Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Ahoj Dědo, zjisti prosím, kde se kupují povolenky na jezera a kolik to stojí, díky.

Zdarvím na Bakkan.

Tak už odpočítávám několik dní do odjezdu.

Odjezd 1. 6.

[citace]Sim napsal:

Ahoj Dědo, zjisti prosím, kde se kupují povolenky na jezera a kolik to stojí, díky.[/citace]

My sme v minulosti kupovali povolenky na pumpe v Botngarde. Tam nám ukázali mapu a na nej sme vybrali jazero kde chceme chytať a podľa toho nám povedali cenu. Kupovali sme si denné lístky a dátum sa zapisoval po príchode k jazeru.

Zdarec vespolek, jsme v poho doma .Jdu spááááát ))))))))

:-D

:-)Peručáci jsou doma..tak fajn..pokecáme o Bakkanu.8-)

[citace]lacoh napsal:

Sim napsal:

Ahoj Dědo, zjisti prosím, kde se kupují povolenky na jezera a kolik to stojí, díky.

My sme v minulosti kupovali povolenky na pumpe v Botngarde. Tam nám ukázali mapu a na nej sme vybrali jazero kde chceme chytať a podľa toho nám povedali cenu. Kupovali sme si denné lístky a dátum sa zapisoval po príchode k jazeru.[/citace]

A cena?

[citace]Sim napsal:

Ahoj Dědo, zjisti prosím, kde se kupují povolenky na jezera a kolik to stojí, díky.[/citace]

Proverim,zaslu info.

Vcera mi cely den prijizdeli hoste a tak jsem venoval vetsinu casu odevzdavani lodi a poucovani posadek.Cely den huste prselo/chvilemi az 5mm/hod takze z novych lovcu vyjeli jen ti nedockavi a po hodince se vraceli s prazdnymi bednami a s tvaremi vymasirovanymi jarnim hustym destem.Vecer se pocasi umoudrilo,ale nikomu uz se vyjet nechtelo.Takze prvni den za dobu meho pobytu bez ryby a bez fotky.

Druzina polska zatim neboduje vubec a krome zachranne akce,kterou jsem vcera podniknul po tom co se jim na kutru podarilo zalomit klic a zustali ukotveni asi 10m od skal,kam je hnal drift,neukazali nic zajimaveho.

Dnes od rana zase huste prsi a vsichni jsou doma.Po poledni se ma pocasi trochu umoudrit,tak asi po delsi dobe vyjedu na ryby i ja stara husa, s nekolika housaty za sebou.Drzte nam palce a vecer se ozvu

[citace]Sim napsal: lacoh napsal:

Sim napsal:

A cena?[/citace]

Bolo to pred niekoľkými rokmi a cenu si nikto nepamätá, len že to nebolo veľa. Ak majú podobný trend ako u nás, tak cena už bude aj tak iná.:-D

Ted bych tady potreboval Dorsaka aby mi pomohl najit ty nejlepsi mista.Na lodi jezdim sam a to neni zrovna to prave orechove.

A taky Halibutaka,ktery najde polaka I tam kde by jej nikdo necekal

[citace]dedo145 napsal:

Ted bych tady potreboval Dorsaka aby mi pomohl najit ty nejlepsi mista.Na lodi jezdim sam a to neni zrovna to prave orechove.

A taky Halibutaka,ktery najde polaka I tam kde by jej nikdo necekal[/citace]

Však Ty si určitě poradíš, na ryby máš čich a určitě je najdeš. Ať to láme klacky 8-)

Tož su tady. Neboj, za pár dní přijedeme na kávičku s Nakim a Pandionem a s námi Aniversario 175 Grand Reserva.

A co já, parťáku? Na mě se.eš???

[citace]Dorsak napsal:

Tož su tady. Neboj, za pár dní přijedeme na kávičku s Nakim a Pandionem a s námi Aniversario 175 Grand Reserva.[/citace]

Jen doufam,ze Gran Reserva je dobre zaplombovana,aby se cestou nerozlila.A Pandion at mi doveze aspon jednu skopovou klobasku abych zjistil jestli jsou jeste tak dobre jako ty ze Spalova:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.