Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
To je nádhera sledovat reporty. Doufám že se nám taky zadaří . Parta z Úval nástup 22.5.
Odpovědět
Aktuální stav na Bakkanu:
- 300 kg ryb/2dny, z toho 200 kg/3hod
- průběžně jednička až dvojka v tělním oběhu
- dobrá nálada a vynikající delegát Dědek
Včera jsme dorazili před 22. hod do filetárny a noční směna skončila před 2. hod. v noci. Během dne se nachytalo pár malých ryb, až pozdě odpoledne jsme si krásně zachytali.
Dnes větrno, ale snad se bude dát vyjet.
Zdraví parta hic od Macochy.
Odpovědět
:-D jo ryby jsou najetý, pěkné obecné ale keleři nic moc..a ďasík ze Zoo hezke j...8-)
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Ben rika,ze chytat okouniky je velmi tezke.Stava se ,ze rybar ktery sedi na spici lode chyta o stosest a druhy,ktery sedi na zadi nema ani zaber.Dneska to ale neplatilo[/citace]
Chlapi to je krása...kolik jich bylo? Alespoň 35,ne?
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Ben rika,ze chytat okouniky je velmi tezke.Stava se ,ze rybar ktery sedi na spici lode chyta o stosest a druhy,ktery sedi na zadi nema ani zaber.Dneska to ale neplatilo[/citace] to je nářez...nádhera...těch je alespoň 55..:-):-)
Odpovědět
Dnes byl ve znameni stridani strazi a misto ryb najizdeli novi hoste.Chlapci od Macochy vyleli jako obvykle asi v 10,00 po tezkem veceru.
Odpovědět
Pocasi bylo promenlive a oproti predpovedi foukalo asi o 2 m/s vice.
Odpovědět
Chlapci od Macochy maji promysleny system zpracovani ryb.Zatim co jedna parta kucha a cisti ulovky,tak dalsi clen se venuje filetovani
Odpovědět
.... a dalsi odnasi krabicky do mrazaku.No proste masokombinat:-D:-D
Odpovědět
Ale pozor.Dnes prijela konkurence z vychodu Slovenska a na prvni den si pocinali vyborne
Odpovědět
Ja jsem dnes od rana pripravoval lode a pokracoval ve stavebni cinnosti.Bohuzel jsem limitovany tim,ze Ben, nez mi prinesl dohodnuty material musel jeste podojit a vzhledem k dobremu pocasi jeste poorat.
Ale uz se to snad podari dokoncit a budu se moct venovat prijemnejsim cinnostem
Odpovědět
Sim napsal: Dnes vyrazil...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...