Hasvik, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 23°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 28°C
slabý déšť

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

TO Došky: Moc se nerozptyluj, víš že máš hodně práce, za chvíli jsme tam a chudák Jířan to všechno nestíhá :)

[citace]Dorsak napsal:

TO Došky: Moc se nerozptyluj, víš že máš hodně práce, za chvíli jsme tam a chudák Jířan to všechno nestíhá :)[/citace]

Tím chceš říci, že se nemám rozptylovat čtením cizích vláken? :-):-)

No zkrátil bych to tak, že se nemáš rozptylovat čtením :)))))

:-(

Teď jsem mluvil s Dědkem a je už na norském území a míří na Bakkan, pokud to dobře půjde, tak večer bude na místě. Počítám, že po ránu by se mohl ozvat.

Dedo 145 právě příždí do finále. Cesta na Bakkan naprosto hladká, bez jakýkoliv komplikací. Nebýt trajektu, dal by to prý na jeden zátah.

Máme se těšit na famozní reporty, prokládané neskutečným množství fotodokumentace a on-line reportáže.

Tak uvidíme.....

Tak tak předsedo, jak u rumiku slíbil, tak bude. Už se těším.

[citace]Dorsak napsal:

Dedo 145 právě příždí do finále. Cesta na Bakkan naprosto hladká, bez jakýkoliv komplikací. Nebýt trajektu, dal by to prý na jeden zátah.

Máme se těšit na famozní reporty, prokládané neskutečným množství fotodokumentace a on-line reportáže.

Tak uvidíme.....[/citace]

Vítej v klubu Dedo 145, hodně štěstí...8-)8-)8-)8-)

:-D Kde budeš dědku(Peťo) u Bena mít bejvák.??:-| možná jak je webka:-D abys viděl na flotilu8-)

:-):-):-)už jsi tam? právě se tam maká..

[citace]Dorsak napsal:

Tak uvidíme.....[/citace]

Skoro jsi to trefil.Z trajektu v Trelleborgu jsem vypadnul v pul osme rano a v pul osme vecer jsem nasedal na trajekt ve Valsetu.Takze podle pocitace v aute jsem udelal 1135km za 12.2hodiny.Cekalo mne vrele uvitani a pomalu se seznamuji s osazenstvem.Jenze chlapi nejak nejsou pri sile a sli uz spat.

Zacatek uplne klasicky.Jeste jsem nevysednul z auta a uz se resil zaoxydovany echolot a vecer jsme posedeli nad mapami.Pred chvili jsem roznesl predpovedi a myslim,ze si asi pujdu lehnout.Slibena zpravicka o stavu ryb bude asi az v nedeli,protoze zitra to fuci od 11m/s az po 17m/s

Tak vítej Dědku a ať se daří.

Ahoj,

jsem rád, že jsi měl pohodovou cestu. Teď to začne!

Je tam krásně, doufám, že nám to sprostředkuješ, jako bysme tam byli s Tebou.

Dedo145

Přeji úspěšnou sezonu jak Tobě, tak všem kdo na Bakkan přijedou. S Tebou to budou mít dost jednodušší 8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.