Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Tu skoro metrovku bych bral, díky Dědo!

Dosky tak dedo nám asi zaspal. :-D:-D

"Zajímavá" forma štikozubce.

[citace]cenda napsal:

"Zajímavá" forma štikozubce.[/citace] ;-) treska bezvousá no..malá se podobá štikounovi..je jich na Bakkanu dost,pohybují se s jednoskvrnkama v hejnech.:-)

Bohuzel video z duvodu velmi slabeho signal v noci neproslo a zkousim to dnes od rana a snad to uz bude.Bohuzel neproslo audio tak to bude jak v nemem filmu/ovsem pokud to projde/

[yt=-VNcDhAU1ro&feature=yt]-VNcDhAU1ro&feature[/yt]

Tak se to prece jen podarilo.Doufam,ze dnes se zase dostaneme na vodu ,ale osazenstvo jeste po vcerejsim vykonu a nasledne drobne oslave spi.Ostatni lode vyjizdeji a pocasi e docela slibne.Bohuzel na dalsich nasich lodich neni ani jeden zpravodaj a pekne tresky a I nejake polaky jsem nasel uz vykuchane ve filetarne.

zřejmě dobrej oddíl....pěkné zahájení. Přeji,at se brzy dostaneš do formy a bude to masakr...

[citace]dedo145 napsal:

Tak se to prece jen podarilo.Doufam,ze dnes se zase dostaneme na vodu ,ale osazenstvo jeste po vcerejsim vykonu a nasledne drobne oslave spi.Ostatni lode vyjizdeji a pocasi e docela slibne.Bohuzel na dalsich nasich lodich neni ani jeden zpravodaj a pekne tresky a I nejake polaky jsem nasel uz vykuchane ve filetarne.[/citace]

Video dobrý a nějaká pěkná fotky není?

Gratuluji lovci!

Ahoj audio prošlo, ale youtube k tomu napsalo toto :

Toto video dříve obsahovalo zvukovou stopu chráněnou autorskými právy. Kvůli uplatnění nároku vlastníka autorských práv byla zvuková stopa ztišena. Asi jsi k tomu pověsil nějakej dobrej vál. 8-)

[citace]dedo145 napsal:

Velikost byla od 70 cm a prece jen jedna skorometrovka se nam podarila[/citace]

Dedo 145, super práce!!! Sime, supr práce..Mě opět bolí zuby a zítra jdou ven..Nestíhám nic..Práce moc a ještě ty moje zuby..:-?:-?:-?:-?

:-)pěknej halík,kde byl zalehlej.?? v zoo,nebo u majáku..??podle videa to není poznat..co Peťo.?

[citace]dedo145 napsal:

Velikost byla od 70 cm a prece jen jedna skorometrovka se nam podarila[/citace]Bud zdráv dedo poznávám Tvůj úsměv jsem rád že už zase pluješ Jirka

[citace]Pilous napsal:

Měl bych na Dedo 145 prosbu. Nemohl bys vyčistit web kameru, ať na Tebe lépe vidíme ? [/citace]

Dnes jsem kameru/lepe receno kryt/ vycistil,ale nevim,nevim, plexisklo krytu je v dost spatnem stavu hlavne uvnitr.Doufam,ze je to aspon troche lepsi

Dnes poprve na otevrenem mori.Melstein vubec neni tak daleko jak mne strasili a je to krasna lokalita s podmorskymi horami,plotnami a uzlabinami.Hned pri prvnim driftu prisla pekna obecnacka

Pak jeste nekolik mensich a protoze moji spolubojovnici vstavali az v 10 hodin a na Melstein jsme se dostali az okolo 11,00 tak po dvou driftech nastal poledni klid.Jeli jsme vyzkouset vlacku na plotny a bylo to neco.Asi jsme trefili hnizdo halibutu.Oba moji spolujezdci meli skoro soucasne zaber od halibuta.Atilovi se vypnul a Honza si dobre zabojoval

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.