Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Na večeři se nachytalo a dokonce už sou i dva balíčky makrel u ledu.
Odpovědět
To Duke:Krásné fotky norské krajiny,musí to být super pokoukání:-D:-D
Odpovědět
Krajinu tam známe,ale ta nová rybářka je taky super.Dane-velká gratulace k úlovku.
Odpovědět
Zdravíme na Bakkan Dedu 145 a Duka z RN :-)
Můžete kouknout na naše první uvolněný video z Akce Bakkan Wahl 2015, na které jsme byli se Simem. Video je zaměřený na lov polaků na THE BEST nástrahy ZOOM.
[yt=8Qw4VGtc32c=yt]8Qw4VGtc32c[/yt]
Odpovědět
:-)Duke, zkus před přístavem u toho majáčku kočku..!! tahle je tam vodsať..:-P
Odpovědět
Dík kluci za náměty pro úspěšnější rybolov, ale já mám sebou jen 60g a 80g pilkříky (sleď a keler) a Makrelový navázec Strong, na zkoušku, kterou usktečním zítra mám návazec Skin. Já sem si přijel hlavně pro makrely...
Odpovědět
Nevím jestli to má smysl (podle úlovků asi ne), ale snažím se řídit přílivem a odlivem. Každej den vyjíždíme před maximem a pak se šmrdláme až do pokročilejšího odlivu.
Třeba zítra bych chtěl vyjet mezi 8 a 9, ale nevím co na to družka, protože sme přece na dovolené.
:-?
Ale k věci. Na dnešek mělo už foukat kolem 3m/s a ani náhodou se to nenaplnilo.
Takže před přístavem ani ťuk. A že se snažila.
Odpovědět
Od přístavu jsme se vydali na levou stranu směrem k majáku. Po cestě sem zastavoval na zajímavých hranách a hloubkách (20-30m) a občas se i zadařilo.
Odpovědět
Jako naštěstí není nuda, ryby berou, ale ty velikosti mě moc radost nedělají. Aspoň se člověk baví a 90% "pstruhů" jde vrátit moři bez závažnýho zranění.
Odpovědět
Tak je to většinou markelí mateřská... Větší kousky chodí sporadicky a po jednom a většinou se chytnou na pilkřík a ne na návazec. Trošku zamrzí, že při vyhakovaní je kolikrát malá makrelka poraněna tak, že ji radši hodím do lodny, nebo rackům... ale dost jich to ustojí.
Odpovědět