Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
[citace]Pafka napsal:
A co já, parťáku? Na mě se.eš???[/citace]
Nevim Pafko na koho to platilo.Ale i ty budes vitany.Jen doufam,ze vam bude aspon dva dny foukat 17-ka a fakt prijedete na navstevu
Odpovědět
To se spolehni, Došky psal, že tam 100% budeme mít 17 , co nám bude moc hezky foukat. Jsem zvědav...
Neboj Pafko, na Tebe jsem nezapoměl, Chilli už mám přibalené, moc fajne přímo z jů es ej.
Odpovědět
To platilo samozřejmě na Doršáka :-) :-)
A dělá mrtvýho brouka, kamarád :-) :-)
Odpovědět
Já myslel, že právě při 17 budeme vyjíždět, to bude ten správnej drift a ušetříme za benzín :-) :-)
Odpovědět
Jaký nesmysly, aspoň trochu oživení. Dedo145, Pandion veze celů ovcu, aby Ti udělal klobásky čerstvé. :-D
Odpovědět
Dědo, už sis udělal výšlap, abys viděl ty kráááásné panoramata? :-D:-D
Odpovědět
Vzhledem k fotce od Nakiho ten výšlap stojí za tu námahu. Opravdu pěkný pohled. Ještě, aby mu přálo počasí.
Odpovědět
Dědečku 145 Klobásy samo beru, šetřil jsem do Norska poslední balík, tak pokud bude výlet určitě na tebe nezapomenu. Snad to všechno posádka nesežere:-x
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Vzhledem k fotce od Nakiho ten výšlap stojí za tu námahu. Opravdu pěkný pohled. Ještě, aby mu přálo počasí. [/citace]
Kime, byl jsem tam s Nakim a další supr klukama, je to neskutečný pohled a supr výšlap..
Na tuto výpravu nejde zapomenout..
Odpovědět
[citace]Naki napsal:
Dědo, už sis udělal výšlap, abys viděl ty kráááásné panoramata?
[/citace]
To by tam musela byt lanovka:-D
Odpovědět