Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
[citace]deda napsal:
Auto naložený,byly obavy,že se to nevejde,ale ten Fordík od Nakiho je nějaký větší a vyšší,hodina a půl a bylo naloženo.Ještě můžeme vzít dva norky i s báglama.Ráno ve 4.00 start,zastávka v Praze -pro Dědy 145 převezmeme zásilku od Pavla Voráčka a pak už jen na sever.[/citace]
Chlapi slapnete na to aby jste nezmeskali tu nadhernou rybarinu
Odpovědět
MASAKR, znelo dnes toto slovo z ust ceskych,nemeckych,rakouskych I svedskych.Jinak se to ani nazvat neda.Po vcerejsim oddychovem dnu se to rozjelo ve velkem stylu.Vsechny lode vyjely az po poledni,kdy se zacal uklidnovat vitr.Na Storflua,u majaku I na Hytte se to nasimi lodemi jen tak hemzilo.Ja jsem si vyjel az po sedme hodine abych omrknul jak to chlapum bere.
Odpovědět
Nejvice lodi bylo na starem znamem lovisti na Storflua a tak jsem si je objel.Na kazde z nich se pochlubili peknymi kousky a plnymi bednami
Odpovědět
Keleri byli ve ve sloupci od 60 do 100m na hloubkach 150-220m.Nejakou nahodou se mezi ne primotal I jeden ostroun
Odpovědět
Jedenkrat jsem si nahodil a pilkr bez zastavky proletel az do 160m,kde se zastavil.Udivene jsem potahnul nahoru,protoze jsem byl na hloubce 250m a on tam v te hloubce cekal asi 90cm keler.Rekl jsem si ze nejen kelery ziv je clovek a prejel jsem asi 300m dale na melcinu
Odpovědět
Hned v prvnim driftu asi na 30m ve sloupci jsem citil potahnuti a prvni polak byl tu.Mel cca 75 cm,ale slibil jsem Bennovi,ze mu prinesu neco jineho jak kelera na zitrejsi grilovacku,tak sel do bedny.Ten dalsi uz byl vetsi
Odpovědět
A v tretim driftu to uz byla paradni jizda.Konecne jsem si uzil darky od Michala a nastrahy od Hyseho.Polak okolo 90 cm si pekne zabojoval,ale prohral
Odpovědět
Protoze uz bylo pul desate,tak jsem zavolal Bennovi,ze mu vezu slibene ryby a rozjel se k domovu.V pristavu jsem se zrovna potkal s vracejicimi se Nemci.Jednu bednu uz meli na mole a to co bylo v lodi byla hrozna podivana
Odpovědět
Ale dopral jsem jim to,protoze zatim vozili jen mensi ryby.Nasi novi Prazaci si vyjeli nachytat prvni den jen veceri ,ale ryby tak brali,ze I oni privezli plne bedny
Odpovědět
Nejvetsiho kelera dne mel tento nemecky dedousek.Ryba merila 110cm a mela 12kg
Odpovědět
Vzhledem k veku starych panu/kruci vzdyt jsou jen o tri roky starsi jak ja/ to byl heroicky vykon
Odpovědět
No a spojene masokombinaty Cech a Nemecka funguji jeste v techto hodinach
Odpovědět
Nevim kdy naposledy bylo na Bakkanu tak zivo ve filetarne v jednu hodinu rano:-D:-D
Odpovědět
Zitra ma zase troche fouknout,takze aspon maso dobre promrzne a pozitri znovu krasny den
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...