Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Doufam,ze zitra se aktivita ryb zlepsi,protoze nam hlasi na dva dny pekne pocasi.Prijelo mi spousta lidi a na vode uz mam 20 lodi.Snad se pri tom poctu dostanu na vodu i ja a budu se snazit udelat pruzkum novych vytipovanych lovist.A na zaver neco z nasi zahradky
Odpovědět
:-|a na závěr z naší zahrádky: že by stříbrnice.? :-) rarita..!
Odpovědět
Dnesek byl pravym opakem vcerejsiho trapeni.Dnes ryby kousaly o stosest a vsichni se vraceli s plnymi bednami.Konecne nam vyjeli I polaci.Voda v pristavu 8 stupnu a na mori 7,5,takze uz to byla jen otazka casu
Odpovědět
Hodne se prosazuji vlackari.Hoza presvedcil dalsi z posadky a zacali vlacet taky
Odpovědět
Slovensko zastupuje smisena sestice od Blavy a Samorina az po vychod
Odpovědět
Pokud si myslite,ze toto je hvezda slovenskeho serial Profesionali tak se mylite jen z polovice,protoze vychodnar je.:-D:-D
Odpovědět
Nemecka parta si prisla taky na svoje.Dnes proste hejna krouzila okolo Bakkanu na vsech stranach
Odpovědět
Bohuzel po predvcerejsim utoku nejakeho neznameho vetrelce na muj pocitac se jeste nejsem schopen prihlasit na Youtube,takze videa musi pockat.Diky pomoci jednoho naseho hosta se podarilo zlikvidovat masivni utok na muj pocitac a aspon zakladni funkce si plni.Takze se omlouvam a asi budu potrebovat dalsiho experta abych si obnovil Google ucet a pustili mne na Youtube.
Zitra jeste pekne pocasi,tak doufam,ze ryby budou stejne aktivni jako dnes.
Odpovědět
Dalsi fotky jsem nestihnul vybrat,protoze po dlouhem dnu jsem si na 2 hodinky vyjel a mnoho lodi se mezitim vratilo.
Odpovědět