Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Nasi Dobraci objevili to co hleda spousta archeologu po celem svete.Ode dneska vime,ze Noemova archa je na uzemi Norska
Odpovědět
Za nadherneho slunecneho pocasi a v uplne klidne vode se prece jen podarily pekne ulovky
Odpovědět
Kladenaci si zachytali polaky,ale nic nadrozmerneho se nechytilo.Takze aspon neco z nasi zahradky:-D
Odpovědět
S pozdravem DOBROU NOC se s vami loucim a doufam,ze budu spat aspon do deviti.8-O:-D
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Ulovek dne -treska 110cm od nemeckych soudruhu[/citace]
Pěkná, ale taková tak nějak úhořovitá. Kolik vážila?
Jinak jsem moc rád Péťo, že ti to tam takhle jde a že máš super možnost seberealizace. Ve Spálově jsi byl tak nějak naměko. :-P
Odpovědět
Dofiletované a zabalené. Dnešný deň bol super.Čaplo sa celkom 39 kelerov,žralok,niene-jeden asi 90cm.Jazda s kelermi bola úžasná.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
S pozdravem DOBROU NOC se s vami loucim a doufam,ze budu spat aspon do deviti.[/citace]Krásná fotka:-Dúžasné,když jsme tam byly tak sem čumákoval dva dny než jsem šel spát:-Pto světlo celý den byla pro mě smrt.Za týden jsem nevěděl kde jsem a co je za den:-P:-P
Odpovědět
Hektoři vystřelili letní pecku a ladí struny na Bakkan Wahl
[yt=9hv1QgAMo28&feature=yt]9hv1QgAMo28&feature[/yt]
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
dedo145 napsal:
Ulovek dne -treska 110cm od nemeckych soudruhu
Pěkná, ale taková tak nějak úhořovitá. Kolik vážila?
Jinak jsem moc rád Péťo, že ti to tam takhle jde a že máš super možnost seberealizace. Ve Spálově jsi byl tak nějak naměko. [/citace]
Dorsak vazil 12 kg .
Ve Spalove nastala situace,ktera mne sice dost zasahla,ale ted jsem za ni p.Novakove moc vdecny.Dnes vidim,ze tato prace se da vykonavat bez stresu a v pohode.Podminky,ktere ted mam jsou nesrovnatelne lepsi a podpora ze strany mych sefu je neuveritelna.Nechtel jsem se k tomu uz vracet,ale timto prohlasuji kapitolu na Titranu za uplne uzavrenou.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...