Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Opravdu chválihodné reportáže,i fotky.To pak ty ryby naskáčou na háčky radostně,když vědí,že se budou hned fotit:-P:-D
Odpovědět
:-)to víte,koukne na vodu a ví co a jak:-D jo mořskej vlk..8-)
Odpovědět
Zdravím, Děda na nové působiště a ostatně také i veškerou osádku. Je vidět, kdo umí umí, což je ve velké míře způsobeno darem, který hold každý nemá. Třeba se to taky naučím. Uvidíme...8-O
Odpovědět
To all : Diky za slova chvaly.Samozrejme potesi,ale i zavazuje.Dnesni report bude slabsi,ale co naplat,neni kazdy den posviceni.Zacneme jeste vcerejsim kratkym videem.Jak rikaji kluci hitransky,salatovky byly taky na programu.
Jak minule napsal Sim o audiu,tak jen muzu potvrdit,ze tvrdi raperi jsou asi vice chraneni,tak jsem ozvucil nahravku original brazilskou sambou:-D:-D[yt=bMxBFv77kyY&feature=yt]bMxBFv77kyY&feature[/yt]
Odpovědět
Ahoj Dědku, koukám, že udeřila tvoje hodina. :-P:-P Že budeš Kulíkovi fušovat do salátovejch Kelerů, bych nečekal. :-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Ahoj Dědku, koukám, že udeřila tvoje hodina. Že budeš Kulíkovi fušovat do salátovejch Kelerů, bych nečekal. [/citace]
Presne to jsem mel na mysli,ale myslel jsem,ze se ozve Kulik:-D:-D
Odpovědět
Dnes bylo neskutecne pocasi.Pravy norsky Jadran,hladina jak zrcadlo a slunicko peklo jako peklo.Ryby se asi dohodly,ze kdyz si budeme uzivat nadherne pohody na vode,tak nas nebudou rusit.Aktivita byla mizerna a prichazely jen sporadicke zabery.
Odpovědět
Konecne i Otovi zabrala ryba.Uz od vcerejska byl bez zaberu a tak jak to na lodi byva,ze ostatni chytaji a jednomu se to stesticko vyhyba
Odpovědět
Dokonce ani salatovky se nedostavily na hranu,takze dnesni vylet byl sice krasny,ale co se tyka ryb ,tak dost slaby.Zitra ma foukat nejaka 5-ka tak verim,ze to bude lepsi a chlapi se rozlouci s Bakkanem jeste nejakou peknou rybou.
Odpovědět
Pozdeji odpoledne uz se trosku rozfoukalo,ale aktivita ryb zustala stale velmi slaba.Aspon pro potechu oka jedna krasna rybka
Odpovědět
Prisel i dalsi halibut,ale 65 cm lovce nenechalo chladnym a dal mu svobodu.Na zaver jeste jeden dorsik a doufejme,ze za pusteni halibuta budou chlapci odmeneni nejakou velkou rybou
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
DOSKY napsal:
Ahoj Dědku, koukám, že udeřila tvoje hodina. Že budeš Kulíkovi fušovat do salátovejch Kelerů, bych nečekal.
Presne to jsem mel na mysli,ale myslel jsem,ze se ozve Kulik[/citace]
Jen se neboj, on se ozve. :-P:-P
Odpovědět