Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Cely den byly prehanky,ale vitr dovolil jezdit az do vecera.A brali I takovito krasni polaci.Bohuzel jeste nejsou az u Bakkanu.Jeste je treba stale jezdit az za Zeleny ostrov k Asenu
Odpovědět
No a po zmoknutem dni dobra pecena rybicka zapita dobrym bilym vinkem chutna
Odpovědět
Jak psal Michal,tak mi poslal nejake hracky.Tedy ode dneska si zvykejte na nove barvy a polaci treste se,protoze s novym Slammerem 360 a novou udickou na vlaceni to bude radost.
Michale diky
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Jak psal Michal,tak mi poslal nejake hracky.Tedy ode dneska si zvykejte na nove barvy a polaci treste se,protoze s novym Slammerem 360 a novou udickou na vlaceni to bude radost.
Michale diky[/citace]
To víš, musím se o tebe postarat, abys nám na severu nenastydl. ;-)
Odpovědět
Zdravím všechny ma Mormorstua. Jsem rád, že jste dobře dojeli.
Láďo, to vás stáhli z dálnice? Jak si toho mohli všimnout při 130km/h? Trochu Vám závidím, protože ty první dny po příjezdu jsou nejhezčí.
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Zdravím všechny ma Mormorstua. Jsem rád, že jste dobře dojeli.
Láďo, to vás stáhli z dálnice? Jak si toho mohli všimnout při 130km/h? Trochu Vám závidím, protože ty první dny po příjezdu jsou nejhezčí.
[/citace]
Ahoj Michale,normálka nás předjel ,zapnul majáky a odvedl si nás bokem na odpočívadlo a tam to začalo.Urval nám kus folie u řidiče a začal fotit s poznámkou,že nám může dát až 1100e,potom jsme poslušně otrhali zbytek a zatáhli pokutu.Je to zakázaný v celé eu,když se stane nehoda aby se dalo rozbít okno ;-),majitel bude mít radost.:-|:-D Pokuta byla menší :-(.Tak že pozor na Gerchány,jso všude a nejsou vidět :-E8-O:-D
Odpovědět
Parťáci z Dolní Lhoty.
Dám jen pár fotek,Zbyňa potom bude pokračovat :-)
Odpovědět