Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Letos se v Norsku nemodlí asi nikdo, neboť to počasí je hodně mizérie.:-x
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Bohuzel se predpoved radikalne zmenila,takze 8-9 m/s nas necha az do vecera vyspat.
Babicka by rekla : to mate za to,ze se nemodlite.Kdyz bude jeste jedna zmena k horsimu,tak asi s modlenim zacnu[/citace]
Letos je to bohužel zatím mazec. :-x:-x No co naděláme, je to prostě Norsko.
Odpovědět
Proc se mi neda zobrazit odkaz na Youtube? vzdy mi naskoci prazdna stranka.
Kamkoliv jinam poslu odkaz,tak se jednim kliknutim na video dostanu/Skype,e-mail/???
Odpovědět
Tak jsme o pulnoci dorazili v poradku domu. Cesta celkem v pohode, jen na E6 bouracka v tunelu cca 80 km pred Oslem. Zdrzeni cca 40 min. nalodeni na trajekt nebylo ohrozeno meli jsme 2 hodinovou rezervu. Na lodi jsme mluvili s Honzou a Lindou kteri jeli z Bakkanu po E3 ale na E6 je kvuli te bouracce nepustili, tak jeli nakyma pr..lema a meli co delat aby jim trajekt neujel. Ale vse nakonec dobre dopadlo a prijemne jsme si s nimi pokecali u par pakliku Carlsbergu :-D:-D Zdravim dedo 145 ted jsem se na vode nesetkali ale urcite to vyjde priste. Preji lepsi pocasi a hodne polaku na vlacku. :-D:-D
Odpovědět
Nejmladší účastník této výpravy zítra slaví krásných dvacet pět let :-), tak že HONZIKU VŠE NEJLEPŠÍ:-P:-)
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Roker napsal:
Opět nám počasí nepřeje ,ale mi se nevzdáváme ,bude noční boj
Na co to ulovil? Vláčel nebo pilkroval?[/citace]
Pilkroval :-)
Odpovědět
Pánové, je vidět, že si to užíváte, jen tak dál. Třeba se tam zase někdy sejdeme u českého točeného :-) :-)
Je fakt, že tam pár tváří postrádám - Béda, Šroubes, Menšík, Naki, já ...
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Letos se v Norsku nemodlí asi nikdo, neboť to počasí je hodně mizérie.[/citace]
Dnes v noci to půjde a zítra celý den , pokud to nezmění :-):-|:-P
Odpovědět
ahoj dedku, tobe nepomuze ani 10 otčenášu a zdrávas marie denne,šak ty víš dobre ,že jsi jeden z nejvetsich hřišniku na zemi:-D
Odpovědět
Hlásím návrat do ČR.Cesta bez celníků jen bouračka na 6 ale dalo se objet a poté bouračka u Berlína taky objeto. Ještě jednou bych chtěl poděkovat Dědo145 za super přístup ke všem rybářům. Snaží se pomoci poradit co a jak na ně,poradí i lokalitu, stará se o dostatek paliva a opravuje obratem vše co je třeba. Za naší partu palec nahoru a díky:-D:-D
Odpovědět