Hasvik, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Právě jsme opustili filetárnu,supr pozdní odpoledne i večer.Na vodě u Zelenýho jsme byli od 17 do 22.00,2 lodě,4 bedny pěkných kelerů,probíhá zasloužená svačinka a vyhlížíme Dědy 145 -je stále sám na vodě taky za zeleným.Opět to nefotím ,vše má Děda 145.

Děda Z.

tak aspoň jeden obrázek

[citace]deda napsal:

Právě jsme opustili filetárnu,supr pozdní odpoledne i večer.Na vodě u Zelenýho jsme byli od 17 do 22.00,2 lodě,4 bedny pěkných kelerů,probíhá zasloužená svačinka a vyhlížíme Dědy 145 -je stále sám na vodě taky za zeleným.Opět to nefotím ,vše má Děda 145.

Děda Z.[/citace]

Trosku pozdeji,protoze jsem se KOCHAL:-D:-D

A vidite podle stastneho usmevu,ze jsem nebyl sam

Dnes se karta obratila a v naprostem oleji se nejlepe darilo Dedove parte

Na kutriku jezdici Nemci si udelali svou obligatni bednicku.Na tu blondavou damu musim prozradit,ze krome toho,ze je dobra rybarka,upekla naprosto bezkonkurencni jahodovy kolac

No a Deda Zdenek ten to vali jako zamlada

Ja jsem vyuzil krasneho pocasi a objel jsem si mista na Melsteinu.Voda byla docela mrtva a mimo mensich hejn makrel jsem moc zaberu nemel.Par dorsiku,polak ani jeden v konzumni velikosti.Jen jeden halik,ktery se po vytahnuti asi 30m snury na vlacaku rozhodnul jeste si chvilku uzit.Ale vylet byl pekny a takto se se mnou more loucilo

S nasimi Dobraky se vzdycky jen mijime.Vecer jsem jim nechal USB cko aby mi nechali v kancelari sve fotecky,ale zatim jsem je nenasel.Tak doufam,ze aspon zitra.Nooo vlastne dnes:-D

To deda : Zdar dedo , vidím že sa darí. Počasí fajn , takže ešte sa máte na co tešit. A zdravím aj Petra a Mildu. Na prvních fotkách sem vás nespoznal. Hodne zdaru chlapi. L. ;-)

Super, jak ten kemp s Dedo145 ožil:-)

Díky za reportáže!;-)

:-D Pěknej majstrštych...ti keleři..8-) se synem jsem za 1.hod..u zelenýho nachytal 35.jedn.skvrnek..:-D:-D

Od rana prsi a chlapi cekaji na vylepseni pocasi ktere ma prijit okolo 13. hodiny.Takze na vode nikdo .Dalsi cerstve zpravy budete mit I z Torfride,kam se prave stehuje Jakabo s partaky.

:-( u vás prší..u nás 35.st. 8-O

:-) to Jakabo: už se těšíme na report..z Torfride..8-)

Tak sme tu. Celá parta prišla vo výbornej nálade.Dali sme si celkom dlhú poznávaciu cestu po Nórsku.Ohromila nás cesta na Geiranger do výšky 1500m.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!