Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,306. až 1,320. (celkem z 2,625)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

No tak si predstavte,ze Nemci do dvou filetovali a v 5 hodin znovu vyjizdeli.Ale jen dve lode

Horňas
    Účastník
    (209 odpovědí)

Už se nemůžu dočkat příštího roku:-Pkrásné a pěkné ryby tam taháte…v Norsku jsem byl jen jednou a ta země mě totálně dostala a o rybolovu na moři ani nemluvě:-P:-Pnejradši bych se už tam odsud nevrátil…a Bakkan je opravdu krásný..tak za rok přesně:-D:-D:-D:-D

Mareček
    Účastník
    (116 odpovědí)

Ahoj dedo to si predstavovať nemusím pametám si ako sme do pol druhej varili játra a Mišo nás o piate budil na Orklaken.

hrablo
    Účastník
    (47 odpovědí)

Ahoooj

Jsme tady, vše cestou a necestou v pohodě a bez překážek

foto dám následně, neboť toho máme moc:-)

J.svrcek
    Člen
    (4 odpovědí)

Jakou pletenku na vláčku? Postačí na kelery a spol. 0,12 na 10 kg?

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

hrablo napsal:

Ahoooj

Jsme tady, vše cestou a necestou v pohodě a bez překážek

foto dám následně, neboť toho máme moc

No a kladenaci misto oddychu uz brazdi vody .

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

J.svrcek napsal:

Jakou pletenku na vláčku? Postačí na kelery a spol. 0,12 na 10 kg?

Kdyz to spojis s vhodnou udici a navijakem tak urcite ano.Pred dorucenim vystroje od Michala jsem chytal na 0.30 silon a nedelal mi problem ani metrovy halik.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Ja jsem si myslel,ze Benn pokosil travu kvuli kravickam,ale on otevrel letiste pro ultralighty:-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Nemci dnes chytali z mola v Oldenu/cca 20 km od Bakkanu/

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Na more se lode rozjizdeji postupne az ted,nebo si nechavaji vyjezd az do skorych rannich hodin.Zitra ma prijet dalsi Deda takze si snad budu moct vzit na RN dovolenou a on a Hrablo me zastoupi:-D:-D

hrablo
    Účastník
    (47 odpovědí)

hlásím návrat skupiny A z vody, skupina A2 je stále v akci, zatím na zahájení hyceno pár kousku tresky jeden mnik par kelírků aby se neřeklo:-P

jo a teď si dáme véču a možná dem spát

foto si zítra

hrablo
    Účastník
    (47 odpovědí)

sakra technika:-x

deda
    Účastník
    (265 odpovědí)

Tak jsme šťastně dorazili,bylo menší zpoždění v Puttgardenu(jeli jsme až druhým trajektem-3/4 hodiny čekání a před tím v Německu havárka na dálnici (stáli jsme hodinu asi na druhém kilometru od případu,podle hustoty provozu musela stojící kolona mít určitě víc jak 20km),ale stejně jsme čekali na 1.trajekt z Valsetu asi 20 minut.Příjemné překvapení byly ceny nafty ČR -Chlumec 29,50.Berkak 12,90 NOK.Perfektní připravení od Dědy 145 na všechno,teď zbrojíme a po čtvrté jdem nato,Nakiho Ford jako vždy jak Švýcarské hodinky,řidiči se nechtěli vzdát řízení.Policajti -0,celníci – 0 sobi asi 10 ks,nejbližší 2 metry ve škarpě,ale klidní.Pozdravy od Pavla Voráčka a Nakiho vyřízeny.Zpravodajství z rybolovu necháme na Dědovi 145,lepší to neuděláme.Všechny postele v kempu obsazeny.Všechny lodě taky,na nás zbyly dvě plechové za cenu plastových.Příjemné překvapení,ale dost keců a jdeme na vodu.Dub má podle našeho kalendáře svátek-tak vše nejlepší od celé party.Až oženíš za pár dní syna,tak v roce 2016 s Tebou počítáme a už máme termín.Na konec pozdrav všem příznivcům norského rybolovu. Děda.

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

To deda : Zdar Zdeno , Michale , Lojzo a spol. Chlapi už bych nečekal. Hr na ne ! Je fajn že máte qvaerna , tento rok budete potrebovat hodne místa na ryby. 😉 Dnes sa mi bude ťažko zaspávat…:-( Hooodne držím palce 😀 A du na pivo lebo to doma nevydržím 😎

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

😀 těšíme se na foto a info… 😎

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,306. až 1,320. (celkem z 2,625)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...