Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 2,625)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

A na zaver neco ze ZOO:-D:-D

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

dedo145 napsal:

Ja jsem dnes od rana pripravoval lode a pokracoval ve stavebni cinnosti.Bohuzel jsem limitovany tim,ze Ben, nez mi prinesl dohodnuty material musel jeste podojit a vzhledem k dobremu pocasi jeste poorat.

Ale uz se to snad podari dokoncit a budu se moct venovat prijemnejsim cinnostem

🙂 smetánka a mlíčko od Benových kraviček to je mňamka.8-)

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

dedo145 napsal:

dědodědo koukej si ten skládek uklidit vidím že Ti úsměv nechybí to je dobře

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

dědodědo koukej si ten skládek uklidit vidím že Ti úsměv nechybí to je dobře[/citace]

Uklizet se jeste neda Jirko,Ben mi z toho chce udelat uplny prepych,takze uz jsme zateplili,oblozili,zbudoval jsem si pracovni stul a police a dneska mi dovezl vodovzdornou podlahu.Vzal to velice vazne a jeste tam budu stavet susarnu obleku pro delegata,abych to mel vse v jednom.

Jde to ale pomalu,protoze pri vsi te budovatelske cinnosti pripravuju lode pro klienty,odstranuju zavady a staram se o benzin.

Bohuzel Ben nemel system ve vsech techto cinnostech,ale pomalu to davame dohromady a doufam,ze pro klienty bude do dvou tydnu vybaveny veskery komfort bez nejakych zbytecnych zadrhelu.

A vis dobre ze dobra nalada v Norsku je samozrejmosti

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Tak dnes byl docela rozfoukany den.Proti hlasene 5-ce to bylo o dost silnejsi a nebylo moc moznosti k pohodlne rybarine.

Kluci od Macochy dnes vicemene vypustili a jezdila jen jedna lod.

Naopak Vychodnare se I pres nepriznive pocasi pustili do lovu s plnym nasazenim.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Nechytaly se nejake velke ryby,ale kdo byl trpelivy tak dovezl velke mnozstvi konzumnich tresek

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Vychodnare dovezli na dvou lodich plne 4 bedny a filetovali az do pulnocniho casu.Nektere kusy byly docela pekne

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

sem tam se podaril i slusny keler.Hosi z Peruce prijeli az dnes rano a tak na vode po unavne ceste dlouho nevydrzeli

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Zitra ma dopoledne docela foukat,ale odpoledne by to melo byt v pohode.Takze pokracovani zitra

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

dedo145 napsal:

sem tam se podaril i slusny keler.Hosi z Peruce prijeli az dnes rano a tak na vode po unavne ceste dlouho nevydrzeli

Jsme zvědavi na hochy z Peruce, jak se jim bude dařit 🙂

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

Ahoj Peto nemám vůbec strach že tomu dění nedáš nějaký řád a že by to nešlo nepřipadá v úvahu čau Jirka

mvsotek
    Účastník
    (45 odpovědí)

To Dědo 145 /Tak koukám Peťo , že si se zabydlel na Bakkanu. Reporty jsou od tebe stále nejlepší. Ostatní by se od tebe mohli učit. 7. května vyrážíme směr Titran , tak ti pošleme po moři jednoho velkýho. Hodně rybářského štěstí na novém místě a někdy a někde se třeba zase potkáme. Martin

P.S.: To štěstí ti přejí všichni z Hradce K.:-D:-D:-Dnull

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

😉 tak co dnes kousaly rybky.?? a Perucká parta bodovala..:-|

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

respirtep napsal:

tak co dnes kousaly rybky.?? a Perucká parta bodovala..

Respi zatim jeste filetuji takze nemam od nich zadne zpravy.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Dnes to zacalo trosku pozdeji,protoze rano prselo a docela foukalo.Sem tam preletela snehova nebo kroupova prehanka.Nasi VYCHODNARE odjizdeli k vode az okolo 10,00 a to za zpevu bojovych pisni.Ale jako obvykle se jim neobvykle darilo.Dukazem je I tato krasna jednoskvrnka

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 2,625)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...