Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -2°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Vláďo, to víš, že se ozvu, ale já jako starší člověk už v hodinách Vašich povídání spím, neboť vstávám o půl páté. To jen v Norsku nemusím skoro spát, to bude asi tím vzduchem.:-P

Jinak na salátové kelery se už moc těším a děkuji Petrovi, že konečně jako první vytvořil výukový film o jejich lovu. Takže, díky a hrrrrr na ně!!!:-D

Ahoj Kulíku slyšel jsem že se salátový keleři nemusí škrábat jakou s tím máš zkušenost ;-)

Já je neškrábu a pokud jsou na salát, tak je stáhnu z kůže po vylovení z octové lázně a pokud je dělám po mlynářsku ve friťáku, tak se tukové šupiny rozpustí a kůžička je nádherně křupavá.;-)

Díky Kulíku myslel jsem si to :-)

Není zač, rado se stalo.:-D

Dědo až bude příště olej, tak jeď k majáku při ústí do fjordu. Když tam vydržíš, tak velká ryby přijde.

Tato dvacítka je taky z toho místa.

[citace]Sim napsal:

Dědo až bude příště olej, tak jeď k majáku při ústí do fjordu. Když tam vydržíš, tak velká ryby přijde.

[/citace]

Jo ale az do Bjugnfjordu.Dneska jsem tam poslal vsechny lode.

Tak dnes bylo velke louceni. Zitra rano odjizdi nemecka parta,od ktere byly fotky od Sima,dale odjizdi ceska parta ktera si dnes vyjela jen na par hodin a docela to dopadlo dobre.

Proste kdo umi tak umi.Vubec se netlacili na otevrene more,chytali u majaku a brouzdali v lodni ceste a vysledky se dostavily

Za tu chvili co byli na vode tak zaznamenali docela pekne uspechy

Ja jsem se dnes venoval priprave rybarskeho skladu a doufam,ze zitra to dokoncim a pak se budu moct venovat nove prichozim.Dnes prijela parta od Macochy a doufam,ze Simovi krajane budou jeste uspesnejsi jak odjizdejici borci.Zitra s nimi na vodu jeste nepojedu ,ale dohodli jsme se na pozitri,takze doufam ,ze v primem prenosu dostanete ty nejlepsi zpravy.Na dobrou noc jeste neco ze ZOO

příprava vrcholí , odjezd dnes )))))cca 18,00

[citace]seneb.7 napsal:

příprava vrcholí , odjezd dnes )))))cca 18,00

[/citace] tak šťastnou cestu a ať se daří...budu vás sledovat:-)

;-);-) Petr-DEDO 145....Je prostě borec na pravém místě !!!!!!

To jak se chová k lidem ....to jak chytá.....to jak je s ním fajn musí mít člověk v sobě !!!!! To se nedá naučit.

Péťo přeju ti krásné dny na Bakanu a spousty zážitků !!!!

Michal tam má POKLAD !!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)

Každému Bakan doporučím.....:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Nové skupině se velmi daří,  včera...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!