Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Jestli je mezi nami nejaky mykolog,at poradi,jestli je to vecere dobra nebo posledni8-O8-O
Odpovědět
Také by to mohla být veselá večeře, ale lysohlávky to nejsou:-P
Odpovědět
Upřímně doufám, že houby nerostou :D Spíš by mě zajímalo jak je to s pstruhama na Bakkanu. Dá se tam někde odskočit na odpoledne zavláčet na nějaký jezero?
Odpovědět
[citace]Sten76 napsal:
Rostou už na Bakkanu houby? Krom těch na fotce [/citace]
Kdepak jen tyhle potvory .Kremenace a ostatni nam zname houby zacinaji az koncem srpna
Odpovědět
[citace]J.svrcek napsal:
Upřímně doufám, že houby nerostou :D Spíš by mě zajímalo jak je to s pstruhama na Bakkanu. Dá se tam někde odskočit na odpoledne zavláčet na nějaký jezero?[/citace]
O tom jsme uz diskutovali na starsich strankach.Takze znovu :Da se koupit na cerpacce v Botngardu povolenka na statni vody,dostanes k nim I mapu aby jsi nekomu nevlezl na soukromy potok nebo jezero.Na den se plati 50 NOK .Podle pardubickych rybaru,kteri to v spatnem pocasi zkusili,se da nachytat hodne mensich pstruhu.Zkouseli si vzit I na veceri par kousku avsak pri kuchani zjistili,ze vsichni pstruzi byli napadeni nejakym parazitem,ktery v nich jeste zil a hybal se.Takze hned meli po chute a ryby nekonzumovali.Ale jako chyt a pust to byla dobra zabava
Odpovědět
[citace]Hornas napsal:
Chtěl jsem se zeptat zda někdo neví jestli je na Bakkanu možnost potápění a jaká je cena....[/citace]
Potapeni ne.Plnicka a dekompresni komora je jen na vojenske zakladne,tedy verejnosti nepristupna.Ale obrat se na Dorsaka,poradi ti kde je kemp i s pujcovnou,plnickou a dekompreskou.
Odpovědět
Po dlouhe dobe zase jeden den bez vyjezdu.Pocasi nebylo az tak hrozne,ale po predvcerejsim masakru se vsichni zasobili zdravymi bilkovinami na dlouhou dobu.Unaveni a zhyckani dvema dny nadherneho pocasi si vsichni uzivali oddychu .Ani jedna lod nevyjela do petky vetru.Dnes od rana jemne prehanky a slaby vitr ,ale zase nikdo na vode.Dve chaty brzy rano odfrcely smer Nemecko a Rakousko.
Odpovědět
Tak pocasi se nam zase uklidnilo a prvni lode vyjizdeji na vodu.Doufam,ze krome masakrovani populace metrovych keleru se nam podari ulovit I neco jineho.
Prijela I nova parta z Prahy,tak jim preju pokracovani rybarskeho snu ktery v poslednich dnech nastal.
Odpovědět
To deda : Ahoj Zdeno. Už si to naládoval do auta ? Kurňa , že já sem jel na tú Soróju :-(;-) Počasí vás čeká slušné , tak sem občas neco hoď. Nezapomeň tu páskovú gumu , Laco(H)vi sa po ní ryby sápali , že sem mu ju nestačil lepit ;-) Zdravím celú partu a prajem pohodovú cestu. Že já sem ...:-D
Odpovědět
Auto naložený,byly obavy,že se to nevejde,ale ten Fordík od Nakiho je nějaký větší a vyšší,hodina a půl a bylo naloženo.Ještě můžeme vzít dva norky i s báglama.Ráno ve 4.00 start,zastávka v Praze -pro Dědy 145 převezmeme zásilku od Pavla Voráčka a pak už jen na sever.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Asi po hodince a pul,kdyz uz zabery nebyly tak caste jsme vyrazili na Melstein,ktery od mista naseho lovu byl uz jen necelych 9 km.Nemci se rozhodli,ze zustanou u keleru,tak jsme vyjeli jen se dvema lodemi Moravaku.Bohuzel jak to byva v krasnem pocasi a bez driftu,tak to bylo uplne fiasko.Po nekonecnem hledani ryb se podarila aspon tato 78cm jednoskvrnka
[/citace]dedo vidím že si užíváš,nádherné fotky přeji at to vydrží i nadále
Odpovědět
[citace]dub napsal:
To Hornas : Kompresor majú napr. v Dolmsundet na Hitre.[/citace]taky dík za info
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...