to je mazec.
Díky za podporu, jen co ti chudáci nováčci….ti nás budou proklínat.
#24254 7.9.2011 v 10:252 janek
ohledně řidičáků již diskuze tady proběhla. JE PLATNÝ viz korespondence s Norským velvyslanectvím :
Dobrý den,
řidičský průkaz, který je platný v ČR, je zároveň platný i v Norsku. Nemusíte mít tedy mezinárodní řidičský průkaz.
S pozdravem,
Iva Košatková
Kancelář velvyslance Norského království
Hellichova 1/458
118 00 Praha 1 – Malá Strana
#24255 7.9.2011 v 10:28stroft napsal:
Sim napsal:
stroft napsal:
respi napsal:
Když prší, tak je to na ryby určitě lepší, než kdyby bylo jasno a 25 stupňů ve stínu. Hlavu vzhůru !
Jasně, nejsme z cukru ale celých 10dnů non-stop déšť, to je mazec.
Díky za podporu, jen co ti chudáci nováčci….ti nás budou proklínat.
Dlouhodobá předpověď na více jak 10dní, se naplňuje max na 20%.
#24256 7.9.2011 v 10:32Také v to doufám. Má na Bakkanu někdo zkušenosti s Okounikama, myslím +40cm. Má cenu se o ně pokoušet?
#24257 7.9.2011 v 11:17stroft napsal: Také v to doufám. Má na Bakkanu někdo zkušenosti s Okounikama, myslím +40cm. Má cenu se o ně pokoušet?
Na Bakkanu jsme jich pár chytili,ale cíleně se jim nevěnujeme spíš náhodné úlovky do 25 cm a co jsem viděl jedeme tam letos po čtvrté a větší nikdo nechytil.A jak říkal Michal déšť není to nejhorší za to vítr je tam problém.Tak ať se Vám daří.
#24263 7.9.2011 v 11:59Aj ja som chytil na Bakkane tých červeno-oranžových s veľkými očami na ZOO.
Nebol to cielený lov,ale náhoda.Ani jeden nemal viac ako 25cm.
#24267 7.9.2011 v 12:08#24269 7.9.2011 v 12:21to Stroft:jo na Bakkanu okouníci jsou:-D byl jsem svědkem když germáni přivezli okouny velký jak melouny:-x ale chycený do sítí:-|.Měli jich asi 12ks a všichni okolo půl metru(nekecám):-E dost nás to štvalo:-(
#24274 7.9.2011 v 15:05JAKABO napsal:
Tak takové jsem nemyslel. Letos jsem se namlsal takovýma(viz foto) a jak známo s jídlem roste chuť.
#24280 8.9.2011 v 4:02Moc pěkný, ale mám obavu, že toto na bakkanu nechytnem. Jinak dnes vyrážíme, skoro jsem nespal, tak jako asi každý, kdo jede do norska. Ještě jeden poslední dotaz k cestě. Je lepší jet po e6 do osla a pak odbočit na elverum, nebo odbočit u udevalla a jet na přechod eda. Určitě bude nějaká slivovička navíc, sice né moc, ale nechcem riskovat. Je to bezpečnější po techto cestách, nebo jak se říká pod svícnem je největší tma a frčet přes oslo. Díky za info.
#24283 8.9.2011 v 6:50Oho na Bakkanu sluníčko,koukám na webku,ale ochladilo se!to znamená že by mohly najet hejna!:-D
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2011