Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Ja už doma balím,v noci presadám v Prahe do Nakiho Fordu a valíme na Bakkan. Ideme skontrolovať nového delegáta.

Zdravím děda na Bakanu,ať to kouše. :-P

hlásím počasí nádhera, ryby jsou přítomny, pohoda a vzorná obsluha - Děda-Petr, oběd se dělá a pak tase na ně:-D

omlouvám se za překlepy, ale notebook je sviňa a politej čeperkou dvakrát:-P

[citace]deda :

Díky za vyřízení pozdravu. Přejeme hezký počasí a ať to láme klacky 8-)

Nejak nestiham.Vcera parta Dobraku udelala vylet na protejsi kopec

Na vrchole je cekalo mile prekvapeni

Ja jsem se snazil dospat manko z poslednich dni.Rano v sest,kdy obvykle vstavam jsem se jen prehodil na druhy bok a pak jsem jen tesne pred prijezdem Dedy a jeho party stihnul vypit kavu

Nez jsem jim uvaril ranni kavicky,tak meli vylozeno a privitaci ceremonie byla nachystana

Momentalne jeste nemam zpracovane fotky z dnesniho lovu,takze jeste chvilku strpeni

Ty pane v tom černým triku - Kávu s ... bych si s tebou fakt rád dal. ;-) A ten zelenáč vedle tebe ? to zase budou trofejní chaluhy :-D Nic ve zlím Pepo ;-)

Kladno se teprve rozjizdi.Dnes privezli nekolik polaku a dorsu a pri vlaceni na melcinach se jim podaril I tento pekny keller

Zato ale nasi hloubkari jedou stale ve velkem stylu.Tato dama uz tu jedenkrat byla,ale tito dva keleri meli nad metr a oba najednou je uplne sama vytahla ze 100m hloubky

Dalsi nemecka lod vynasela tezke bedny

Po ceste zpet z keleroviste se zastavili na melcinach obklopujicich Storflua a tento platyz je vskutku ukazkovy

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.