Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Ovsem kralem dnesniho lovu byl Cyril se svou metrovkou

Zitra super pocasi,ale nevim kdy a kam vyjedeme,protoze party se vratily az po pulnoci z filetarny.Budu je cekat v osum v pristavu,ale mam dojem,ze zbytecne

Krasny den za nami.Slovenske posadky uz maji nachytano,takze dnes to bylo CHYT A PUST.I kdyz zitra bude celkem slusne pocasi,tak se rozhodli zkratit zajezd o den a rano preberu lode a rozloucim se s nimi.Stary vlk Hary byl dnes na Melsteinu,ale bez trofejky.Ostatni se venovali kelerum a makrelam.

Takze ja jsem mel dnes cas se venovat sobe a odpoledne jsem si vyjel na mnicka

Ted uz nikdo nemuze rict,ze na Bakkanu nejsou velke mniky

Kdyz Benn slysel co se ulovilo,tak si nedal ujit prilezitost aby si neudelal spolecnou fotku.Mnicek mel 164cm a vazil 21kg

Zitra dopoledne jeste slusne pocasi,ale pak se nam to ma docasne pokazit.Zkusim jeste rano vyrazit s novym Norkem na polaky a Hary si slibuje od Melsteinskych ploten nejakou trofejku.TAkze uvidime jak to dopadne

:-D no ten se ti povedl.:-D velká gratulace ..8-)

Krásný konec sezóny. Gratuluji. Na jake to bylo hloubce?

[citace]Sim napsal:

Krásný konec sezóny. Gratuluji. Na jake to bylo hloubce?[/citace]

Uz to fakt vypada na konec sezony,protoze od zitrka ma fucet nejaka desitka.Mnicek byl uloven na 60m hloubce za Asenem.Byl to boj,protoze nemusel prekonavat zmenu tlaku,tak jsem si to s tou tvoji Daiwickou krasne uzil.

Protoze za necely tyden odjizdim na Sulu,kde predpokladam podobne ulovky,tak jsem mnicka venoval Haryho posadce a ten se o nej zodpovedne postaral

Dědo pěkný mníček.

Už jsem se trochu zformátoval a zkusil bych ten salát, co mi u tebe chutnal. Je tu někde na RN recept, nebo mi ho pošleš.

díky

[citace]zok napsal:

Dědo pěkný mníček.

Už jsem se trochu zformátoval a zkusil bych ten salát, co mi u tebe chutnal. Je tu někde na RN recept, nebo mi ho pošleš.

díky[/citace]

To vis ze ti jej poslu .Mam jej ted nadelany z makrel a je to posusnanicko

Dnes jsme se loucili se Slovenskou partou.Fisherman nb.1 byl Cyril se svou metrovkou

Kluciiiii diky za to ze jste a doufam,ze se brzy uvidime v Galante ci Trnave.Bohuzel Ivetka balila stravu,tak se pod Bakkan 2015 nedostala.Ale ja jsem se s ni rozloucil individualne:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.