Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Necekane jsem se dnes na chvilku dostal na vodu.Prijeli novi hoste a nevahali vyjet ani do 6-ky vetru.Meli zajem hlavne o kelery,tak jsem to s nimi zkusil.Bylo to tak narychlo,ze jsem fotak nechal v kancelari a vyjel s nimi hned po vydani lodi
Odpovědět
Nastesti vozim v rybarskem vercajku stale outdorku takze aspon neco.Omlouvam se za kvalitu,ale kamera byla omyta jen morskou vodou a podle toho to i vypada[yt=rWkOe5nY6l0&feature=yt]rWkOe5nY6l0&feature[/yt]
Odpovědět
Dnes jsme vyjeli docela pozde/cca v 10,00hod/ a bylo to znat.Asi 3 hodiny nebyl poradny zaber ani na hloubce ani na melcine.Okolo 14,30 se vsak situace rapidne zmenila.Na vlacku to zacalo super fungovat
Odpovědět
Ponevadz v polednich hodinach nebralo nic a na zadnou nastrahu,tak jsem menil vsechny mozne druhy.Zacalo to na tmave zizaly
Odpovědět
Kdyz mi jeden polka sezral gumicku I s hackem,tak jsem bleskove prezbrojil
Odpovědět
Ja jsem zustal verny vlaceni a druha lod zkousela na stejnem miste ,jen ve vetsi hloubce pilkrovat.Jarda krome sveho prvniho polaka chytil I sveho prvniho poradneho kelera
Odpovědět
Slovenske posadky se k nam odpoledne pripojili a Ivetka mela smulu,protoze takoveto kousky tahala dva,ale pod lodi jednoho ztratila
Odpovědět