Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Vecer jsme sli jeste s Benem opravit zalomeny klic na kutru a naskytl se takovyto krasny pohled
Odpovědět
A nakonec neco z nasi zahradky.Kombinovana norsko-vychodnarska treska:-D:-D
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Já už myslel, že se dnes ani neozveš. Fajn rybky, gratulujeme. U nás fučí a co u vás? [/citace]
Jooo Dosky tady se maka.Preji vam lepci pocasi,protoze uz bych se rad podival I na nejakou jinou rybku.
Odpovědět
Ted jsem se zrovna rozloucil s partou z Peruce.Kluci byli dobri a slibili jsme si dalsi setkani v Norsku.Takze NASHLEDANOU a stastnou cestu.
Dnes to mame mirne rozfoukane a na more se nikomu nechce.Vychodnare dospavaji zameskane a dnes odevzdavaji lode.Zustava mi ted jedine DRUZINA Polska a bratislavska.Snad se nam to do vecera trochu uklidni a protoze mam pred stridanim,tak se mozna dostanu na chvilku na vodu I ja.
Odpovědět
Dnes cely den foukalo a uz vlastne nemel kdo vyjet na vodu.Vsichni vychodnare se balili a zustala mi jen DRUZINA POLSKA a parta z Bratislavy.Vecer kdyz se vitr uklidnil tak zrovna hralo Slovensko vs Rusko a cely kemp zil hokejem
Odpovědět
Do posledni tretiny prisel na navstevu Ben a bohuzel byl svedkem porazky Slovenska a jenom tak utrousil,ze kdyz nevyhrame s Nory,tak Rusove na nas budou asi moc
Odpovědět
Aby zahnal smutek z prohry,tak Ben hrabnul do klaves a z jednotlivych chat se to zacalo schazet
Odpovědět
Potom vzal do ruky harmoniku samohrajku nejvetsi kelerobijce na Bakkanu a roztancoval I samotneho majitele:-D:-D
Odpovědět
Ben s usmevem dosahnul prilivu hosti do jeho lokalu a 5-ti eurove pivecko se lilo proudem
Odpovědět
Vychodnare vyuzili velkeho salu k zaverecnemu zhodnoceni a prave ted jsme se rozesli do posteli.Preji teto super parte stastnou cestu a zitra prijizdeji Nemci a Cesi.Rano bude vetrno,takze jsme dohodli dlouhy spanek a zitra vecer nashledanou
Odpovědět