Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Ja jsem na chvilku vyjel hledat po okoli mista na vlaceni.Polak ani jeden a na melcinach sposta obecnacek od nejmensich az po 90-ky.
Odpovědět
Odpoledne zacal fucak,ktery ma vydrzet az do zitrejsiho vecera.Takze zitra budeme asi bez rybicky.A nakonec neco z nasi zahradky
Odpovědět
Petře, díky za info a selfie se ti moc povedla. Lovec je kus, ale ryba se asi trochu styděla, že se schovává.:-D
Odpovědět
Je vidět, že dedo 145 umí. Ten by snad nachytal I v kaluži na pokraji silnice. Jde tomu naproti. Ještě by mohl napsat nebo nafotit na co mu to nejvíce jde.
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Je vidět, že dedo 145 umí. Ten by snad nachytal I v kaluži na pokraji silnice. Jde tomu naproti. Ještě by mohl napsat nebo nafotit na co mu to nejvíce jde.[/citace] :-D kdo umí ten umi8-)
Odpovědět
:-D jak na Bakkanu..? u nás zatim 3:2..:-D vedeme s Finama..!!8-)
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Protoze jsem byl sam na lodi,tak jen jedno selfie[/citace]Peto upřimně ta rybka je taky hezká jako Ty
Odpovědět
Na zapadni fronte klid.Dnes se snazila vyjet jen DRUZINA POLSKA a za 5 minut se vratili s kutrem a jejich slova se mi asi nepodari do cestiny presne prelozit:-D:-D:-D
Zitra/tedy vlastne dnes/ jedu s nemeckou posadkou chytit aspon jednu rybu aby si uzili dovolene.Zatim jen konzumovali zasoby a tvrdi ze neprijeli pro maso ale pro zazitky.Tak vecer nashle
Odpovědět
:-|To musel bejt pěknej fučák,když se vrátili s kutrem.:-S 9-10tka..?8-O
Odpovědět
Dnes vyjezd s duchodci z Nemecka dopadl vcelku dobre.Poprve po tydnu chytili ryby,ktere staly za filetovani a cely den bylo slyset schon schon a dokonce si zamrazili prvni filety
Odpovědět
Rybky dneska braly a kousaly vesele,ale nestihal jsem jezdit i fotit,takze nektere zabery jsou uz asi trosku s krizkem po funuse
Odpovědět
Pro mne jsou nejkrasnejsi zabery primo z lode,protoze jednak to ma zivot a vypovida to o rybari I o rybe
Odpovědět