Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Uvidime co nam zitra pripravi pocasi.Dopoledne by to snad jeste slo a doufam,ze do rana se predpoved jeste zlepsi
Odpovědět
Není co dodat,perfektní den,pěkné úlovky,odpočíváme po náročném filetování,foto opět zpracoval Děda 145(už víme proč 145).Jinak náš mladý lovec žraloků vymyslel novou metodu na značení úspěšných bodů bez drahé GPS - hodí do vody gaf. Děda Z.
Odpovědět
:-D Peťo,pěknej hurvínek, a co ďasík by nebyl..kluci je vozili od kabelu z 80m.:-)8-)
Odpovědět
Dnešný výlet na Melstein bol skúškou v riadení lode.Dali sme to aj v 6m/s vetre. Mysleli sme si,že tam budeme v závetrí,ale nebolo to tak.
V silnom vetre a rýchlom drifte na prutoch povolovali očká.Niečo sa chytilo,ale nie halíky.
Odpovědět
Boli sme dokúpiť benzín,lebo jednu "benzínku" sme už prejazdili a asi pôjdeme na more v noci.
Odpovědět
Kladenaci dnes vyrazili po sousi na ryby.Z koupani nebylo nic,ale makrelky braly
Odpovědět
Ze brehu za tri hodinky vytahli 61 ks makrel udirenske velikosti.Skoda,ze se s touto partou uz musime rozloucit .
Odpovědět
Tu je vysledek tipovani.Jen vice takovych super rybaru a dovolena v Norsku se stane snem kazdehou ucastnika.Jak by to zhodnotil jeden z teto party Milan zvany Nemluva HOVNOOOOO
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Kladenaci dnes vyrazili po sousi na ryby.Z koupani nebylo nic,ale makrelky braly[/citace]Taky se mi podařilo chytit 4 makrely najednou,když je člověk tahá z vody je to boj,každá jede na jinou stranu.Úžasná bojovnost těchto ryb:-P pak jsem je položil já pitomec do lodě a bylo povšem:-P:-P zamotaly mi návazce tak že jsem myslel že je nakopu do Pr...e:-P:-P:-P
Odpovědět
Dalsi louceni mame za sebou a preji chlapum stastnou cestu.Super parta ,bezva rybari a pohodaci.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...