Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Dle naradi vidite,ze dostat se pod 50m bylo memu spolujezdci dost obtizne.Ale narazili jsme na hejno keleru a....

.....vsechny zabery vetsich ryb skoncily asi 30m pod lodi,kde se mu vsechny kelery vyrizly.Uz jsem to nevydrzel a nahodil jsem si i ja a jizda byla dokonala.Temer napevno utahnuta brzda na multaku pustila po zaberu mozna i 20m.Keler 109 cm

Pak nastala doba obedu a druha lod se vydala ke brehu.Ja jsem domaci klobasou premluvil sveho spolujezdce aby dnes vydrzel na studene strave a vyplatilo se.Zkouseli jsme vlacit a protoze nemel vlasni prut,tak jsem mu pujcil novou hracku od Sima a s uzkosti jsem sledoval jak drzi opacne navijak a naviji tak,ze odmontoval klicku.Nastesti mel na udici jen mensiho polaka.Ja jsem pouzil svuj stary prut s dosluhujicim navijakem a 0,31 silonem.Kdyz prisel razantni zaber,tak jsem se jen v duchu modlil aby navijak jeste aspon jeden boj vydrzel.

Presto,ze ryby zacinaly byt velmi aktivni,museli jsme se vratit,protoze muj spolujezdec mel klice od domu a jeho spolubyvajici se tam nemohli dostat.Trosku mne to mrzelo,ale prani klienta je svate,tak jsme dochytali:-(:-(

Zitra nas ceka krasne pocasi a uvidime jak se bude darit

[citace]dedo145 napsal:

No promo na videoklip mame a kluci by mi mohli aspon poslat text abych je privital jejich pisnickou

Mam takove tuseni,ze to bude paradni jizda[/citace]

To bude jízda, to si piš :-) příští týden si švihneme Soroy a pak už budeme netrpělivě čekat na 21.8.2015 8-)

:-D hezkej halik..kde to bylo..??:-|8-)

[citace]hikor napsal:

dedo145 napsal:

No promo na videoklip mame a kluci by mi mohli aspon poslat text abych je privital jejich pisnickou

Mam takove tuseni,ze to bude paradni jizda

To bude jízda, to si piš příští týden si švihneme Soroy a pak už budeme netrpělivě čekat na 21.8.2015 [/citace]

Tak si nacvicte Happy birthday .Mnoho let jsem nemohl oslavovat narozeniny na vyroci vstupu vojsk WS aby to nekdo nepovazoval za provokaci,tak ted si to uzivam:-D:-D

[citace]respirtep napsal:

hezkej halik..kde to bylo..??[/citace]

Na melcinach nad Husoyou

Nedavno se k nam nastehovala partie z Rakouska a Nemecka.Pouzivaji vlajku,ktera ve me vzbuzuje nejake smisene pocity.Mame mezi nami nejakeho znalce,ktery mi osvetli co je to za praaapor?

Uzasne pocasi,2-ka vitr s mirnym driftem.Vyjel jsem jen na tri hodinky opet pokouset mniky.Mimo 4 brosem vsak nic jineho v rozmezi 100 - 300m nezautocilo na me nastrahy.Kdyby tu byli pavouci,tak mam na udici pavucinu.Trochu jsem si na lodi I pospal a vzbudil mne pronikavy hlas vetrelce

Jeho smutny pohled do bedny znamena: brosmy nezeru:-(

Dnes ryby vyvijely minimalni aktivitu.Asi nas nechtely rusit v uzivani si krasneho letniho dne.Benesovaci po dlouhem krouzeni po plotnach zkusili taky mnicky

Nakonec se prece jen na jednom miste objevili kelirci

Myslim,ze zitra to bude omnoho lepsi.Pri 3m/s vetru uz bude solidni drift a ryby se snad vzpamatuji z nahleho prechodu ze zimy do leta.

Na zaver jeste neco na tapetu do loznice

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!