Hasvik, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

1100km za náma, 100km na ubytko v Malmo před náma. Pak prohlídkacentra a zítra dalších 1000km na první ubytko v Norsku v Andberk. Pohoda

Kodaň dnes ráno.

zdravim dedo 145 peto mame nastup 16.9 na torfride budes na bakkanu pises ze jedes na sulu v cervnu jsme se domlouvali ze posedíme a nejakou vypijem boja

Lidicky nejde mi internet.Pocasi na nic a mam slaby prijem.poslu zpravy az rano.Sorry

Konecne se mi rozbehnula wifina.Takze se kratce vratim ke vcerejsimu rybareni.

Pocasi bylo vcelku slusne,vitr 4m/s s lokalnimi minibourkami nam dovolil vyjet na otevrene more.Vsechny ceske posadky se vydaly na spolecny vyjezd.

More bylo vsek poradne rozhoupane a hned po prvnim driftu se u nekterych projevila morska nemoc.Dva nejvice postihnute jsem sesbiral z lodi a odvezl je nazpet do pristavu

Asi po hodince jsem uz byl nazpet u svych lodi.Ale z dalky na mne maval svymi vetvy jasan:-D:-D

Jedne lodi vypnula elektrika a na miste se to nedalo opravit.Takze nezbyvalo nez je zaprahnout a odtahnout do pristavu

Tim pro mne dopoledni rybarina skoncila.Lod byla behem deseti minut opravena,ale uz bylo 12 hodin a ja jeste ani nenahodil udice.Dohodnul jsem nahradni program a odpoledne jsme vyjeli na polaky za Husoyu.Hned od zacatku se darilo Vendulce

Ja jsem konecne nemusel delat selficko:-D

Ale kralovna lovu byla jasna

Zachytali jsme si paradne,bohuzel nas vyhnala tma a dnes od rana fouka a prsi.Takze dnes asi nic nebude.

Podle predpokladu se dnes nikdo na vodu nehnal.Moravaci si udelali vylet na pevnost Austrat.Doufam,ze tohle se uz v mori nepovaluje :-S:-S

Tohle trihlavnove delo strazilo vjezd do fjordu za II.sv.valky a bylo zrenovovano v roku 1964 a od te doby je tu stala expozice

Milovnici vojenske historie maji moznost projit celou pevnost,kde navsteva devitiposchodoveho podzemi stoji 100,-NOK.Vetsinou vsak staci navstivit nadzemni prostor /zdarma/ a historie na vas dychne

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.