Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
[citace]dedo145 napsal:
Jak psal Michal,tak mi poslal nejake hracky.Tedy ode dneska si zvykejte na nove barvy a polaci treste se,protoze s novym Slammerem 360 a novou udickou na vlaceni to bude radost.
Michale diky[/citace]Vidí ve výrazu očí Tvůj klid a to jsem rád ahojky
Odpovědět
Nooo,vidííím, že to bude opět supr podívaná pardálové, jen tak dál..
Zdravím všecky..8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
Dnešní výlet do Trondhaimu a zítra bohužel návrat domu.
Odpovědět
K te zaplave fotek se mi jen tezko neco dodava.Kluci z Blanska jsou pekny vydry a Jindra st. dnes uz konci I s celou partou a zitra odjizdeji.Je to vynikajici,kdyz tu mam tak aktivni spoluhrace a je radost se divat jak nam to sype.Jeste nesmime zapomenout na Plzenaky.Ti dnes vlastne jedini vyjeli a v hroznem pocasi si svoje nachytali
Odpovědět
Kluci jsou sikovni a hlavne se nebali sjet Husoyu v desti a dost silnem vetru.Meli to dobre naplanovane a tam jeli se severakem v zadech a zpatky je tlacil zase JZ ,takze vlastne nikdy nejeli proti vlnam
Odpovědět
Nachytali jak dorse tak I polaky,ale vratili se poradne vyfoukani a zmaceni
Odpovědět
Uz jsem se zarekl,ze nebudu davat zabery z filetarny,ale tato parta si zaslouzi oceneni za vydrz .Doufam,ze zitra dopoledne se podle predpovedi ukaze I slunicko,takze silny vitr nebude jeste zhorseny destem a tito vytrvalci zase neco privezou
Odpovědět
Ja jeste vyckam rano na nove hosty a kdyz to pocasi jen troche dovoli pojedu aspon vyzkouset HRACKY od Sima.Ale ted se tady certi zeni a vypada to ze nam z Titranu poslali cast vichrice,ktera tam zuri.
Odpovědět
Tak vsechno nalozeno , vyrazime domu kam by jsme mali dojet zitra vecer. Ahoj Linesoy a Bakkan. Preji vsem krasne pocasi a mirny vitr :-)
Odpovědět
To Hyse: Tak Vám přeji klidnou a pohodovou cestu domů a naviděnou ve čtvrtek u Antala.:-P
Odpovědět
Tak žížaláři přeju pohodovou cestu a ve čvrtek na pivku ahoj...........:-)
Odpovědět
Ahoj.Tak jsme uspěšně dorazli na Bakan.
Cesta bez problému.Tak vybalíme dáme dohromady nařadí a uvidíme jak vyrazíme.Má hodně foukat.
Odpovědět
[citace]kodl1 napsal:
Ahoj.Tak jsme uspěšně dorazli na Bakan.
Cesta bez problému.Tak vybalíme dáme dohromady nařadí a uvidíme jak vyrazíme.Má hodně foukat.[/citace] :-D tak se těšíme na foto-info...8-)
Odpovědět