Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Hoďte mi sem někdo prosím jak jezdí trajekt na Bakkan. Moc Dík. Nějak jsem to nenašel :-)
Lze jet tímto trajektem na autopass nebo musím zaplatit ?
Odpovědět
Už jsem to našel :-)
https://www.norled.no/en/maps-and-schedules/ferry/trondelag/
Odpovědět
Chtěl jsem se zeptat zda někdo neví jestli je na Bakkanu možnost potápění a jaká je cena....8-)
Odpovědět
To Hornas : Až sa tu objaví Pafka , určite ťa poinformuje. On to tam skúšal. Ja myslím že to neni problém , ale Ben asi kompresor nemá.
Odpovědět
[citace]Hornas napsal:
Chtěl jsem se zeptat zda někdo neví jestli je na Bakkanu možnost potápění a jaká je cena....[/citace]
Zjistim ,dam vedet
Odpovědět
Na Asenu dnes bylo zivo.Vyjel jsem s nemeckymi lodemi a ryby byly v dobre nalade a braly o stosest
Odpovědět
Takze dalsi halik na palube a to jeste nebylo vsechno.Nekolik metrovek se pod kelirky naslo.Tato mela 108cm
Odpovědět
Ja jsem si na veceri chytil dva polaky/vypada to na dve vecere/ a pak jsem si i trochu zapilkroval.112cm na 40m hloubce
Odpovědět
Nadherny den,vsichni nachytali a az ted jsem se vratil z pristavu.
Jen nasi moravsti borci se netrefili do ryb.Ale zitra nas ceka uplny CALM tak valime na Melstein a doufam,ze uz se tam konecne rozchytaji.
Odpovědět
To dedo145: Krásný reporty díky za ně.
Už se nemohu dočkat až za několik málo dní vystoupím z "provoněného" Transitu a nadechnu se čerstvého Bakkanského vzdoušku :-D
Odpovědět
Nasi Moravaci mne pozadali jestli bych s nimi nejel na Melstein.Predem uz bylo dohodnuto s Nemci ze za tohoto krasneho pocasi pojedeme zkusit na Melstein nejakeho halika takze v pohode .Nasi vsak pres obed trochu zaspali,takze kdyz jsme vyjizdeli bylo uz 14,30 a to bylo ponekud pozde
Odpovědět
Nemecke lode nas dle dohody cekaly na Storflua a rybari samozrejmne nezahaleli
Odpovědět
Voda byla jako na rybnice a protoze uz ranni smena na Storflua nachytala pekne kelery tak tam bylo dost husto. Kdyz se Renemu pred lodi vyvalilo z vody bile bricho tak bylo jasne,ze toto keler nebude
Odpovědět