Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Dle naradi vidite,ze dostat se pod 50m bylo memu spolujezdci dost obtizne.Ale narazili jsme na hejno keleru a....
Odpovědět
.....vsechny zabery vetsich ryb skoncily asi 30m pod lodi,kde se mu vsechny kelery vyrizly.Uz jsem to nevydrzel a nahodil jsem si i ja a jizda byla dokonala.Temer napevno utahnuta brzda na multaku pustila po zaberu mozna i 20m.Keler 109 cm
Odpovědět
Pak nastala doba obedu a druha lod se vydala ke brehu.Ja jsem domaci klobasou premluvil sveho spolujezdce aby dnes vydrzel na studene strave a vyplatilo se.Zkouseli jsme vlacit a protoze nemel vlasni prut,tak jsem mu pujcil novou hracku od Sima a s uzkosti jsem sledoval jak drzi opacne navijak a naviji tak,ze odmontoval klicku.Nastesti mel na udici jen mensiho polaka.Ja jsem pouzil svuj stary prut s dosluhujicim navijakem a 0,31 silonem.Kdyz prisel razantni zaber,tak jsem se jen v duchu modlil aby navijak jeste aspon jeden boj vydrzel.
Odpovědět
Presto,ze ryby zacinaly byt velmi aktivni,museli jsme se vratit,protoze muj spolujezdec mel klice od domu a jeho spolubyvajici se tam nemohli dostat.Trosku mne to mrzelo,ale prani klienta je svate,tak jsme dochytali:-(:-(
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
No promo na videoklip mame a kluci by mi mohli aspon poslat text abych je privital jejich pisnickou
Mam takove tuseni,ze to bude paradni jizda[/citace]
To bude jízda, to si piš :-) příští týden si švihneme Soroy a pak už budeme netrpělivě čekat na 21.8.2015 8-)
Odpovědět
[citace]hikor napsal:
dedo145 napsal:
No promo na videoklip mame a kluci by mi mohli aspon poslat text abych je privital jejich pisnickou
Mam takove tuseni,ze to bude paradni jizda
To bude jízda, to si piš příští týden si švihneme Soroy a pak už budeme netrpělivě čekat na 21.8.2015 [/citace]
Tak si nacvicte Happy birthday .Mnoho let jsem nemohl oslavovat narozeniny na vyroci vstupu vojsk WS aby to nekdo nepovazoval za provokaci,tak ted si to uzivam:-D:-D
Odpovědět
[citace]respirtep napsal:
hezkej halik..kde to bylo..??[/citace]
Na melcinach nad Husoyou
Odpovědět
Nedavno se k nam nastehovala partie z Rakouska a Nemecka.Pouzivaji vlajku,ktera ve me vzbuzuje nejake smisene pocity.Mame mezi nami nejakeho znalce,ktery mi osvetli co je to za praaapor?
Odpovědět
Uzasne pocasi,2-ka vitr s mirnym driftem.Vyjel jsem jen na tri hodinky opet pokouset mniky.Mimo 4 brosem vsak nic jineho v rozmezi 100 - 300m nezautocilo na me nastrahy.Kdyby tu byli pavouci,tak mam na udici pavucinu.Trochu jsem si na lodi I pospal a vzbudil mne pronikavy hlas vetrelce
Odpovědět
Dnes ryby vyvijely minimalni aktivitu.Asi nas nechtely rusit v uzivani si krasneho letniho dne.Benesovaci po dlouhem krouzeni po plotnach zkusili taky mnicky
Odpovědět
Myslim,ze zitra to bude omnoho lepsi.Pri 3m/s vetru uz bude solidni drift a ryby se snad vzpamatuji z nahleho prechodu ze zimy do leta.
Na zaver jeste neco na tapetu do loznice
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...