Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -2°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Tak co chlapci od Macochy? Jak se daří?

:-)tzv:fjordovka..

8-) a blíží se ti tam parta od Loun,..;-)

[citace]Sim napsal:

Tak co chlapci od Macochy? Jak se daří?

[/citace]

Tak to se budes divit:-D:-D:-D

Dnes jsem konecne dokoncil stavebni upravy skladu a tak jsem vlastne jen sledoval prijizdejici lode.Bohuzel ten nejlepsi ulovek jsem nestihnul protoze zrovna v te dobe jsem byl zrovna na obede.Ale po slozeni kostry jsme mu namerili 145 cm

Ale tento mel jen 86 cm

Pochvili se vratila lod s dvojici mych spolujezdcu z uterka a protoze uz zitra odjizdeji tak jim preji mnoho uspechu na Soroyi kam se za mesic chysta jeden z nich se synem.

Pri lovu keleru se na Melsteine na 130 m hlobce pravidelne objevuji I okounici

Ben rika,ze chytat okouniky je velmi tezke.Stava se ,ze rybar ktery sedi na spici lode chyta o stosest a druhy,ktery sedi na zadi nema ani zaber.Dneska to ale neplatilo

A co rici o klucich od Macochy?Pul dne jim to moc nebralo,ale nevzdali to a prisla rybarska pohadka

Zatim jeste filetuji a ja to odhaduji tak do 2 hodin rano.Na zitrek jsme s nimi byli dohodnuti na vyjezd,ale ted to padlo a urcite budou rano oddychovat a uzivat si krasny pocit z uspesneho lovu

Myslim,ze Simovi jeho krajane hanbu neudelali .Kdyz jsem vylezl ze skladu na cigarko,tak se mi naskytl tento krasny pohled

Zitra budou prijizdet novi lovci,takze den bude trosku chaoticky,ale doufam,ze mi nic duleziteho neunikne.Loucim se s vami opet s ulovkem ze ZOO

To je paráda,tak se to pěkně rozjížďí.Ty okouníci SUPER!

Zdravím pána v oranžovom obleku na snímke v čase 00:24:22. Ahoj Zdendo. ;-) Hodne zdaru celej parte. L.

Můj sen, okouníci. Gratuluji. Letos ná nás čekají na Averoy.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Nové skupině se velmi daří,  včera...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!