Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Vychodnare preferuji lokalitu Husoya a protoze to tam dobre znaji,tak prichazeji i vysledky

Takovy pohled do tlamy dorsaka asi vzbuzuje hruzu u malych keleru:-D

Kazdemu se nepodari metrovka,ale i tato ryba prinesla adrenalin a urcite potesila

Na brehu se uz delaji vselijake vylomeniny:-D

Ale parta HIC z vychodu fakticky vali a je videt,ze jsou to zkuseni a veci znali Norci

Mame tu i zastupce nezneho pohlavi z Nemecka a je videt ze se i zeny dokazou v delce chlapum vyrovnat

Ja jsem uz zhruba dokoncil stavebni cinnosti a zacinam stehovat rybarske veci do noveho skladu

Takze ode dneska uz jsou k dispozici i pruty na pilkrovani I privlac,je moznost dokoupitsi nejaky rybarsky material apod

Po zkonceni manualni prace jsem dostal strasnou chut se trosku vydovadet na mori.Pocasi se vecer umoudrilo a bylo opravdu nadherne.Zacal jsem s vlacenim na plotnach a melcinach a hned pri prvnim nahozeni jsem dostal dorsaka akorat tak na veceri pro 4 lidi.Ale dnes je nedele/vlastne vcera nedele byla/ tak vsechny chycene ryby dostaly opustak

Voda se nam jen velmi pomalu otepluje a uz se na plotnach okolo 15-20m zacinaji obhevovat polaci

Tento mel okolo 75 cm

A rozloucil se se mnou takovym placnutim do vody,ze je cely rozmazany

Krása , krása , krása. Co víc dodát co ?

Nedavno jsme se hadali,ze kde je sever a kde zapad.Myslim si ze i bez Gps je jasne,ze vychod je tsm kde vychazi slunce i mesic

A zapad je na opacne strane.Bohuzel uz musim koncit,protoze se mi zaviraji oci a nevidim na pismenka.Takze jeste zapad a pokracovani bude zitra pri fucaku 8-9m/s

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.