Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
:-)tzv:fjordovka..
8-) a blíží se ti tam parta od Loun,..;-)
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Tak co chlapci od Macochy? Jak se daří?
[/citace]
Tak to se budes divit:-D:-D:-D
Odpovědět
Dnes jsem konecne dokoncil stavebni upravy skladu a tak jsem vlastne jen sledoval prijizdejici lode.Bohuzel ten nejlepsi ulovek jsem nestihnul protoze zrovna v te dobe jsem byl zrovna na obede.Ale po slozeni kostry jsme mu namerili 145 cm
Odpovědět
Pochvili se vratila lod s dvojici mych spolujezdcu z uterka a protoze uz zitra odjizdeji tak jim preji mnoho uspechu na Soroyi kam se za mesic chysta jeden z nich se synem.
Odpovědět
Pri lovu keleru se na Melsteine na 130 m hlobce pravidelne objevuji I okounici
Odpovědět
Ben rika,ze chytat okouniky je velmi tezke.Stava se ,ze rybar ktery sedi na spici lode chyta o stosest a druhy,ktery sedi na zadi nema ani zaber.Dneska to ale neplatilo
Odpovědět
A co rici o klucich od Macochy?Pul dne jim to moc nebralo,ale nevzdali to a prisla rybarska pohadka
Odpovědět
Zatim jeste filetuji a ja to odhaduji tak do 2 hodin rano.Na zitrek jsme s nimi byli dohodnuti na vyjezd,ale ted to padlo a urcite budou rano oddychovat a uzivat si krasny pocit z uspesneho lovu
Odpovědět
Myslim,ze Simovi jeho krajane hanbu neudelali .Kdyz jsem vylezl ze skladu na cigarko,tak se mi naskytl tento krasny pohled
Odpovědět
Zitra budou prijizdet novi lovci,takze den bude trosku chaoticky,ale doufam,ze mi nic duleziteho neunikne.Loucim se s vami opet s ulovkem ze ZOO
Odpovědět
Zdravím pána v oranžovom obleku na snímke v čase 00:24:22. Ahoj Zdendo. ;-) Hodne zdaru celej parte. L.
Odpovědět
Můj sen, okouníci. Gratuluji. Letos ná nás čekají na Averoy.
Odpovědět
Sim napsal: Dnes vyrazil...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...