Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Ahoj Bakkaňáci. Hlásím naši výpravu 21.3.- 28.3.chata Rybolov Norsko 1, ve složení Rokeři (Vláďa, Leoš), Marián a já.
A druhá výprava 20.5.- 30.5. chata Mormorstua ve složení skupina Dolní Lhota a Rokeři. Snad to vše klapne podle plánu. Už se moc těším:-P
Odpovědět
:-D děkujeme, všichni bakkaňáci...a v dubnu nashle...8-)
Odpovědět
To Benn - nice picture. Merry Christmas and happy New Year.:-P
Odpovědět
Ahoj,parta z Úval 23.5.-3.6.2015.
Přejem všem mnoho rybářských úspěchů v Novém roce 2015.
Odpovědět
Letos to přišlo brzo. Od Nového roku trpím zase Norskou horečkou. Letos bude krutá, máme to ještě za 179 :-(
Odpovědět
takze ,kdo to jeste nevi, tak odjezd z uh. hradiste- tiran odjezd za 179 dní a 22 hodin
Odpovědět
Všichni trpí horečkou, jednou to přijde...:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Všechny Vás zdraví Benn s rodinou.
[/citace]
[citace]Zbynek napsal:
Ahoj Bakkaňáci. Hlásím naši výpravu 21.3.- 28.3.chata Rybolov Norsko 1, ve složení Rokeři (Vláďa, Leoš), Marián a já.
A druhá výprava 20.5.- 30.5. chata Mormorstua ve složení skupina Dolní Lhota a Rokeři. Snad to vše klapne podle plánu. Už se moc těším[/citace]
To musí klapnout :-) ,ale nejdřív bude velká porada u mě :-D:-D
Odpovědět
a ještě připomínáme v srpnu Bakkan Wahl 18.8. - 28.8. 2015 bude to velký :o)[yt=BTWJCzYQFdI=yt]BTWJCzYQFdI[/yt]
Odpovědět
Čau rybari, je to sice mimo rybarskou misu, ale prominete mi, kdyz vam sem vlozim posledni novinku, ktera vysla asi pred 20.minutama. Natocili jsme klip s krasnou zpevackou Zúzou Mikovou.....
.....jelikoz rybarska sezona klepe na dvere, uz ted se tesime na spolecnou akci s Rybolov Norsko. Zachytame, zahrajeme, popijeme,...kluci uz se tesi, bude to poprve v historii, co jedeme takhle spolecne celej Hektor a Big Boss Simir a jeho parta
:-)
[yt=8CW3IhBhCYo=yt]8CW3IhBhCYo[/yt]
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...