Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Dneska rano jsme se rozloucili s Jindrou a jeho velkou partou.Jeste pred odjezdem jsem dostal posledni foto od jeho posadek a Linde to tam moooc slusi a je videt,ze s chlapama dokazala drzet krok
Odpovědět
Pred odjezdem jeste jedna spolecna fotka a pak kolona vyjela smer CR
Odpovědět
Dneska se Zbynkovi a jeho parte nepodarilo dostat na hejna a v silnem vetru to zabalili.Plzenaci vsak odolali a u Assenu si pekne zachytali
Odpovědět
Vypada to ze meli krasne pocasi,ale slunicko vysvitlo jenom rano a postupne se vitr dostal na 7m/s takze cesta nazpet od Assenu proti vetru od pevniny nebyla zrovna jednoducha.Ale zachytali si perfektne
Odpovědět
Dnes brali hlavne dorsi,ale I v driftu okolo 4km/h se podaril I nejaky polacek.Kluci se vratili uplne promoceni,protoze bocni vitr jim foukal vodni trist z jizdy proti vlnam primo do lodi
Odpovědět
Zitra nas ceka obdobne pocasi s vetrem 6-7 m/s ale okolo brehu a ve fjordech se snad bude dat chytat a ja uz nemuzu vydrzet,kdy vyzkousim nove HRACKY.Dnes to jeste neslo,protoze mimo odjezdu jsem mel I prijezdy .Kodl se byl s chlapci jen rozchytat a pak zahajili aklimatizacni posezeni a vidim,ze se jeste u nich sviti.
Odpovědět
A huraaaa konecne jsem vyhral boj s pocitacovymi viry a blokovanim nekterych stranek a dostal jsem se na svuj ucet v googlu.Takze uz funguje I Youtube a tak to hned vyzkousime.Bohuzel z vyse uvedenych duvodu je toto kratke video uz temer 3 tydny stare.Ale pokud projde,tak uz by mely byt videa pravidelne na tomto vlaknu
[yt=vbPXDbvJA1Y&feature=yt]vbPXDbvJA1Y&feature[/yt]
Odpovědět
[citace]respirtep napsal:
co ta webka..? asi dosloužila..[/citace]
Respi pracuje se na tom,ale asi to chvilku potrva
Odpovědět
Rockeři vyrazili na půlnoční lov a chtějí vydržet až do oběda. Jsem zvědav, jestli to zvládnou... :-?:-S
Odpovědět
Tak jsme zpátky na baráku,sotva lezem,ale dali jsme to a myslím,že úspěšně ,něco v rychlosti dám a jdu si konečně lehnout,byl to masakr a parťáci z Dolní Lhoty taky dobře zabrali, a Dušan perlil.
V 23 oo jsme vstali a v 00 00 jsme byli na vodě až do 06h, nemohli jsme zůstat déle, protože nám změnili předpověď.
Odpovědět
Kuokal jsem na staré příspěvky z Bakanu a letos se mi zdá,že se chytá daleko víc polaků ,nebo se mi to jenom zdá?
Odpovědět