Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
[citace]deda napsal:
Už je to téměř tady-v sobotu vyrážíme,těšíme se na Bakkan,na dědy a máme trochu trému z Norků z celé Evropy.To tam ještě nebylo. Z.[/citace]
Zadna trema neni potrebna.Vsechno jsou to spravni Norci a velmi pratelsti.Ja jeste oprasuji aspon tu troche nemciny .
Dnes je znovu predpoved dost nelichotiva.Jeste asi 2 hodinky a pak zase sup do fjordu.
Odpovědět
[citace]deda napsal: Už je to téměř tady-v sobotu vyrážíme,těšíme se na Bakkan,na dědy a máme trochu trému z Norků z celé Evropy.To tam ještě nebylo. Z.[/citace]
Zdravím celú partiu a želám dobrý vietor. Nepochybujem, že im všetkým ukážete, že je stále sa v niečom zlepšovať.:-D:-D
Odpovědět
:-)a šup k majáku...tam byly,jsou a budou..:-D
a u vrtulí..!
Odpovědět
[citace]respirtep napsal:
a šup k majáku...tam byly,jsou a budou..
a u vrtulí..![/citace]
Respi v tomto severnim vetru okolo 6-7m/s se ani k majaku nejezdi.Je tam drift okolo3km/h a to je v podstate velmi tezko chytatelne.
Takze se kazdy snazi schovat a vetsinou se jezdi pred vyjezdem z pristavu,kde jsou mensi vlny,nebo zoo a az za most Valsetfjordem az k Valsoy a Madsoy.
Odpovědět
Uz v poledne byla vetsina lodi nazpet v pristavu a jak si opakuju nemcinu tak slova Stark Wind asi nezapomenu.Nasim Bavorsko-rakouskym sousedum jsem musel pripomenout aby si trosku natahli mirku na ryby,ale i v tomto pocasi se dovezlo nekolik 80-tek dorsu.
Odpovědět
Zaujal mne tento stroj na skrabani keleru a polaku.Ale asi bych takovou zatez nevozil
Odpovědět
A nakonec dalsi rakousko-nemecka lod privezla od Valsoyi tohoto pekneho halika 125 cm a temer 22 kg.Radost velika a vsichni se s nim fotili
Odpovědět
A tu je stastny lovec,ktery jako by jeste stale neveril,co se mu podarilo
Odpovědět
Rano spime,protoze v 9-ce se nejezdi,ale odpoledne se zacne vycasovat.Takze zitrejsi zpravy budou opet v obvyklem case po pulnoci:-D
Abych nezapomel na nocni jezdce z Moravy,kteri se vratili ve zdravi v 5 hodin,prave kdyz ostatni vyjizdeli.Zatim se jim nepodarilo narazit na hejno tak sbiraji sily na zitrek.
Odpovědět
Predpoved se nam zmenila k lepsimu,takze vyspavani nebude.Mam nakomplet plny kemp,takze zadne nove prijezdy nebudou a doufam,ze i ja se dostanu na vodu.Hurraaaa
Po dnesnich krasnych ulovcich je predpoklad,ze rybky budou kousat I zitra
Odpovědět
Jeste mne poprosili nemecti sousedi,ktere jsem naucil sledovat vlakna na RN,abych zverejnil celou posadku lodi,ktera privezla posledniho halibuta,tak jim to rad splnim.
Odpovědět
Stari pani z Ambassaden vcera prijeli pozdeji nez ostatni.Probijeli se vlnami a vetrem ze ZOO trosku dele a ani se nepochlubili ze se jim podaril 6kg morsky das
Odpovědět
aho dedo posli mi kontakt na teba tu je karol z pezinka dik
Odpovědět
[citace]sadro napsal:
aho dedo posli mi kontakt na teba tu je karol z pezinka dik[/citace]
Prave se stalo.Mas to na SZ
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...