Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Zitra super pocasi,ale nevim kdy a kam vyjedeme,protoze party se vratily az po pulnoci z filetarny.Budu je cekat v osum v pristavu,ale mam dojem,ze zbytecne
Odpovědět
Krasny den za nami.Slovenske posadky uz maji nachytano,takze dnes to bylo CHYT A PUST.I kdyz zitra bude celkem slusne pocasi,tak se rozhodli zkratit zajezd o den a rano preberu lode a rozloucim se s nimi.Stary vlk Hary byl dnes na Melsteinu,ale bez trofejky.Ostatni se venovali kelerum a makrelam.
Odpovědět
Takze ja jsem mel dnes cas se venovat sobe a odpoledne jsem si vyjel na mnicka
Odpovědět
Kdyz Benn slysel co se ulovilo,tak si nedal ujit prilezitost aby si neudelal spolecnou fotku.Mnicek mel 164cm a vazil 21kg
Odpovědět
Zitra dopoledne jeste slusne pocasi,ale pak se nam to ma docasne pokazit.Zkusim jeste rano vyrazit s novym Norkem na polaky a Hary si slibuje od Melsteinskych ploten nejakou trofejku.TAkze uvidime jak to dopadne
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Krásný konec sezóny. Gratuluji. Na jake to bylo hloubce?[/citace]
Uz to fakt vypada na konec sezony,protoze od zitrka ma fucet nejaka desitka.Mnicek byl uloven na 60m hloubce za Asenem.Byl to boj,protoze nemusel prekonavat zmenu tlaku,tak jsem si to s tou tvoji Daiwickou krasne uzil.
Odpovědět
Protoze za necely tyden odjizdim na Sulu,kde predpokladam podobne ulovky,tak jsem mnicka venoval Haryho posadce a ten se o nej zodpovedne postaral
Odpovědět
Dědo pěkný mníček.
Už jsem se trochu zformátoval a zkusil bych ten salát, co mi u tebe chutnal. Je tu někde na RN recept, nebo mi ho pošleš.
díky
Odpovědět
[citace]zok napsal:
Dědo pěkný mníček.
Už jsem se trochu zformátoval a zkusil bych ten salát, co mi u tebe chutnal. Je tu někde na RN recept, nebo mi ho pošleš.
díky[/citace]
To vis ze ti jej poslu .Mam jej ted nadelany z makrel a je to posusnanicko
Odpovědět
Dnes jsme se loucili se Slovenskou partou.Fisherman nb.1 byl Cyril se svou metrovkou
Odpovědět
Kluciiiii diky za to ze jste a doufam,ze se brzy uvidime v Galante ci Trnave.Bohuzel Ivetka balila stravu,tak se pod Bakkan 2015 nedostala.Ale ja jsem se s ni rozloucil individualne:-D
Odpovědět