Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Sledujeme to tady v clubu, majiteli se to strašně líbí. Večer to bude hlavní program večera! Je to pecka, Milan a Majka jsou úžasní!!!
Odpovědět
Pro Jakabo a Sim:
-----------------
Díky kluci, z klipu jsme nadšeni, Danek odvedl dobrou práci při střihu a k Milanovi s Majce neni, co dodat :) Sime, dejte si drink i za me, kdyz ja nemuzu :-) Zdravim na Azores!!!
Odpovědět
Ten klip je super...Hektor je dost dobrá kapela...přeju klukům hodně takových parádních pecek:-D:-D
Odpovědět
Mě se to taky líbilo.Doufám že si kapelu budu moci poslechnout na živo.:-)
Odpovědět
Zdar chlapaci :)
jeste jednou diky! Pokud se hrani domluvi, my budeme mit cas, tak si to treba nazivo spolecne dame :-)
Odpovědět
[citace]Tomas-HEKTOR napsal:
jeste jednou diky! Pokud se hrani domluvi, my budeme mit cas, tak si to treba nazivo spolecne dame [/citace]
a ve Spálově taky..už mám termín.. Tome zavolám Ti v úterý..8-O8-O
Nechceš založit vlákno Hektor Projekt..to by bylo super myslím...
8-)8-)
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Tomas-HEKTOR napsal:
jeste jednou diky! Pokud se hrani domluvi, my budeme mit cas, tak si to treba nazivo spolecne dame
a ve Spálově taky..už mám termín.. Tome zavolám Ti v úterý..
Nechceš založit vlákno Hektor Projekt..to by bylo super myslím...
[/citace]
Zdarec Šroubku, jo zavolej v utery, no problem :-D
kdyz tech aktivit bude vic, tak vlakno zalozit muzeme, čau :-)
Odpovědět
Hektor - dobrá muzička. Páči sa mi hudba, text a veľmi dobre to spolu ladí - spev a kapela. Držím palce a čakám ďalšie vydarené kúsky.
Odpovědět
Vidím, že na Bakkane je klideček. A tak to má pred Vianocami byť. Všetkým Vám želám veľa zdravia a rybárskeho šťastia v r. 2016. ;-)
Odpovědět
[citace]Lubomir napsal:
Hektor - dobrá muzička. Páči sa mi hudba, text a veľmi dobre to spolu ladí - spev a kapela. Držím palce a čakám ďalšie vydarené kúsky. [/citace]
Díky Lubo. :-)
Na pristi rok nejaky plany mame, v unoru jdeme do studia natocit nejaky novinky, tak se snad povedou.
Odpovědět