Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
No tak si predstavte,ze Nemci do dvou filetovali a v 5 hodin znovu vyjizdeli.Ale jen dve lode
Odpovědět
Už se nemůžu dočkat příštího roku:-Pkrásné a pěkné ryby tam taháte...v Norsku jsem byl jen jednou a ta země mě totálně dostala a o rybolovu na moři ani nemluvě:-P:-Pnejradši bych se už tam odsud nevrátil...a Bakkan je opravdu krásný..tak za rok přesně:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Ahoj dedo to si predstavovať nemusím pametám si ako sme do pol druhej varili játra a Mišo nás o piate budil na Orklaken.
Odpovědět
Ahoooj
Jsme tady, vše cestou a necestou v pohodě a bez překážek
foto dám následně, neboť toho máme moc:-)
Odpovědět
Jakou pletenku na vláčku? Postačí na kelery a spol. 0,12 na 10 kg?
Odpovědět
[citace]hrablo napsal:
Ahoooj
Jsme tady, vše cestou a necestou v pohodě a bez překážek
foto dám následně, neboť toho máme moc[/citace]
No a kladenaci misto oddychu uz brazdi vody .
Odpovědět
[citace]J.svrcek napsal:
Jakou pletenku na vláčku? Postačí na kelery a spol. 0,12 na 10 kg? [/citace]
Kdyz to spojis s vhodnou udici a navijakem tak urcite ano.Pred dorucenim vystroje od Michala jsem chytal na 0.30 silon a nedelal mi problem ani metrovy halik.
Odpovědět
Ja jsem si myslel,ze Benn pokosil travu kvuli kravickam,ale on otevrel letiste pro ultralighty:-D
Odpovědět
Na more se lode rozjizdeji postupne az ted,nebo si nechavaji vyjezd az do skorych rannich hodin.Zitra ma prijet dalsi Deda takze si snad budu moct vzit na RN dovolenou a on a Hrablo me zastoupi:-D:-D
Odpovědět
hlásím návrat skupiny A z vody, skupina A2 je stále v akci, zatím na zahájení hyceno pár kousku tresky jeden mnik par kelírků aby se neřeklo:-P
jo a teď si dáme véču a možná dem spát
foto si zítra
Odpovědět
Tak jsme šťastně dorazili,bylo menší zpoždění v Puttgardenu(jeli jsme až druhým trajektem-3/4 hodiny čekání a před tím v Německu havárka na dálnici (stáli jsme hodinu asi na druhém kilometru od případu,podle hustoty provozu musela stojící kolona mít určitě víc jak 20km),ale stejně jsme čekali na 1.trajekt z Valsetu asi 20 minut.Příjemné překvapení byly ceny nafty ČR -Chlumec 29,50.Berkak 12,90 NOK.Perfektní připravení od Dědy 145 na všechno,teď zbrojíme a po čtvrté jdem nato,Nakiho Ford jako vždy jak Švýcarské hodinky,řidiči se nechtěli vzdát řízení.Policajti -0,celníci - 0 sobi asi 10 ks,nejbližší 2 metry ve škarpě,ale klidní.Pozdravy od Pavla Voráčka a Nakiho vyřízeny.Zpravodajství z rybolovu necháme na Dědovi 145,lepší to neuděláme.Všechny postele v kempu obsazeny.Všechny lodě taky,na nás zbyly dvě plechové za cenu plastových.Příjemné překvapení,ale dost keců a jdeme na vodu.Dub má podle našeho kalendáře svátek-tak vše nejlepší od celé party.Až oženíš za pár dní syna,tak v roce 2016 s Tebou počítáme a už máme termín.Na konec pozdrav všem příznivcům norského rybolovu. Děda.
Odpovědět
To deda : Zdar Zdeno , Michale , Lojzo a spol. Chlapi už bych nečekal. Hr na ne ! Je fajn že máte qvaerna , tento rok budete potrebovat hodne místa na ryby. ;-) Dnes sa mi bude ťažko zaspávat...:-( Hooodne držím palce :-D A du na pivo lebo to doma nevydržím 8-)
Odpovědět