Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Jeste jeden odkaz pro moje blizke doma i v zahranici.Pri nabehu na novou verzi Skype se mi neda pripojit.Muj zlaty ajtacek uz na tom pracuje,takze v nejblizsi dobe uz budu opet dostupny.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Nedavno se k nam nastehovala partie z Rakouska a Nemecka.Pouzivaji vlajku,ktera ve me vzbuzuje nejake smisene pocity.Mame mezi nami nejakeho znalce,ktery mi osvetli co je to za praaapor?[/citace]
Je to Bavorská routovaná vlajka doplnĕná o státní znak........
Odpovědět
[citace]zajic2601 napsal:
dedo145 napsal:
Nedavno se k nam nastehovala partie z Rakouska a Nemecka.Pouzivaji vlajku,ktera ve me vzbuzuje nejake smisene pocity.Mame mezi nami nejakeho znalce,ktery mi osvetli co je to za praaapor?
Je to Bavorská routovaná vlajka doplnĕná o státní znak........[/citace]
Diky za info
Odpovědět
Dnes zatim uplny CALM .Voda se ani nepohne.Benesov na vode,ostatni se bali a zustavaji jen Rakousko-bavorsti ucastnici,kteri jeste dva tydny budou rybarit,takze nikam nepospichaji a popiji kavicku na terase.Zjistim casy prijezdu novych hosti a pokud to pujde,tak vyjedu aspon nafotit jezerni pohodu.Bohuzel dnes uz pohoda bude pomalu koncit a zitra se rozfouka .
Odpovědět
Bohuzel na vodu jsem se nedostal.Kdyz jsem vjizdel do pristavu tak to vypadalo jak na Orliku
Odpovědět
B enn rano pokosil travu/u nas uz asi zacinaji zne/.Mam priklad pro nase zemedelce.Rano kosim....
Odpovědět
Jak jsem predpokladal,tak dneska rybickam chutnalo.I v uplnem calmu s minimalnim driftu se nasi kamaradi z Bavorska trefili do hejna a byl to mazec
Odpovědět
Ja se snazim najit hnizda mniku na nemoznych hloubkach a tato mila dama si chyti 117-ku mnicka na 30m
Odpovědět
Kluci z Benesova vyjeli na Husoyu a na stejnem miste kde ja vcera se jim podaril halik 102 a 11kg
Odpovědět
Odpoledne zacala foukat 7-ka a vsechny lode se rychle vracely do pristavu.Byl krasny vecer a vetsina ucastniku se venovala grilovani a oslavam krasne proziteho dne
Odpovědět
Prijeli mi novi hoste a vypada to,ze jsou to rybari.Holandane vyjeli do 7-ky aby si nachytali veceri,takze doufam,ze budou I oni prispivat do naseho vlakna.Zitra cekam jeste Nemce a pak dve ceske skupiny v cele s Dedkem.Uz se na ne tesim a pokud pocasi dovoli tak to urcite poradne rozjedeme
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...