Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
jasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Dalsi parta,ktera dnes konci si udelala rozlouceni s vodou na Husoyi

Ja jsem vzal do vycviku Jardu,protoze stareho pilkraka Haryho uz asi nepredelam.Zacali jsme vlacit za Husoyou u vojaku a zabery prisly velice brzy

Polaci byli pri chuti a rybarina byla paradni

Predevcirem chytil sveho prvniho polaka v zivote a dnes je tahal jako stary kozak

Jardovi jsem pomahal vytahovat a odhackovat ryby,protoze v tom jeste trochu tapal a nezitim jsem si stihnul i ja trochu zachytat

Nasli jsme misto,kde polaci brali na kazde nahozeni.Pak prisla chvile,kdy Jarda uz sam ryby odhakoval a dokonce jich I par podrezal:-D

Byla to zase rybarina snu.Myslim,ze noveho Norka uz mame jisteho:-D

Hary se venoval opet pilkrovani ve vetsich hloubkach a podarilo se mu par peknych jednoskvrnek a par dorsu.Ale jak jsem uz rikal ,stareho pilkraka na vlacku nepredelas.Zitra se s touto partou rozloucim a prijedou mi novi borci.Bohuzel pocasi bude nesjizdne,Ale postupne by se melo upravit,tak doufam,ze s novymi rybari se mi podari aspon jednou vyjet,nez se rozjedu na Sulu

zok napsal:

Dědo pěkný mníček.

Už jsem se trochu zformátoval a zkusil bych ten salát, co mi u tebe chutnal. Je tu někde na RN recept, nebo mi ho pošleš.

díky

To vis ze ti jej poslu .Mam jej ted nadelany z makrel a je to posusnanicko

Tak číhám u PC a už mi tečou sliny :-)

[citace]zok napsal:

zok napsal:

Tak číhám u PC a už mi tečou sliny [/citace]

Mas to na SZ.Dobrou chut

Brácha má sbaleno a jede na Bakkan. Bude se trochu toulat Norskem a k Bennovi přijede v uterý večer kolem 20h. Stihne tě ještě?

[citace]Sim napsal:

Brácha má sbaleno a jede na Bakkan. Bude se trochu toulat Norskem a k Bennovi přijede v uterý večer kolem 20h. Stihne tě ještě?

[/citace]

Odjizdim ve stredu a Benn taky.Zastoupi nas jeho syn

Tak nam odjela legenda.Harold ,jeden z nejvetsich rybaru na Bakanu si to uzil i bez navstevy Melsteinu.Tesim se na dalsi setkani a nevim,jestli z nej nejakym zpusobem neudelam vlackare:-D:-D

Chlapci tesim se na dalsi setkani.Preju vam stastnou cestu. caaaaau Dedo

Dnes mi najelo spoustu rybaru,ale pocasi nedovolilo vyjet na more.Rano to ma byt veselejsi,takze doufam,ze vecerni zpravy budou bohate

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.